PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

alina2006-puiuta mea doarme seara de la22.30-23 pana dimineata la 8-9.Daca ma trezesc sa i dau sa pape e ok daca nu ea doarme pana dimineata .Uneori mai rade sotul meu spunind ca ne pazeste ea pe noi.In cursul zilei doarme 3-4 ore,. sta treaza 2-3 ,apoi iar adoarme ...si tot asa.Sunt o fericita din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Andra, ce-i cu pesimismul asta pe capul tau? capul sus si revizuieste ceea ce ai de facut ca femeie,mama si sotie...plaseaz-o pe clara sotului tau si iesi in oras (la plimbat prin magazine, la shopping, la o cafea cu prietenele, la o barfa ...orice te-ar putea scoate din starea asta....stiu, meseria de mama e cea mai grea dar nu trebuie sa ne lasam coplesite...invatam din mers....solicitanti sunt toti copiii dar trebuie sa te detasezi un pic si sa-ti revii....fa-te frumoasa pentru sotul si pentru fiica ta...fa ceea ce simti tu ca iti face placere...lasa pentru un timp toate grijile de-o parte...descarca-te cumva....nu prea ma pricep sa dau sfaturi dar stiu ca este ingrozitor sa ai o stare depresiva......si capul sus

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Eliza fata dulce! Hai sa-ti spun cat de mult am gresit. Initial pe Clara au chinuit-o rau colicii, apoi au venit otitele si bronsiolita, iar de la patru luni si-au facut aparitia durerile de dinti... Cu alte cuvinte, fiica-mea a avut mereu ghimpi in Eu, ca sa-i alin suferinta, m-am ocupat exclusiv de ea. Usor, dar sigur, a devenit dependenta de prezenta mea. In afara de jumatatea de ora pe care-o petrece dimineata la playgym si inca jumatate de ora in fata televizorului, nu mai sta deloc singurica. Desi il recunoaste pe taica-su si-i zambeste cand vine de la serviciu, nu sta cu el mai mult de zece minute. Pe bunici, nici n-are sens sa-i mentionez, ca nu sta defel cu ei. Pentru ca am ajuns in situatia asta deplorabila, am luat mareata decizie de a o dezobisnui de mutra mea. Azi, dupa o repriza de somn de-o ora, mancata si schimbata, am lasat-o in patut cu jucariile. A urlat mai bine de 30 minute fara intrerupere. Imediat ce am luat-o in brate si-a revenit ca prin farmec. Sper sa se obisnuiasca sa se joace singura, ca sa ma mai ocup si eu de treburile casnice. Pana acum, le-am facut mai mult seara sau in week-end, ca altfel nu se putea. Cam asta e. Tine-mi pumnii sa-mi reuseasca schema cu patutul!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mimisica si Andreea, bine ati venit in ; poate e doar o perioada mai proasta, ai incercat sa te mulgi si sa-i dai bibe? poate nu-i place biberonul, s-a mai intamplat (finuta mea a inceput sa bea lapte cu bibele nostru de la avent, avea inainte unul, no name)
tweety, te inteleg,ati trecut prin atatea cu Clara, asa ma simt si eu uneori, mai ales cand nu pot iesi din casa, si singura cuc; dar cand se poate, merg la cumparaturi cu Alessia, o iau cu mine peste tot, chiar daca dau doar o raita;fata, sa treaca gandurile rele;
oncicu,
fetele, am observat la kk niste "chestii" portocalii, probabil de la morcov, ati patit cu bebeii ?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by misimica

Lucians -suna tentant reteta ta de "pilaf" pentru bebei,am s o incerc si eu la puiuta mea,cu toate ca ea maninca foarte bine si supa-crema de legume cu piet de pui,insa ma intreb oare daca untul este bun pentru ei acum,eu folosesc ulei de masline.In schimb noua nu ne mai place lapticul,poate ai vreun sfat pentru noi.Pupici pentru printesica ta Dariuca

Da,cum spuneai si tu:este f bun si f hranitor caci are multe legume.Chiar aproape toate folosite la supita...Io folosesc untul caci asa mi-a zis pediatru si pt ca mi se pare mai potrivit pt pilaf.Io stiu ca uleiul de masline se pune la sf,cand e papa gata,pe cand untul se pune mai la-nceput si iese mai gustos pilaful.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety iubita capul sus te rog. Stiu ca e greu sa te descurci singura, dar vorba Gelizei las-o pe Clara o data pe saptamana cu tati si tu iesi la cumparaturi , la o intalnire cu prietenele sau oriunde te simti tu bine. Si eu o mai iau pe aratura cateodata dar ma trage sotul de urechi urgent si imi revin. N-ai cu cine s-o lasi macar 2 ore sa iesiti tu si tati singuri in oras?
Oricum iti doresc multa, multa rabdare si sper sa depasesti momentul asta cu bine. Noi suntem alaturi de tine si de cate ori simti nevoia sa te descarci, fa-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Tweety, te intzeleg perfect, stii doar ca sunt si eu in aceeasi situatzie! Vad ca ne apuca depresiile pe rand. eu m-am hotarat sa-l mai las pe Dari sa planga (marele secret!) cate un pic, de ex, pana spal vasele sau fac un dush sau dau cu matura etc, ii schimb locul destul de des, patutz, leagan, scoica, pat mare, carucior si bineintzeles bratze, dar cat mai putzin, atunci cand nu mai rezist eu din cauza maraielilor.
Si mie mi-e dor de plimbari si m-as plimba bucuroasa cu bb daca ar fi cuminte, ca al altora, dar nu se poate.
Pana la urma ma gandesc, nu om fi noi de vina, adica sa fim prea tracasate sa ne putem da seama ca nu e asa de rau? de ex, la cat de obosita sunt nici nu-mi mai arde sa ma aranjez sau eu stiu ce, dar stau si ma gandesc, cat imi ia sa ma dau cu un pic de ruj? cateva secunde, e chiar asa imposibil?! nu! ce o sa fie daca din cele 10 minute cat stau eu la dush o sa planga 5? e chiar atat de grav?! nu!
asa ca mobilizeaza-te si tu si o sa vezi ca trecem noi si peste asta!
ai nostri o sa fie cumintzi cand o sa fie mari

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Si stai sa vezi zilele astea ce ne asteapta ca noi plecam acum la vaccin! off, mi-e o frica!!! Parca zici ca ma intzeapa pe mine.

si nu m-a lasat nici starea aia nasoala de voma... nu pot sa-mi dau seama ce am.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Oncicu, Dariana va multumesc din suflet pentru sustinere!
Dariana scumpa, ma simt onorata ca mi-ai dezvaluit "secretul". Deci, sa inteleg ca a inceput sa functioneze treaba cu lasatul sa planga? Te rog, te rog muuuuult, spune ca DA.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

tweety, anasia, dariana capul sus...orice invat are si un dezvat...timp ptr voi neaparat...cand am plecat prima oara in excursie 2 saptamani fara bb multa lume a zis ca-s nemiloasa, ca ele nu ar putea sa-si lase copilul etc...nu de pe forum (din famelie) si uite ca tare bine mi-a prins...si tot am o usoara depresie (nu stiu de la ce) care la mine se manifesta prin insomnii si stare de frica noaptea (nu tot timpul)...nus ce naiba e dar o rezolv io si pe asta
IN Concluzie: bagati plimbari cu sau fara bb, mai lasatii sa si planga un pic daca stiti sigur ca plang fara motiv...nu se intampla nimic, si aveti grija de voi...va pup pe toate si o sa vedeti ca trecem noi si peste asta

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput