Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 22
Madutza10 spune:
Anda ,ai dreptate dar dupa citeva luni de treziri la 9-10:00 acum mi se pare catastrofa :)) eu fiind pasare de noapte ,ma culc pe la 2:00.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
leea_cv spune:
Fetelor multumesc pt incurajari.FeliInca nu se stie daca e pe fond alergic ori ba.Trebuie sa-l urmaresc sa vad daca huruie asa in preajma verunui covor,caine,plushuri, perne..etc.Da io nu am obs asta.Doar la efort.Azi dim i-am facut IGE..maaama ce-a mai plins.numa cind vede halatele albe urla.Rezultatul peste vreo sapt.Madu a zis dr ca daca in 7 zile nu trece urmeaza aerosoli.Si am gasit ca nu se administreaza singulair copiilor sub 2 ani.Atunci de ce dracu mi l-a dat?Feli n-a pronuntat cuvintul astm,dar pot sa stiu?Daca nu au fost cazuri in familie poate sa fie el primul?
Ma duc vineri din nou.Portocala stie cineva cum tb sa arate?
cris e absolut obligatoriu sa faca Iris? Are vreun simptom?
Bic sanatate Smarandei otitoase!
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
felicia74 spune:
Leea o bronsita sau bronhiolita netratata corespunzator sau care se repeta la interval scurt (de cateva luni) poate duce la astm, chiar daca nu au mai fost cazuri.
Poate ar fi mai bine sa treci la aerosoli de pe acum,dar trebuie sa ti se puna un diagnostic exact...
ela27oana spune:
anda-bafta ,sa se rezolve repede cu bona
-mai suntem si noi pe aici care stam in pat pana la 9-10,fii mea a semanat cu taica-sau baga somn la greu,la 2 ore-2 ore jumate dupa ce se trezeste dimineata o apuca un somnnnn,si mai baga si pe la 16 2 ore,ar vrea ea mai mult dar nu o las,ca este apoi prea mult timp fresh
cuscra-poate gasesti intre timp o bona buna sau poate se razgandeste mama ta,un pup dulce pt ginerica
cristina-sanatate multa la frumoasa
aseara am vb cu hanuc,lucasor are eruptie pe tot corpul ,a fost ieri noapte la vicor babes si i-au schimbat antibioticul,ieri disparusera apoi aseara era din nou eruptie
fetelor multam de urari pt masina,sa de-a domnul sa fie fara incidenta,mi-e imi place e draguta,chiar daca la inceput nu am fost de acord cu logan,pt ca fac scoala pe le si in primele 2 sedinte mi se parea prea mare,dar acum m-am obisnuit
intrebare-pe la ce societati de asig aveti facut casco???ce imi recomandati
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Mai fetelor...s-a stricat copilul meu!!!! Adica de vreo saptamana nu se mai scoala la 10-10.30 ci 8.30-9.00 si e nasol ca ma obisnuisem sa ma culc pe la 1.00 ca la 10.00 se trezea. Offf. Poate revine!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Madutza10 spune:
Dordia ,welcome in tha club !!:))) Tocmai ma plingeam mai devreme de treaba asta ,al meu se trezea tot la 10:00 pina acum vreo 10 zile!
Leea ,nu-ti mai face griji ,la noi a fost la fel ,m-a chinuit o buna bucata de vreme gindul ca ar putea avea astm dar nu are ,era o bronsita recurenta ,deci ne tratata cum trebuie care cu timpul s-a agravat!Ca sa scapi de stres fa-i analize ,IGE se cheama si se vede clar daca are sau nu astm!
Eu maine ii repet analizele ,ii fac IgE totale ,sa vedem daca mai e ceva pe fond alergic ,astm etc dar stiu sigur ca nu e ,oricum pt linistea mea le mai repet!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Guten morgen cu capul plin de denumiri de localitati de diverse resurse ale globului si diverse industrii!!!!!
Am rasfoit pe mega-diagonala ultimele pagini srise - slava cerului ca nu au fost asa d emulte ca de obicei...asa ca rapid cateva raspunsuri:
Despre noi: Sarah s-a reparat de tot cu amigdalita. Dar a papat alalataieri mancare chinezeasca facuta de mine si de la una din urmatoarele: ciuperci, sos tiganesc sau praz a facut niste mici-mici-miiiiici bubitze multe si rosii pe corp, dar care se vad numai la microscop - vorba vine- si care sigur trec pana azi! nu i-am dta nimik! Decat mie o atentionare sa nu-mi "push-ez luck-ul" cu faptul ca Titit pana acuma nu a avut nicio problema cu mancarea. asa ca stam pe tusa cu elementele mai sus mentionate pana mai creste.
Cu mancarea: suntem pe drumul cel bun. Nu ma mai intorc la blender. papa mult mai puitn asa..dar papa mancare normala de adulti si respectiv netocata, doar maruntita cu furculitza.
Altfel, io tocesc la greu, am vineri examen si un morcov imens stim noi unde!
Sanatate multa de tot bebelacilor bolnaviori- asta in primul rand, ca e mai importanta decat toate!!!!
Madau- io m-as duce cu pitica in vizita daca te-ai interesat si e safe!
Anda- sorry pentru bona! poate chiar zice adevarul si e doar o pasa proasta!
Pischi- matematica nu o dau, ca nu are rost. Prefer s ainvatz bine la astea, s aiau note mari si s-o dau pe aia in restanta - plus ca asta ar fi o premiera mondiala pentru mine, sa-mi aman un examen. dar as avea timp mult de invatat vara, fara cursuri si in pace.
Feli- saru mana de urarea cu examenele! Sarah NU are treaba cu vantul, mai degraba cu soalele - pe ala nu-l suporta de nici un fel in ochisori.Plange si se smiorcaie daca vine frontal.
Camelia- ce figura e mezina din sertar!
Ela- io am aragaz de inox, Gorenje! Am mai zis de cateva ori aici: sa NU cumva sa faci greseala sa-ti iei marca asta la aragaz! Niste porcarii imbecile -scuze, dar de fiecare data ma enervez raaaau pe decizia mea de a cumpara modelul asta. Io daca ar fi dupa mine la mintea de acum, mi-as lua alb!!!!Asta e greu de intretinut!
PS - sa folositi sanataosi masinutza!
Ioana- io am numai gresie + parchet + putin covor la ea in camera. Sta in casa doar cu sosete - 2 perechi mai grosute. Cei de deasupra de multe ori sunt de-aia cu chestii de cauciuc pe talpi sa nu derapeze. Sunt total IMPOTRIVA stat incaltata in casa: sarah dupa ce am fost a Bistrita si a mers numai incaltata in casa, ca era frig la socrii, a inceput sa mearga cu piciorul stranb de tot, bagat ianuntru. Acuma si-a revenit aprope de tot!
Daca sunt 2 perechi groase sau o pereche de strampi si una de sosete groase e arhi-suficient. Parerea mea si a dr meu!
Pisi- cu intarziere: LMA pentru Broscutza implinitoare de 6 ani!Sa fie sanatos, voios si..cuminte!
Maria-Alexia- hmmm..Bebelacul parca din cate stiu io e lapte complex - se da de la nastere. dar nu stiu daca mai acopera necesitatile actuale. DFOAMEA de noapte poate fi una din motivele pentru care se trezeste de n ori noaptea. Asa facea si sarah, pana i-am bagat in bibele de seara - e drept, ca facut cu lapte de vaca, cam de 2 luni incoace - 4 masuri de cereale. Io as zice sa vorbesti si cu dr si si te gandesti la varianta de a schimba laptele. Cu unul mai de varsta lui! pupici piticului!
Roxi- parca azi ai examenul de mate! Tin pumnii stransi-stransi si bafta mare de tot!Te anuntz solemn ca m-am hotarat definitiv si irevocabil sa organizam intalneala cea de mult amanata pe week-endul asta! Asta daca nu cumva ai vreun exaen la inceputul sapt viitoare si preferi sa invetz, caz in care e ok.
Leea - of...ce veste proasta! poate nu e asa de grav cum pare! Tin pumnii sa se rezolve in 3 luni!
Cam atata...daca sunt greseli muuulte, scuzele de rigoare, dar nu a timp sa corectez!
Pup gasca mamicoasa si bebeliceasca!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Dordia ce-o avea ginerica? Se pregateste sa plece la serviciu?
Fetelor, tocmai ma uitam pe o carte cu animale domestice de la Teora, si ce sa vad - soricelul si vrabia sunt animale domestice Misto, nu?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Buna dimineata! Eu tocmai ma bucur de una din cele mai mari binefaceri ale serviciului = expresor de cafea la dispozitie Asta pentru ca azi noapte...
E clar, am un pui dependent de mine de nu incape, dar o sa-l dam noi pe brazda, noptile macar. Cel putin o sa continuam sa incercam.
Nu stiu ce-am facut de avem asa un puiutz de cangur - daca l-as putea tine tot timpul in marsupiu, cu pauze de tzopait in jurul meu, ar fi cel mai fericit
Totusi, inca o parte buna: in urma discutiilor cu voi despre independenta copiilor de sapt trecuta, am insirat perne prin colturile mai periculoase ale camerelor si i-am dat si eu drumul sa zburde. De a doua zi deja era stapan pe teritoriu si pe propriile picioruse, acum nici nu ne mai suporta de mana . Asta dupa ce luni de zile am fost umbra lui peste tot E o mare usurare!!!
Anda, curat film de actiune viata bonei! Cum de fapt a fost si pana acum, din cate iti povestea si ne spuneai si noua. Asta de-or fi toate adevarate...
Sanatate multa la toti bolnaviorii mici!
Imi place tot mai mult relaxarea dr vostri, Bic, de-am avea si noi curajul lor sa trecem asa de usor peste raceli...
Maria & Cristian (22 dec 2005)
alexandrina spune:
N-am mai privit la telenovele de pe la vreo 16 ani, insa asta cu bona Andei este de departe originala.
Mai, copilul meu s-a "cizelat" (nu gasesc antonim mai bun pentru "stricat" al vostru). Al meu dormea pana la 5.30-6.30 acum adoarme la loc pana la 9. dar nu tine minunea mult ca scoatem curand tzatza cea somnifera [:d]
Maria te asteapta nopti lungi si odihnitoare. Noi am trecut prin aceleasi experiente in toamna ca sotul meu disperat ca-i stricam somnul in miezul noptii cate o ora a preferat sa ia initiativa. Eu dispaream subit din scena, sau ma ghemuiam pe la picioarele patului cu cate un colt de plapuma acoperita dar n-aveam voie sa scot un sunet.
Silvia sunt restanta cu multumiri pentru lectia despre administrarea iodului. Imi zicea o prietena ca pe vremea cand a fost ea gravida, acum 15-18 ani, gravidele primeau pastile cu iod. (De fapt ea m-a intrebat "cum tu n-ai primit?"). Am mai primit un sfat naturist, cica seara sa-ti pui un strop de tinctura de iod pe gat in zona tiroidei ca organismul absoarbe cat are nevoie. Daca ramane pata inseamna ca esti in regula. Inca n-am incercat.
Oricum legatura intre sensibilitatea smaltului dintilor si iod am auzit-o dintr-o singura sursa si nu ma-ncred total in ea.
Voi acolo la Bucuresti nu aveti zapada?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.