Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

irlandeza imi pare tare rau ca ai pierdut inca o sarcinanici nu stii ce bine te inteleg si eu am trecut prin aceeasi situatie...trebuie sa rezolvi" cauza pierderii si apoi vei avea un bb sanatos cu siguranta!

imi permit sa-ti recomand un medic bun din iasi este vorba de dna prof.dr. dumitrascu este o profesionista ...din pacate este foarte foarte ocupata si se merge numai pe programare la ea care cred ca deja se fac pentru martie-aprilie...daca vrei pot sa-ti fac rost de numarul ei de telefon sau de la cabinet ceva sa iei legatura sa vb cu ea

si inca ceva oricine ti l-ar recomanda pe dr onofriescu dir.maternitatii cuza voda evita-l .,,,nu este bun sunt fete care au suferit mult de pe urma lui(banuiesc ca stii povestea laurei ioana de aici de pe forum),nu se mai ocupa de paciente cum trebuie

te pup si urez tuturor gravidutzelor zile fara greturi!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Liniste mare, probabil din cauza sarcinii Irlandezei. Doamne, numai la asta ma gandesc. Ce o fi in sufletelul ei...Sper sa nu mai fie nimeni care sa ne faca asa o surpriza neplacuta. Sincer, imi pare asa rau.

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nushulica te rog da-mi nr. poate o sun sa vedem ce spune. Mersi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Nushulica te rog da-mi nr. poate o sun sa vedem ce spune. Mersi.

Noi 2 singurei

este dr finei mele maine o sun si i-l cer si ti-l trimit pe pm

INGRID

Mergi la inceput

OK.Mersi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by alinkavFetelor, vroiam sa va intreb, daca stiti ceva magazine ptr gravidute prin Bucuresti???As vrea sa-mi iau niste blugi ptr gravide, cu talia joasa, ca toate perechile ma strang deja, si-mi dau o senzatie nasoala.Noroc ca mi-am luat niste pantaloni clasici si cu un numar mai mare decat aveam eu.Alina9+ si Alex

e unul langa km 0,si mai e unul la Cocor,la ultimul etaj
dar n-am vazut sa aiba blugi.Eu am o pereche pe care mi i-am luat de la second,la prima sarcina,sunt larguti si au snur in talie.Dar nu sunt pentru vremea asta,ci pentru primavara.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Irlandeza ,imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat.Dumnezeu sa-ti ajute sa fii o mamica fericita cat de curand.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Fetelor, sa ma scoateti de pe listuta.

Am vorbit acum cu un gine din Ro. ( o cunostinta), si a zis ca sub nici o forma sa nu fac operatie , ca e destul de riscant, si ca nu neaparat din cauza asta am pierdut. Si chiar daca fac operatie , sansele sa pierd o noua sarcina sau sa o duc la bun sfarsit sunt egale. Deci, fara operatie. Mai bine , ca-miera frica si nu prea as fi vrut sa o fac.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am reusit sa citesc si eu din urma. Ati fost tare harnicute. Eu am avut treaba in ultimele zile si nu am mai avut cand sa scriu.
Irlandeza imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Nici nu stiu ce sa mai spun, stiu ca e o durere imensa.
Piccaflor, din cate stiu RH-ul nu se transforma din negativ in pozitiv. Te nasti cu el + sau - si asa ramane.
Rucsi, anticorpii de tip G nu dispar. Din cate stiu, cei de tip M arata o infectie prezenta. Si eu am anticorpi de tip G pt clamydia. Am calciul sub limita minima, dar asta e. Doctorul nu imi da voie sa iau pastile cu calciu, mi-a spus sa iau din alimente pentru ca provoaca contractii si eu am pierdut o sarcina.
Alinkav- stiu un magazin langa biserica Sf. Gheorghe, 2 in Cocor - unul la parter si altul la etajul 3 si mai e unul pe Calea Dorobanti, dupa Perla - se cheama Rococo.
Pe mine m-au mai lasat greturile. De obicei le mai am dimineata, daca ma ridic brusc din pat. Dupa ce suna ceasul, trebuie sa mai stau in pat 10 min si abia dupa aia sa ma ridic . Si am observat ca se mai amelioreaza cu apa.

Sim 9
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor va invidiez pe toate.Eu locuiesc in Londra si aici se face prima ecografie la 12 saptamani asa ca mai e mult timp pana am sa-l vad pe bebitza si am sa-i ascult inimioara.Intre timp sper sa fie totul ok .Deocamdata am greturi foarte usoare si pot sa mananc bine si sanatos.Am fost si eu racita dar mi-a trecut cu mult ceai de ginger si lamaie.Va pup pe toate.Irlandeza multa bafta sper din tot sufletul ca o sa fie totul bine.

teo

Mergi la inceput