Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

canutza, pai daca ai si pile pe la crese... hai ca nu e dracul asa negru! eu nu stiu copil care sa nu fi acceptat comunitatea pana la urma! daca treci peste primele imbolnaviri, si te tin nervii la urletelele lui, in final o sa fie bine! (asta e citat din auto-incurajari)

eu vreau musai sa ma laud cu ceva... 90% ne-am contaminat cu varicela!! duminica seara am fost la o prietena, cu copiii, i-a giugiulit si s-a jucat cu ei... si... azi dupa-amiza imi da mesaj ca are varicela. din tot ce citesc, 2 zile inainte de eruptie... e nasol!
nu am cum sa fac vaccinul la iris, ca nu avem o luna de la polio. andrei e vaccinat... bai, si mor de ciuda! ca fix vaccinul asta era programat pe 17... si imi era teama ca-mi aduce bubu de la gradi!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu mai am de raspuns Gandacelului cu alaptatul si anticorpii.
Chiar daca pana la 8-9 luni au anticorpi din perioada sejurului in burta mamei, uite ca Natalia intre 8-9 luni si 1 an 1 luna 1/2 cand am intarcat-o nu a luat nici o viroza, si de la intarcare, in 1 luna si ceva e deja la a doua viroza.
Asa ca raman la parerea mea ca se transmit anticorpi si prin alaptat.

Nu ca mi-ar parea rau ca am intarcat-o, dar nici ca am alaptat-o pana atunci. A fost bine cat a fost, deja acum mi-ar fi fost greu, e ditamai bolovanul de fata, e mai independenta, e mare, ce mai....
Asa ca eu sunt impacata cu cat am alaptat-o pe Nati.
Si tu, Gandacel, probabil la fel cu Bogdanelul tau care devenise Piranha.

Anda ii dau dreptate canutei schimba macar butucul daca se poate!

canuta nici soacra nu poate sa te ajute pana gasesti bona?
Mie mi se par mici pt cresa la varsta asta...

corap bafta maine la !

Mami de Sarah s-a facut bine fata?
Spor la invatat!

Of leea il suspecteaza de astm?

Silvia mea tuseste sec.. si tuseste si tusesteee.. are accese cum avea cand era mica. Bine ca maine mergem la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai Cristina ca nu-i dracu' asa negru cu varicela. Silvia a scapat cu o forma usoara cu cateva bube. Poate ai norocul asta. Si daca nu, toata chestia e sa ai grija sa nu se scarpine, sa nu-i ramana semne. Si 2 la mana, bucura-te sa o face acum si nu dupa ce te angajezi si cine stie daca poti lipsi de la servici sa stai cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Din pacate soacra mea lucreaza, nu poate, are si ea un program haotic, iar acum zilele astea cat frige e plecata in excursie in Grecia.

Si mie mi se pare destul de mic Dimitrie pentru cresa, mai ales ca nu e obisnuit cu multi copii. El e mai mult singurel, nici in parc cand iesea cu bona nu se intalnea cu alti copii.

Cristina multa sanatate! Foarte nasol.

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,asa a patit si al meu ,dupa o raceala puternica a facut bronsita ,ne-a dat aerosoli cu Ventolin si Flixotide ,fara aerosoli n-a trecut cu nimic ,eu te sfatuiesc sa -i iei aparat ,Singulair nu prea am auzit sa se dea la copii asa mici si mai ales ca deocamdata nu se stie daca e astm bronsic sau nu(nepoata mea are 6 ani si ia Singulair de vreun an ,asta dupa nu stiu cite analize si teste care au aratat ca are astm ) si pe noi ne banuiau dar vazind ca dupa citeva zile de aerosoli s-a dus wheezingu' ,dr. ne-a mai dat doar antialergic vreo 2 luni ,Zyrtec !Sanatate multa!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bag si eu un ochi la citit si incerc sa raspund scurt...

In primul rand, multa muuuuulta sanatate copilasilor bolnaviori, ca iar s-au adunat multi! Si in special un pupic mic si dulce pentru Simon - Buluci, sper ca e mai bine ginerica!

Maria-Alexia, multumesc din suflet de informatii, o sa incerc sa ma uit de ceva DVD-uri cand ajungem in tara.

O sa intru mai rar zilele urmatoare, ca e maica-mea la mine si sunt cam tot plecata de-acasa. Dar o sa incerc macar sa citesc ce mai faceti si sper sa gasesc vesti bune despre bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

CristinaH, hai ca poate scapati de bubute.Eu tin pumnii sa fie totul bine si sa nu aveti probleme ca sa se indeplineasca stii tu ce

Leea , sanatate maxima lui Tudor. Eu zic sa nu intrii in panica (cu tratamentul toata viata), mai consulta si alti doctori.

Ela , sa stapaniti sanatosi masina, sa va plimbati cat mai mult cu ea unde vreti voi.Sa fie intr-un ceas bun!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ahaa.... deci nu sunt singura insominaca de pe forum

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Nu Canutza, nu esti singura!

Fetelor eu tare prost m-am obisnuit, ma apuca numai 2-3 noaptea, mai

devreme nu pot adormi deloc,offf si iar offf.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hmm... si eu care va boscorodeam in gind pe voi, cele din Ro, ca ma gindeam ca daca e vreo situatie de criza, nu se poate sa nu se gaseasca vreun membru al familiei care sa sara in ajutor.
Eu a trebuit sa ma duc cu Smaranda la dentist saptamina trecuta pentru ca nu am avut cu cine sa o las. Noroc ca una dintre asistente avea de facut ordine intr-unul din cabinete si a luat-o cu ea.
Dar vad ca si la unele dintre voi e aceeasi situatie desi aveti familia ceva mai aproape.

Acum am venit de la . Mi-a venit inima in loc ca sincera sa fiu cel mai tare eram ingrijorata de pierderea echilibrului. Pe rind, doctorul mi-a infirmat toate ingrijorarile pe care le aveam dar mi-a confirmat ca Sma are din nou otita si de-aici dezechilibrul. Antibiotic cinci zile.

Despre kk, mi-a spus ca nu pare sa fie nici viermi, nici infectie stomacala; el sustine ca atunci cind te duci intr-o tara strina si schimbi bacteriile, daca ai un stomac mai sensibil te afecteaza cu ceva diaree. Deci mai asteptam.

Iar cu tusea, vesnica pomenire: raceala de sezon, n-ai ce sa-i faci decit sa astepti sa treaca.

Merci de mesaje.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput