Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

FLAVIA, cat de scumpele sunt fetitele!!! sa va aduca numai si numai bucurii!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

monu, multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca pana la urma nu ai nascut din cauza placentei ci a transaminazelor? NU prea am inteles ce sunt transaminazele, dar nici nu as dori sa am de-a face cu ele. Problema cu placenta la mine e ca s-a maturizat destul de repede: pana acuma trei saptamani era totul OK, acum trei saptamani mi-a ziz ca are ceva calcificari, iar ieri la eco deja avea grad de maturitate 2 spre 3. Sper sa fie cum spui tu, sa ajung lejer la termen.

ylilimic, multumesc si tie pentru raspuns. Imi va face medicul de familie saptamana aceasta vaccinul, sper sa fie cum spui tu, sa nu-mi provoace contractii. Nu stiu de unde am auzit de asta, ca doar in carti nu am citit despre asa ceva. Si apropo: frumoasa povestea nasterii tale. Si cu talent scrisa. Felicitari. Si sa va traiasca puiutul, sa se inteleaga bine cu fratiorul. Iar parintii sa aiba puterea si rabdarea sa ii creasca si educa cat mai frumos.

Flavia, tare dragalase sunt fetitele tale. Sa va traiasca si sa va umple sufletul de bucurie.

Liuda, ne lipseste prezenta ta pe DC. Hai, fa-te repede sanatoasa si vino sa ne spui si noua povestea nasterii si ce iti face micuta.
Apropo, la Galati se face epidurala la nasterea naturala? Stie cineva?

Anis, si la tine dorim sa se linisteasca odata lucrurile: sa nu mai ai probleme cu sanii, sa iti gasesti inlocuitor cat mai repede la bona, sa te vedem vesela si fara griji.

Va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Am reveniiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nu am apucat sa citesc nimic din urma dar vroiam sa va anunt ca suntem bine, am o fetitza sanatoasa si f f mancacioasaaa, Letitia-Ioana, 51 cm, 3.100 kg, Apgar 9.

nasterea a fost ushoaraaaaaaa, epidurala face minuni, am fost la un pas de cezariana pentru ca in 12 ore m-am dilatat doar de la 2 la 4 insa apoi intr-o ora am ajuns la dilatatie 9. Doctora pregatea deja sala pt cezariana insa nu a mai fost nevoie.

Am stat in spital doar 48 de ore si ne-am intors acasa.

Puiul e dulce foc,zambeste mai tot timpul in somn si ne-a topit pe toti ..masa dureaza o ora si jumatate si apoi doarme 4 insa avem o mare durere cu colicii.

Nu am timp nici sa mananc uneori, sunt rupta de oboseala si sper sa reusesc sa recuperez capitolele necitite.

Va pup pe toate si voi intra cat de curand cu noi amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

FELICITARI TERBITZA!!!! Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

lachi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de cand incerc sa dau de tine! Am tot incercat sa te sun dar am inteles ca nu mai ai nr pe care il stiam eu si de cel nou nu am facut rost! Multumesc tare mult pt urari si pentru tooot ce ai facut pentru noi!
Te rog sa imi dai pm cu noul tau numar ! Vreau sa te aud si sa te felicit pt cele 2 minuni din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

mish, vaccinul l-am facut la 30 si 33 sapt (se face in 2 etape).

belle_vue: ”ieri cand mi-a fost asa rau, piticul meu a stat cuminte langa mine si m-a mangaiat mai toata vremea!” – ce dragut!

moq: Felicitari pentru Vald Gabriel!
Terbitza, Bine ai revenit acasa!
Liliana, aelita:

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata la toata lumea!
Lilisor, e superba povestea ta. Esti cu adevarat talentata la scris!
Cata, si noi punem Tobrex in ochisori de o sapt ptr ca (la fel ca Monu) ne curge ochisorul de cand am venit de la spital. Am inteles ca e o conjunctivita pe care o fac bebeii de la colirul care li se pune in ochisori imediat dupa nastere. Speram sa ne treaca cat mai repede.
Flavia, sunt superbe fetitele! Sa va bucurati de ele!
Liuda, hai mama la noi pe forum ca te scoatem noi din depresie. Sa stii ca iti simtim lipsa pe aici.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Sa va povestesc si o discutie simpatica: duminica ne-am plimbat pe plaja si de-a lungul Hengistbury Head, un delusor cu o mica rezervatie naturala, iar pe plaja e o zona de casute de vacanta si o cafenea-restaurant cu preturi cam mari, de "litoral", dar altfel foarte placuta. Am stat pe terasa afara fiindca eram si cu cateii si ca sa poata Theodor sa alerge nestingherit (inauntru era cam aglomerat). Pe geam se vedea un grup la o masa mai mare, 2 familii cu copii. Theodor si-a facut zambre cu fetita de vreo 4 ani (altceva nici nu face cand iese din casa, m-a speriat!...), iar eu si tati ne-am contrazis cu privire la varsta bebelusei pe care o aveau cu ei. Tati zice: are cam 4 luni -- nici vorba, raspund eu, nu vezi ca sta bine in fund, sprijinita la spate cu haine, dar sta vertical fara probleme si piureurile pe care le are sunt pt un bb mai mare: are cel putin 6 luni. In cele din urma tati intra sa mearga la toaleta si ii intreaba de varstele copiilor. Un lucru foarte placut aici in Anglia e sociabilitatea oamenilor: in torice loc public toata lumea vorbeste cu toata lumea despre aproape oorice, in modul cel mai firesc si natural. Poti cere oricand un sfat sau o recomandare si le primesti insotite de un zambet. Ei bine, bb avea 7 luni deci avusesem dreptate (evident!). La care tati, cand mi-a transmis, adauga consternat: "7 luni si inca scuipa mancarea..."

A uitat deja cat de greu se creste puiul de om! Dar zice ca e gata sa re-invete...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Flavia-Ioana, ai 2 fete minunate! Sa fie sanatoase si norocoase si voi sa va bucurati de ele!!!

Felicitari la burticile care au nascut!

Tinem pumnii la burticile care se pregatesc de nastere!

pupici,
wanna & bebe din burtika_38 w & 2 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

flavia - eu de la bun inceput am zis ca ai niste fetite mari si frumoase, acum au depasit asteptarile Va asteptam la vara pe litoral sa aiba si Adam de unde alege
belle_vue - sociabilitatea am remarcat-o si eu cu ani in urma si mi-ar fi pacut sa fie asa si la noi... Trebuia sa mai spui la sfarsitul povestioarei "...zice el cu glas sfarsit/ridicand un piciorus..." Las' ca-l vad eu cum face la bb2...

MA intrebase bits - odata, cum ma descurc cu cei mici?! Sa va spun ca dorm amandoi, Matei e in program cu masa si somnul , celalalt nu prea are ore fixe, iar mami a gatit ciorbita de pui si pregatit alimentele pt diseara (cartofi cu pui la cuptor), acum merg sa spal si pe jos ca fiu-miu nu mai vrea papucei in picioare si se ravaleste mai mult pe la usa, unde intra lumea cu incaltamintea
Eu zic ca sunt in program si eu, care chiar am mancat de pranz, si daca prind 1 ora de son, e super ok! intru mai tarziu sa vad ce mai e nou...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput