Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
piccaflor spune:
Irlandeza imi pare nespus de rau 
...imi imaginez ce-i in sufletul tau ....iubita iti doresc multa sanatate si fortza sa mergi mai departe...si fii optimista scumpa,ca Dumnezeu e mare si te va ajuta!
Sim asa stiam si eu,insa medicul mi-a zis ca in timpul sarcinii e posibil sa se pozitiveze
....da' eu tot n-am inteles de ce trebuie s-o repet in fiecare luna....ce se schimba daca se pozitiveaza in luna a 3 a de ex?....ca presupun ca pina in luna a 9-a oricum nu-ti fac nimic indiferent daca e + sau -...
Eu tot cu greturi...am mincat toata ziua numai mere si-am baut fanta de lamaie...seara am reusit sa maninc un pic de supa si salata orientala...
Am in continuare secretii,azi dimineata erau iar maronii...sper sa nu fie nimic....nici nu va imaginati ce frica m-a luat...bine ca am reusit sa ma programez joi pt examenul secretiei....
Pupici tuturor 
Picca
7+
Sabina spune:
picca, e vorba de anticorpi, aia s-ar putea pozitiva acuma, nu RH-ul.
adica sa produci anticorpi "contra" lui bebe, dar de obicei nu se intampla asa, stai linistita.
Si eu am RH negativ si voi face dozari de anticorpi putin mai incolo.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
danielle02 spune:
buna seara fetele 
irlandeza
offfff iubita,imi pare asa de rau... 
sper sa fii bine.sunt sigura ca Dumnezeu o sa va daruiasca bebelusul mult dorit cat de curand 
fetele,mie mi-a fost asa de rau azi...nu pot manca nik,mii greatza de la toata mancarea,dar beau apa ca la prosti.am baut azi 2 sticle de 2 litri.va datzi seama?mi-e sete mereu.nu ma mai doare burtik asa tare si spatele.raceala continua sa ma chinuie,dar ii vin eu de hac cu multe ceaiuri. ![]()
toate burticoasele
danielle
5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
amameda spune:
Irlandeza, imi pare sincer rau pentru noua pierdere. Spera in continuare si vei reusi.

Daca vrei un medic in Iasi citeste la:
Doctori din Iasi sau Nasterea in Iasi (ambele le gasesti la nastere unei stele.
MEDA 15
+
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Teodoran, sangerez mai tare ca la ciclu, cu gheaguri. Am fost azi la eco, si mi-a confirmat doctorita. Iar beta HCG a scazut de la 246 ( 4 sapt), la 129 ( 5 sapt). Azi am facut un nou test de sange, joi ma suna doctorita sa-mi spuna rezultatul.
Noi 2 singurei
irlandeza, imi pare nespus de rau pt tine. Dzeu sa te intareasca si sa iti dea putere sa treci peste momentele astea dure si sa gasesti un medic care sa aiba grija de tine.
Ingerasul tau va gasi cumva o cale sa ajunga la tine. Sunt sigura de asta
."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
cristina_florea spune:
Irlandeza imi pare tare rau , cuvintele sunt oricum de prisos dar speranta este cea care ne insoteste mereu si ne da putere sa mergem mai departe. Sigur se va rezolva problema si te astept la odisee cat mai curand.
Haine pt gravide am vazut si la mag Unirea la un stand de pe aripa Calarasi la et1. Si la Mall Vitan la subsol este un magazin, Mothercare parca, dar preturile sunt cam piperate.
cristina
Pinacolada spune:
[blue]Irlandeza[/blue nu stiu sincer cum ai trecut peste toate astea...din tot sufletul iti spun ca tb sa fi puternica pentru a reusi, sa nu te dai batuta, trebuie sa existe solutii! Trebuie sa mai fi fost si alte fete in situatia ta, poate le gasesti !
Iti tin pumnii!
Pupici
Pinacolada
alinkav spune:
Buna dimineata!
Ce mai fac gravidutele?
Eu tot ma chinui cu nasul, bine ca macar nu am nimic altceva. Vad ca iarasi m-au lasat un pic greturile.
Alina
9+ si Alex
mandarinutza spune:
Irlandeza![]()

imi pare tare rau, dar fii optimista si nu te da batuta. Si eu am pierdut o sarcina si stiu ce inseamna aceasta durere.Din cate am citit pe internet si ce mi-a spus si doctorita mea, doar daca ai 3 sarcini pirdute insemna ca sunt anumite probleme si trebuie facute investigatii.Poate nu este uterul de vina, ci asa a fost sa fie.
Mag2007, nu iti fa griji referitor la eco, eu am facut prima eco si se vedea doar sacul, doctorita m-a chemat peste o saptamana deci la 6 saptamani si bebe era ok, cu activitate cardiaca. Poate depinde si de ecograf, cat de performant este.
Si eu ma vait de greata, am si zile bune si zile rele, asta e, o sa treaca in cateva saptamani.
Mandarinutza
8+
Happiness_4_us spune:
Vin si eu la apel, dupa o noapte tare agitata care a inceput cu o varsatura puternica, atat de puternica, ca a inceput sa-mi curga sange din nas. In prima faza m-am speriat f tare ca nu realizam de unde este sangele. M-am speriat cumplit. Asa ca toata noaptea am dormit tare agitata, m-am tot fatzait, nasul l-am avut infundat ca si acum, dar incerc s anu ma mai gandesc, desi e tare greu. Merg mai departe!
Pupici pe burtici si aveti grija de voi!
Nana,
7+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!