Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
Madutza10 spune:
Salutare!
N-am avut timp sa scriu ca simbata dupa-amiaza a venit tati si ne-am facut de cap :,plimbat ,facut cumparaturi ,ETC.
Aseara au venit finii la noi cu bb mic (azi a facut o luna),niste prieteni cu cei doi copilasi de 2 ani (gemeni ,fata si baiat),va dati seama ce a fost la noi ,..m-a enervat fi'miu ca-i tare figurant ,nu baga in seama copii mici ,in schimb cu adultii sau copii mai mari e tare prietenos ,..a stat intr-un colt si privea piticii cum ii dau iama in jucarii ,cu greu le-a ,,aruncat'' un zimbet ...
Mada ,la mine vin zilnic nepotii in vizita ,cel mare e clasa 1 iar cea mica la gradi si pina acum nu mi-a luat nimic de la ei ,mai vine si fata nasilor ,are 10 ani ,ei saracii au mai fost raciti dar fi'miu pina acum n-a luat nika .
In schimb eu nu-l scot afara de vreo 5 zile ,de cind cu vintu asta si stirile de la Tv despre viroze si alte alea ,mi-e frica ,asa ca aerisesc bine zilnic toata casa si atit ,prefer sa nu ia aer decit sa-l vad bolnav!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
hanuc e foarte normal ca s-a imbolnavit in a 4-a zi de cresa, trebuia sa te astepti. Silvia s-a imbolnavit in a 3-a. iau brusc contact cu 20 de copii: care cu muci, care cu febra, care tuseste...
Daca te uiti si aici pe forum si iei la intamplare 20 gasesti sigur unul bolnav. Si astia-s de-aia care stau acasa.... Dar cei care sunt in colectivitate!
Ideea e ca daca ai taria sa mergi pe drumul asta (si cu cine sa-l lasi cand e bolnav), pana la urma isi face o imunitate si nu mai raceste. (sau macar raceste f rar). Dar in primele luni - e din boala in boala. Cam asa se intampla la toti, din cate am discutat eu cu parinti de la cresa.
anda cat am stat cu Nati la cabana noastra din Apuseni, 1 saptamana, asta vara a mancat ca nehalita si a pus pe ea cat intr-o luna. De obicei aerul de munte face pofta de mancare la copii. Dar nu era si mama ta de fata, nu supraveghea ea bona?
Mandy Deci la Dej se gaseste si la Bucuresti nu
Melku la mine pt ca sta de la 9.30 la 14 nu primeste nici un fel de mancare, ar fi si culmea sa stau sa gatesc bonei!
madau spune:
Fetelor multumesc ptr raspunsurile ref la vizite...insa situatia s-a rezolvat de la sine...nu mai mergem ca tati are treaba si vine tarziu
Fug ca Miruna are o noua pasiune...deschide usa la baie si se spala constiincioasa pe maini...in WC
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
In vecii vecilor nu mai dau ciubuc! A venit la mine un nene sa-mi repare masina de spalat si cand i-am platit i-am dat 5 lei in plus. Moama, ce fatza a bagat - "ce-s cu astia?" si mi i-a dat inapoi. Se uita el de obicei urat, dar acum... parca il injurasem Te pomenesti, nene, ca odata cu intrarea in UE nu mai ia nimeni spaga
Insa ma bucur enorm ca-mi merge iar masina, ca parca imi lipsea o mana.
Lavi of, mai, ce rau imi pare, ce s-a imtamplat, a adus Silvia viroza de la gradi? Aveti mare grija ca e tare nenorocita epidemia asta. Dar, ma rog, iti dau eu sfaturi tie, stii tu cum sa le tratezi
Of, saraca Natalici, nu suport sa aud de copii bolnaviori!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Feli, eu nu-s asa stresata cu virozele - s-a intamplat, se mai intampla. Nu putem trai toti sub clopot de sticla, asta este.
Am citit zilele astea ca dupa o viroza se face imunitate la tipul aia de virusi care tine cativa ani. Asa ca... daca nu o face acum o face mai incolo. Am bifat un tip de virusi, ce sa mai zic!
anda77 spune:
madau, nic baga obiecte in wc. o zi i-a luat pana sa se prinda ca capacul de la toaleta se poate si ridica. de 2 ori am salvat mobilul in ultima secunda de la inec.
mdt, pai asta ziceam, ca la munte, cat a fost si mama, s-a ingrasat copilul, dar nu manca mai mult decat cantitatile pe care i le lasam io zilnic in bucuresti pt mese. deci clar bona ii manca din mancare in bucuresti, unde n-o vedea nimeni ziua. nici nu ma mir, aia veche era o fomista sefa, la bran era mama disperata, de 6-7 ori pe zi ii punea masa. ca mama era bucatareasa si chelnerita ei, nici farfuria nu si-o spala nesimtita... muream cand vedeam, i-am si zis, dar ti-ai gasit...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
recomand capac WC din mdf. Nati inca nu poate sa-l ridice
anda, scuze, nu intelesesem eu.
Deci asa la voi: l-ati dus la munte pe Nichita si pe bona ca sa aiba grija de Nichita si pe mama ca sa aiba grija de bona...
madau spune:
Anda mobilul meu n-a scapat, noroc ca era cel vechi, care oricum nu prea mai mergea. Insa aseara isi spala cu simt de raspundere bibe . Noroc ca am vazut-o inainte de a-l baga din nou in gura. I-am pus si opritoare din alea care se lipesc..degeaba...trage de ele si cedeaza imediat. Si capacul e din ala greu...nu stiu ce sa mai fac.
Acum tocmai mi-a insirat un bibe cu suc pe parchet...ca tot facusem curat...
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
lavi ferice de voi...Miruna stie sa-l ridice...si poate. o fac, are o putere fantastica copilul asta
canuta-om-sucit spune:
La mine cu mancarea era asa: manca ce poftea ea de la mine din frigider, nu am tinut niciodata cont, dar nici nu a facut pe nesimtita. Isi spala hainele la mine, facea dus la mine, mai venea uneori si barba-su vara la mine, chipurile sa ii aduca ceva, dar se spalau la mine ca sa faca economie. Am inchis ochii si la asta, am spus ca nah ce sa ii faci nu au bani incearca si ei sa faca ce pot, brad de Craciun i-am dat si inca unul mare si frumos, ii mai cumparam si mancare lunar si ii dadeam etc, ideea e ca m-a luat drept fraiera.
M-a sunat acum juma de ora sa imi spuna ca s-a operat la picior si ca daca am nevoie de ea ea nu poate sa mai vina. Ce tampita....
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.