Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
nadiutapm spune:
Brig_Adria, sa fii sanatoasa si fericita laturi de bubulina ta,
Criss, bine ati revenit acasa, refacere rapida, si bebelina cuminte, dar cum te cunoastem ambitioasa, refacerea va fi ceva rapid
Monicutz, mcbell, aiska, rali, punem fetele la treaba
maryela sa va traiasca micutul print sa fie papacios si cumintel.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 37+
Lidia
burtica
adela2006 spune:
criss bine ai venit acasa felicitari mamico , cum e cu bebelina ?
ylilimic si eu ma gandeam la spital la acelasi joc , m-am tot jucat dimineata inainte de a merge la spital m-am oprit exact la 8-6 poate ar trebui sa incerc acum poate trec nivelu ; foarte frumoasa povestea ai talent ; tu care ne ridici noua moralul de fiecare data cum sa faci o criza de nervi ? uite un pupic dulce de la mine si de fica-mia ; si o imbratisare virtuala
eu mi-am rupt azi o masea nu am reusit sa dau de dentista cica are plin toata saptamana sper sa nu raman asa ca e rupta pe jumate si nu pot manca pe partea aia a nasol macar sa o scoata
am fost sa ma plimb putin daca tot nu era dentista ( are cabinet la 3 scari de mine ) ca si catalina parca eram picata din luna ; dar mi-a prins bine
catalina draga imi cer scuze abia acum am reusit sa gasesc reteta cu solutia ptr gurita lui bebe STAMICIN dj IV ; ANESTEZINA 1g ; VITAMINA A f II ( 5 m) ; HIDROCORTIZON f II ; APA DISTILATA ad 100ml
eu zic sa intrebi doctorita ta de solutia asta noi ii dam in fiecare seara dupa baita sterge sotul bine toata gurita cu tifon si solutia asta si deja i-a trecut ; am inteles ca daca dai doar cu glicerina boraxata ii doare rau ; solutia asta are si anestezic si se vede diferenta ( nu mai urla ca inainte )
ca de obicei asteptam sa se trezeasca sa facem baita aseara s-a trezit la 11 si ceva dar la ora aia am spalat-o i-am facut un picut de masaj un picut de gimnastica ( cam pe atunci incep si urletele ) papa si somn ; dar a fost cam agitata am dormit cu mana pe burtica ei de-mi amortise si simteam ca-mi pica
azi iar a avut program de povesti cu mami abia la 6 a adormit de la 12 nu mai stiam ce sa-i fac la un momentdat sa nu mai planga , de fapt sa se mataie
doamne cat scriu ma intind ca o placinta ; gata
va pupaceste adela mamica lui alexia maria
adela2006 spune:
na ca tot am uitat ceva pako felicitari sa veniti repede acasa cu bebe liviu si sa ne povestesti cum a fost
carcarel si eu aveam aceleasi temeri ca si tine cum o sa ma descurc eu cu bebe mic care nu am mai pus mana pe un bebelas ; dar crede-ma ca vei sti chiar exista instinctul de mama si functioneaza perfect crede-ma ; deci nu-ti mai face griji cel mai important e sa-ti iubesti copilul el iti va arata ce sa faci nimeni nu va sti mai bine ca tine cand sa-l schimbi si cand sa-i dai de mancare si cum sa-l ti in brate
va pupaceste adela mamica lui alexia maria
monykk spune:
aiska macar tu ai avut ceva contractii esti pe drumul cel bun,
si eu sunt tare fericita ca am inceput sa pierd din dop (cred)
desi nu este un semn prea rapid si stiu ca poate dura simt ca se apropie
eu fac galerie pentru voi celelalte ca mine care sunteti in asteptare
rali ,aiska, monicutz,jordash
mony
carcarel spune:
Rali sper sa va fie de folos site-ul. Eu l-am descoperit intamplator si mi-a placut tare mult. Cat despre unde o sa nasc, cred ca o sa intelegi de ce prefer Bucurestiul (plus ca mi-era greu sa schimb doctorul). Dar de-abia astept sa ne intoarcem la Brasov.
Eu m-am cam speriat de faza cu ingrijitul bebelusului pt ca in seara asta citeam intr-una dintre cartile de psihologie de la voi ca la multe mamici instinctul cam lipseste la inceput. Eu am totusi incredere ca vom depasi toate etapele "dificile".
36+
Monicutz spune:
Aiska, se zice ca al doilea copil vine mai repejor ca primul...cad ca la tine nu se confirma deloc :)!
Timem pumnii sa vina!!
Andre_ea, multumesc mult!
, 37+
ylilimic spune:
Carcarel - multumim de site, f interesant si bun chiar si pentru mamici de bb2
criss - bine ai venit acasa, te asteptam cu vesti bune!
anis - tu esti de admirat, nu eu! Sper sa reusesti sa o alaptezi pe micuta Iarina. Incearca niste miere, poate o lingurita pe stomacul gol dimineata...
brig_adria - felicitari!
monikk - hai ca esti pe drumul cel bun! Daca e ca la mine, maine ai bb in brate, daca nu la noapte!
liuda - e drept ca te incurcau kg, dar poate nu-ti doreai sa le dai jos cu pretul asta Lasa, macar sa fiti voi sanatoase si sa creasca micuta ta mare si frumoasa cu formula, ca la carte!
Monicutz, mcbell, aiska, rali, - va tin pumnii si poate se indura bb vostri sa vina!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
Am reusit sa citesc si eu frumoasa poveste a Lilicai..
si a lui Adam cel curajos!!
Bravo Lilica esti o supermamica!!
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................