Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
Happiness_4_us spune:

Imi pare nespus de rau pentru , Mirelush.
M-a busit plansul!
Asa ceva nu se poate. Doar am promis ca vom fi la aceeasi odisee si vom impartasi ceea ce ni se intampla. Nu este drept.
Sunt cu sufletul alaturi de tine, Mirelush. Fii puternica asa cum te stiu eu! Sunt foarte trista. Nu am cuvinte.![]()
![]()
Nana,
7+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
rucsi spune:
Mada eu mai am 2 copii si la nici o sarcina nu am avut greturi sau pofte. Acum, in schimb, am greturi la greu si mi-e rau cat pentru cele 2 sracini la un loc. Asa ca, nu te ingrijora si fii fericita ca nu ti-e rau.
6+
crishtina spune:
Cristina ss dar la USL ai fost sa te inregistreze? Mie asa mi s'a zis...trebuie sa mergi intai la medicul de familie...iti da trimitere la USL sa faci test, apoi iti dau ei libretto di gravidanza, si dupa te programeaza la ginecolog. Eu azi imi iau testul...si apoi ma programeaza la ginecolog. Mi s'a zis ca numai testul asta il platesti(16,60€) si apoi majoritatea analizelor sunt gratuite. Daca mai stii ceva nou anunta'ma si pe mine...sunt si eu la inceput cu toate si caut sa aflu :)
7+
Roxana_G spune:
Buna dimineata fetelor, desi numai buna nu este cu atatea vesti triste. Mi se rupe sufletul sa citesc asa ceva. Mirela, imi pare tare rau si sunt alaturi de tine, si tin pumnii sa o iei de la capat cu succes si fara probleme cat de curand.
Lilirusu, ce se mai intampla la tine? Esti ok? Carmina, tin pumnii sa fie totul bine, ne rugam pentru tine.
Ana, o sa fie ok analizele si la tine. Eu in afara de GPT ala (pe care apropos il refac maine) nu am avut probleme. Numai ca eu ajung la citit cu ele abia pe 27 februarie. Cat despre Vibrocil, sa stii ca am pus si aseara 1 singura picatura pentru ca nici aerosolii cu ser fiziologic nu m-au ajutat. Azi e la fel de congestionat locul, insa respir cat de cat. Deocamdata. Sa stii ca am luat si eu antibiotice in trim II cu Alex, pentru ca am avut ureaplasma si riscam sa pierd sarcina. Si am luat si Sumamed si Klacid, inca pentru Klacid scria ca e riscant insa medicul m-a asigurat ca e ok sa il iau. Si asa a si fost.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Scuze ca iar postez in reprize, insa intrase sefu si am dat repede send sa nu pierd ce am scris.
Mada, bine ai venit si bucura-te ca nu iti e rau. Poate ai noroc si scapi usor sau poate e prea devreme. Sarcina usoara!
Sabina, eu nici greturi nu mai am, decat f rar seara. Mananc foarte mult. Bine ca mai e cineva fara greturi, ca eram in stare sa ma duc iar la eco. Batista bebelusului folosesc pentru Alex, insa nu am incercat si la mine. Dar o sa ma gandesc si la asta. Apa marina e inutila.
Rucsi, supeeeer, bine ca ai vazut samburelul si te-ai linistit. In ce saptamana esti de are 5 mm? Al meu avea 2,5 cm la ultima eco la 9 sapt si 3 zile. Palpitatii nu am, iar tu poate ai ca te-ai agitat.
Irina, sa stii ca eu am trisat cu o tartina cu pateu, cata vit A poate fi intr-o tartina? Macar asa de pofta.
Vad ca voi va agitati cu mancarea. Eu la prima sarcina am fost foarte selectiva, acum am mancat de toate, mai putin ficat. Desi si din ala am gustat acum o luna vreo 2 bucatele. Maioneza si oua crude nu e bine sa mancam, insa am gustat de prin maioneza vegetala. In principiu nu prea ma restrang de la nimic, numai oua/carne crude nu ma ating (de ex somon fume sau altele). Dar mezeluri am bagat la greu.
Voiam sa va intreb si tot uit, daca pe voi va doare burtica cand mergeti mai repede sau la efort? Am observat ca atunci cand merg ma tine jos ceva si uneori e dureros, iar ieri am ridicat pitica in brate si m-a durut cam rau.
Offf, dupa atatea vesti proaste m-as duce iar la eco.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Helenutza23 spune:
Mirela da, stiu, cuvintele sunt de prisos... imi pare tare, tare rau. am sperat alaturi de tine, nu credeam ca poate fi ceva rau... ce pot sa spun e ca sper ca Dumnezeu va va da puterea sa mergeti mai departe si veti avea parte de copilul pe care vi-l doriti asa de tare...
37+ 

rucsi spune:
Roxana eu am 6 s si 3 zile. Ti se pare prea mic ? Cat despre palpitatii, le am cam mereu, dar le-am avut si la sarcinile anterioare asa ca, incerc sa ma obisnuiesc.
6 +
Sabina spune:
ooof.

mi se rupe inima pt voi fetelor. Ce-as putea sa va zic??
decat ce mi-a zis si mie sotul meu cand se intampla ceva mai nasol, ca acceptam lucrurile bune cu bucurie de la Dumnezeu, si ca asa trebuie sa le acceptam si pe cele rele....
Va imbratisez!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
rucsi spune:
Roxana hai ca am uitat sa-ti raspund. Si eu am dureri mai tot timpul dar mai ales la efort si mai ales cand il ridic pe cel mic in brate ,care e destul de greu. Are vreo 13 Kg. Asa ca nu te speria, cred ca e normal sa te mai doara. Am reusit sa ma sperii ! E bebe prea mic la 5,3 mm ?
Sabina spune:
eu am uitat ca nu e voie pate, si am mancat vreo 2 zile ca nesatula!
acu, sper sa nu fie nimica, oricum nu mi-am mai luat, gata.
Roxana, incearca si batoane chinezesti de mirosit, se gasesc la farmacie.de apa marina ziceam doar ca umezire a nasului inainte de batista bebelusului.
haideti ca acu am o groaza de scris, si tre sa citesc chestia aia pesimista care se numsete Omul Recent :)), ce sa zic, grozav patapievici in sarcina.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.