Cat se da sa inscrii copilul la ce gradi vrei?

Cat se da sa inscrii copilul la ce gradi vrei? | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiti cumva cat se da sa inscrii copilul la ce gradi vrei?
Am ochit o gradi care imi place, dar am vorbit cu directoarea si mi-a zis ca nu suntem din sectorul respectiv, bla-bla-bla...sa vin din aprilie...
Printr-o colega de servici am reusit sa stabilesc intalnire luni cu o educatoare de acolo.
Nu stiu cati bani sa imi iau la mine...Cat se da sa-ti faca "rezervare" directoarea pentru la toamnna?

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asta-i culmea. Dar de ce sa se ceara bani?
Eu as reclama urgent.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Crinuta, tu da, ai reclama..Insa altii prefera sa dea un ban si sa stea in fatza...acum la gradinita, mai tarziu la scoala/liceu/loc de munca,etc. E ceva banal deja...

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Da, mie mi se pare revoltator si vreau se se termine odata cu balciul asta. Dam bani pentru orice. Recunosc ca nu mai suport.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sunt de acord cu tine Crinuta.
Eu sunt intr-atat de revoltata incat daca nu reusesc sa-l inscriu anul acesta la gradinita de langa casa nici nu-l mai inscriu, DAR SPAGA NU DAU.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geniest

Sunt de acord cu tine Crinuta.
Eu sunt intr-atat de revoltata incat daca nu reusesc sa-l inscriu anul acesta la gradinita de langa casa nici nu-l mai inscriu, DAR SPAGA NU DAU.

Nici eu nu dau spaga, asta e cert!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Anculina, depinde de gradi, de zona.... cel mai bine sa intrebi persoana care ti-a stabilit "intalnirea". Sau o mamica cu copilul la acea gradi, daca cunosti.

Avand in vedere ca gradinitele de stat sant insuficiente fata de numarul de "solicitanti"... din pacate dam spaga pentru a ne asigura ca nu ramanem pe din afara

Ingrid si Cristi 3 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

crinuta, geniest - am o intrebare: daca nu gasiti loc la gradinita pentru la anul - tineti copilul acasa numai ca sa nu dati spaga???? (as vrea un raspuns sincer). Eu sunt total contra spagii (nu am stiut niciodata cum se da, cand, cui si asa mai departe ) iar afara nu este cazul - dar ceea ce vroiam sa reliefez este ca probabil a alege intre a-mi tine copilul acasa si a da spaga .. cred ca as da spaga.... Si uite asa suntem victime ale societatii... pana nu va elimina TOATA lumea spaga - nu se va scapa de ea...

Mergi la inceput

Roxi, eu inca nu am inceput cautarea propriu zisa, deoarece nu mi-e clar daca il dau de la anul sau peste 2 ani, dar daca ajung in situatia sa fiu refuzata sau sa mi se ceara ceva, prefer sa il duc la gradinita particulara. Mai sunt si unele cu preturi mai mici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

... ar fi de preferat sa fie atat de multe gradinite,incat sa te roage ele sa-ti inscrii copilul acolo....
asa se va elimina spaga...
numai ca nu sunt,copii la gradinitele de stat sunt si cate 50 intr-o grupa.....asta la gradinite "renumite"....
va dati seama cum pot tine in frau o educatoare o asa ceata de nazdravani?!
asa ca....
spaga se da si in euro...asa am auzit...depinde de zona,de gradinita.....noi am dat spaga la o gradinita care era f. aproape(asta acum 3 ani!) o sticla de coniac si inca ceva,cafea,cosmetice...nu mai stiu exact.....cam de vreo 500-700 mii in zilele de acum....
tipa ne-a zis sa venim apoi in toaman,ca daca mai raman locuri...probabil ca mai astepta si atunci....si nu ne-am mai dus....
am mers la electromagnetica unde directoarea de acolo e super,nu ne-a cerut spaga si nici n-am dat.....
poate si unde nu e o gradinita supe-cautata,dar educatoarele(unele) sunt f. bune si-si dau interesul....
eu te-as sfatui sa insisti,sa intrebi cand se fac insecrierile sigur,nu sa-ti spuna ca in luna aprilie...atunic e cam totul ocupat...
si sa nu te lasi pana nu reusesti...daca ai timp sa stai pe acolo...sau ai pe cineva...sa intrii pe geam cand te dau afara pe usa ...
bafta

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Ieri mi-a povestit cineva cum se chinuie sa isi inscrie copilul la gradinita, ca cica nu acum sunt inscrierile, iar cand a incercat sa ii dea ceva ( cafea, ceva de genul asta) doamna respectiva a refuzat categoric.
Bravo ei ca a refuzat.

Tot acea mamica mi-a povestit de alta mamica, care refuzata fiind, a amenintat ca se duce direct la Minister.
Dupa 2 zile s-a dus iar la gradinita, ca si cum nu ar fi fost inainte, si a spus ca a venit sa isi inscrie copilul la gradinita, la care i se spune " da, luati loc"..., cand cu 2 zile in urma i s-a spus ca nu sunt locuri....
In concluzie, putina atitudine din asta nu strica, si nu e primul caz de acest gen de care aud.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput