Cat se da sa inscrii copilul la ce gradi vrei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da Roxi...mai sunt alternative...slava Domnului. Cum spunea si Crinuta ma sacrific 2 ani si-l dau la particulara sau in cazul meu am o educatoare in familie dar undeva la 50 km distanta de Bucuresti. Il duc acolo.

Pana la urma decat sa mearga 2 sapt. si 3 sa stea acasa mai bine lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Daca nu apartii de gradinita respectiva nu sunt obligati sa te ia. Si cu spaga, daca nu dai spaga, atunci platesti toata luna la particular, ceea ce este destul de mult in comparatie cu taxa la stat (pe mancare). La Timisoara este in jur de 100 Eu spaga.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nici aici nu e raiul pe pamant din punctul asta de vedere. Gradinite sunt putine, si au locuri putine. Daca nu e loc esti pus pe o lista de asteptare si vei primi un loc atunci cand va fi. Nici nu se pune problema sa intervii cu ceva!!

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poate ma enervez si imi deschid gradinita mea, dar singura nu pot...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Oh, Doamne si pe mina ma poarta doamnele directoare a 2 gradinite pe motiv ca nuau venit inca locurile de la minister; azi merg si mi se spune ca vin locurile saptamana viitoare, maine sun si mi se spune ca inscrierea se face abia in iunie; revin si spun ce mi s-a spus ieri ca vin locurile sapt viitoare, o dau la intors, ca de fapt ea nu stie...DAR nu le-am inca nici o spaga....credeti ca e necesar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Oh, Doamne si pe mina ma poarta doamnele directoare a 2 gradinite pe motiv ca nuau venit inca locurile de la minister; azi merg si mi se spune ca vin locurile saptamana viitoare, maine sun si mi se spune ca inscrierea se face abia in iunie; revin si spun ce mi s-a spus ieri ca vin locurile sapt viitoare, o dau la intors, ca de fapt ea nu stie...DAR nu le-am inca nici o spaga....credeti ca e necesar?

Te referi cumva la gradinitele 197 si 246 din Militari?

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

DAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mai, eu ma regasesc in cuvintele voastre!

Azi-dimineatza m-am postat la tovara directoare, la gradi din cartier!
Am zis ca fii-mea merge la cresa de langa ei si am pus intrebari legate de inscriere.
M-am ales cu idei care se bat cap in cap:
-gradi pt copii de la 3 la 6 ani, dar mi-a zis ca nu primeste mai mici de 4 ani si jumatate. Totodata, stie ca, cresa ii primeste pana la 4 ani.
PAi ce facem, vom avea 4 ani vara asta, o sa stam acasa, ca nu avem 4 ani jumatate?

Dupa o puricare amanuntita( a mea si a familiei) vazand ca ne incadram( avem servici parintii, locuim in apropiere) mi-a zis sa revin in august, ca atunci se fac inscrierile.

Miroase, nu-i asa? Sa ma duc in august si sa ma trezesc ca nu mai au locuri?

Spaga, nu dau fetelor, ca sunt in zona lor, trebuie sa ne primeasca! Dar ce facem, daca vin altii care vor sa stea in fata?

Ce ziceti, ma pot interesa la Inspectorat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Va sa zica dati spaga la portarul de spital, sa va lase sa intrati in afara programului, si nu dati pentru inscrierea copilului vostru?
Nu-i corect, dar se poarta. Locuri la gradinita, de stat plus particulare, sunt insuficiente clar pentru toti doritorii. Sa mai spunem ca poate avem si noi preferinte, mai langa casa, mai nu stiu cum...

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, nu totdeauna gradinitele unde se da spaga sunt cele mai bune! Eu am patit-o, la o gradi unde se intra pe baza de spaga (erau si exceptii, de ex. noi care eram tot acolo la cresa, pe noi ne-au preluat automat in grupa mica) si am avut experiente neplacute acolo. Pe langa faptul ca erau multi copii, am nimerit si la doua educatoare nepasatoare, o directoare pe masura, mancare nepotrivita pentru copii (de ex. gustarea de dupa masa= o tableta de ciocolata Aro de 100 grame??? Ce ziceti? si multi copii o mancau toata in drum spre casa...) Si incolo s-a aflat ca unii copii mai si primeau peste fund!
L-am mutat la o gradi mai simpla, unde totul era sub control, educatoarele sunt o.k., mancare buna, sanatoasa, totul e curat, frumos. Si nu trebuia sa dau nici spaga. Iar pe al doilea copil mi l-a primit chiar inainte de 3 ani, in ciuda faptului ca mai era cu pampersi.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput