PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by dariana
Si stai sa vezi zilele astea ce ne asteapta ca noi plecam acum la vaccin! off, mi-e o frica!!! Parca zici ca ma intzeapa pe mine.
si nu m-a lasat nici starea aia nasoala de voma... nu pot sa-mi dau seama ce am.
Bafta multa la vaccin! Iar, tu sa-ti revii cat mai repede!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
bulinuta27 spune:
dariana starea de voma insotita sau nu de cefalee si ameteala eu o mai am de la fiere...merg pe pereti cateodata de cheauneala ce am...deci incearca un ceai ptr fiere daca stii ca ai mancat ieri sau azi ceva care o poate irita (si fara sa doara fierea da stari din astea)...sanatate si vaccin usor
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Tweety7 spune:
Buli saru'mana! Stiu ca tu esti o mare optimista! Poate mi-ai transmis si mie o particica din optimismul tau pe cai virtuale! Who knows? 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by she_wolf
a.cicel, Bianca face deja la olita?!?
Pai am inceput sa o pun, mai mult sa se obisnuiasca cu obiectul. dar si aseara si azi a facut de fiecare data cand am pus-o. Si abia o iau de pe olita. Ii place tare mult.
Andreea si
Bianca MariaPOZE
bulinuta27 spune:
tweety 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Consi spune:
Ancutex pupam
!
Misimica bine ai venit in clubul piersicutzelor! Ia da-ne urmatoarele date sa le trecem in listuta: prenumele bebe, greutatea si inaltimea la nastere, data de nastere a bb si a ta!
Anasia intrucat la Luca morcovul este prezent aproape intotdeauna in piure, el se regaseste si in kk, pastrandu-si culoarea portocalie.
Dariana tinem pumnii sa fie bine la vaccin!
Lucians intreb si eu ca tuta, ce fel de orez folosesti pentru pilaf? As incerca si eu maine reteta.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
arcenciel spune:
quote:
Originally posted by alina2006
sarilla sau fetelor care stiti franceza, aveti idee cum se spune la friganele?
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina
friganele= pain perdu
Fotografii cu Lucas
andreea25 spune:
la multe lunute sarbatoritilor!
dariana bafta la vaccin si ma bucur ca esti multumita de leagan.si ari adoarme in el.
lucians multumim ptr pontul cu pilaf
.i am facut azi si... a papat!
geliza,ancutex sa va traiasca printesele!
ioananeaparat poze cu Vladi! sa vedem si noi voinicu'
lushk felicitari ptr steluta!
mamidestefan eu beau zilnic zeama de lamaie cu sau fara miere pe stomacul gol si dupa juma de ora cafelutza!![]()
a.cicelfelicitari ptr dintzoc si ptr olita!misto!
tweetyiubita,uite multi,multi 
.stim ca e greu ,stim ca la un moment dat nici rabdare nu mai e ...dar trebuie sa trecem si de perioada asta nu?
pupik la fete
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +
Babee spune:
Va salut si eu pe fuga.Citesc mereu dar nu prea-mi fac "curaj" sa scriu.
Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau daca va zic una alta.Sunt pareri proprii si-mi asum responsabilitatea.
A.Cicel pe mine mama m-a tinut de mica pe olita ca n-avea chef/timp sau ce mai stiu eu si am ramas cu o mica cocosica.Mereu trebuie sa fiu atenta sa stau dreapta, si am si probleme cu spatele.Bianca e prea micuta ca sa incepi sa o pui pe oala.Spui ca-i place-e ceva nou, dar in primul rand nu are instinctele dezvoltate si nu stie ca acolo se face ceva.Eu cu Phillip nu m-am grabit, i-am facut cunostinta cu olita pe la un an.Accidental a facut-cred ca e aceeasi situatie acum la tine- si a renuntat singur la 2 ani si 2 luni la pampers si a facut tot ce-a trebuit la olita/toaleta.Si a fost pregatit si n-a suferit.Sunt costisitori pampersii dar sanatatea copilului e mult mai importanta.
Maryion intreba de suzete.Phillip a fost devorator de suzi pana la 1 an si 3 luni(singur le-a aruncat), Rebecca rar de tot ia cate una la nani.Asa ca nu prea am ce steriliza, au cutiuta lor...dar nici nu dau in exces cu spalatul si sterilizatul.Stati sa ii vedeti pe la 8 luni cand absolut tot ce gasesc baga in gura si atunci degeaba sterilizati suzi cand iau contact cu alte obiecte.
Nu mai stiu exact cine scria de iesitul singura-Tweety parca, scuze daca gresesc.Chiar daca au probleme, copiii au doi parinti.La noi cum venea sotul il prelua pe Phillip si eu pur si simplu stateam sau faceam altceva prin casa, acum e "bataie" ca vrea sa stea cu amandoi si Phillip e uneori putin gelos.Am incredere in el, ies si fara copii acum-putin cu fetele sau singura prin jur la cumparaturi...De ce sa nu aveti timp?Ii luati pe bebei cu voi si plecati.Eu zilnic sunt afara cu ei, nu ma deranjeaza si ne simtim bine.
Vazut poze cu dragalasi , si tortulet..si ne pregatim si ni sa-l sarbatrim pe Phillip.Puii dorm, eu am timp..![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Pentru lista:Rebecca sta in fundulet de la 5 luni jumatate.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip