Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
irina.c. spune:
quote:incearca miere cu propolis
Originally posted by danielle02fetele,eu m-am racit putin si nu stiu ce pot sa iau ptr asta.ceaiuri...mii cam frica,medicamente,la fel
am baut miere cu zeama de lamaie si apa caldutza.
credetzi ca e bun?
danielle5+http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
eu iau niste chestii homeopate pentru gat si stari gripale,produse de Laboratoires Boiron:Paragrippe si Homeogene 9.Sigur se gasesc si pe acolo.Tot ei produc si oscilococcinumIrina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
andicu spune:
Buna fetelor.
Sunt "vecina" cu voi la mamici de iulie-august si
am intrat sa va raspund la vreo 2 intrebari:
Teodora, am vazut ca ai intrebat la noi si vreau sa te
linistesc aici : si eu am avut sacul usor desprins chiar in a8a saptamana. AM continuat tratamentul cu Utrogestan 6/zi si Duphaston 2/zi ( asta in loc de Gravibinon) si am stat in pat vreo 2 saptamani. Dupa 2 saptamani, la eco nu se mai vedea absolut nimic. Acum sunt cat se poate de ok, sarcina la locul ei, placenta f bine formata si siuata si bebe la fel! asa ca, se rezolva! daca dr ti-a spus ca nu e grav si zona e mica, inseamna ca asa e! la fel a fost si la mine! stai in pat mereu si incearca sa te relaxezi, ca o sa treaca!
Carminabulina, daca durerile intr-o parte se accentueaza si ai sangerari maronii, eu te-as sfatui sa te duci la Urgenta, sa nu fii suspecta de sarcina extrauterina! asta numai daca nu ai fost deja la eco si ti-a localizat sacul embrionar in uter! iti spun asta pt ca eu sunt patita de 2 ori cu asta si a2a oara am avut chiar si analiza beta hcg in evolutie normala, desi sarcina era fixata pe trompa. NU vreau sa te sperii si sper din toata inima sa nu fie asta,dar mai bine te lamuresti decat sa-ti risti sanatatea! multa sanatate si-ti tin pumnii sa fie alarma falsa! altfel, sangerari in primele saptamani de sarcini sunt deja ceva obisnuit! sa vii la noi sa vezi cate fete au trecut prin asta si acum sunt toate bine!
Am vazut ca va intrebati daca puteti folosi Lioton gel si altele de gen: NU! mie mi-a spus clar dr meu din Ungaria ca e interzis in sarcina orice unguent anti-reumatic, muscular, etc pt ca patrunde in piele si ajunge la bebe. Eu am probleme cu spatele si de-aia il intrebasem daca pot sa ma ung cu ceva si mi-a zis ca nu.
Pt vergeturi e f bun uleiul de masline si e ok sa va ungeti cu el. Sunt si la noi la subiect fete care il folosesc si l-au folosit cu succes.
Si inca ceva: Ale , FELICITARI pt sarcina! poate tu nu ma mai tii minte de la Endometre, prin 2005 cand frecventam amandoua subiectul, dar eu te-am urmarit si ma bucur tare mult pt tine! sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Scuzati-ma ca m-am lungit, daca mai aveti nevoie de lamuriri, va ajut cu placere!
tuturor!
Andicu
16+
Poze noi
blueeyes2003 spune:
Buna seara!
Carmina
stai linistita ca sigur nu este nimic grav.Si eu am sangerat si mi-a dat Utrogestan si Gravibinon.Trebuie sa te odihnesti si sa urmezi tratamentul si sigur va fi bine.
Eu sunt tare ingrijorata pentru ca duminica am fost la eco si dr. nu a reusit sa-i gaseasca bataile inimii lui bebe.![]()
Astazi am facut beta hcg si mi-a iesit valoarea 5953,28,valoare care ar fi normala la 6-7 saptamani.Sunt tare speriata,simt ca ceva nu este in regula.In urmatoarele zile voi merge din nou la eco!
Va
!
Mirela
8+Our little Miracle!
ramonaiani spune:
Buna seara burtici.
Bafta multa Irlandeza ca totul sa fie bine pana la urma.
Maruntzika, testul de depistare a anomaliilor genetice se face intre saptamanile 11-14, si doctorul mi-a recomandat sa citesc pe fmf-deutschland.info daca vreau sa aflu mai multe (scrie in mai multe limbi).
In rest - somn usor tuturor (eu am insomnii de vreo 2 saptamani) si maine o zi buna tuturor
, cu cat mai putine greturi.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Fetelortotusi pentru greturile astea sinistre nu exista nici un remediu????????
Ar trebuie sa fie ceva...........
Pinacolada, vorbeste cu medicul tau, ca se pot administra suplimente de vit.B si se mai linistesc greturile. Similar, poti sa faci un test de progesteron si sa vezi daca nu sunt cam mici valorile - si de asta iti poate fi rau. Daca valorile sunt mici, medicul iti va da Utrogestan.
Multa sanatate.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu acu am alt graur la mansarda.Vergeturile!!
La Sofia am facut vergeturi brusc, in luna a 8-a la sfarsit, in 10 zile am avut burta brazdata ca s-au speriat si dr si ecografistul, mai ales ca pana atunci nu avusesem nimica
cu ce sa ma dau acuma?? Oare uleiul de masline o fi bun? am auzit ca face minuni pt piele.da sa nu contina ceva interzis in sarcina.In cremele din comert nu prea am incredere .....
Sabina, poti sa iti dai linsitita cu uleiul de masline. SIGUR nu contine nimic care sa faca rau la bebe. Eu ma dau o data la 2 zile cu ceva crema L'Oreal, dar mi se termina si ma gandesc ce o sa imi iau. Ori folosesc ceva creme de la Aloe Vera pe care le am de la soacra mea, ori imi iau de aici de la noi ceva creme speciale.
Exact cum zici tu a patit si finuta mea, ca s-a ingrasat brusc in luna a 7-a sau a 8-a si i-au aparut f multe vergeturi. Ea a recunoscut ca nu s-a dat constant cu crema. Ea mi-a zis sa ma dau o data la 2 zile, pt ca pielea sa fie elastica. In caz de ceva, sa aiba de unde sa se intinda fara sa puste. Si sa te dai peste tot, si pe brate, si pe pulpe, chiar daca nu crezi ca in zonele respective ar putea aparea vergeturi. Eu ma creia o pauzasc din cap pana in picioare si apoi stau ca o mimoza pana intra suficient in piele sa pun pijamalele pe mine
Dar asa cum au zis deja fetele, cred ca tine si de material. Pielea mea e sensibila, vasele se sparg usor si urmele ma tin cam mult. Cred ca o sa am batai de cap cu toate cremele din lume. Desi sper ca dupa sarcina sa se estompeze orice vergeturi care au de gand sa apara...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
irinabobe spune:
irlandeza iti tin pumnii sa fie totul bine azi. te asteptam cu vesti.
pentru greata am citit intr-o revista ca sucul de ghimbir amestecat cu kiwi face bine. acum incercati si voi si varianta asta poate prinde. tratamentul cu ghimbir cica isi face efectul dupa cateva zile asa ca nu renuntati din prima zi daca nu va lasa.
eu mi-am gasit in sfarsit un medic, mi-a dat trimitere pt analize si mi-a mai facut ieri o eco transvaginala. a zis ca piticul are cam 6 sapt si 6 zile dar nu am vazut nici o bataie de inimioara. e normal? la ce varsta se vad bataile, ca acum incep sa imi fc griji vad ca la voi la marea majoritate s-au vazut.
7+
laurici_27 spune:
Neata burtici! Noi suntem cei mai mici de aici...avem abia 4 saptamanin si 2 zile....si deocamdata nu avem nici un simptom....decat problema cu sanii...care sunt din ce in ce mai durerosi si mai mari. Dar asta nu ma supara foarte tare ca si asa duceam lipsa
.....am inceput sa mai scot buretii din sutiene
.
Dar va tot citesc pe voi si vad cam ce urmeaza.....ce bine ca sunteti pe aici.
Va pup si o zi cat mai usoara.
Irlandeza iti tin pumnii azi, o sa vezi ca o sa fie bine
Zamfirica spune:
Andicu, iti multumim frumos pt. informatii!!!
Carmina, Doamne ajuta sa fie bine! Eu as merge la medic in locul tau si as ruga pe cineva sa stea cu bb ca sa ma pot odihni macar pana se opreste sangerarea. Va fi bine, gandeste pozitiv si fii optimista, iubito!
Irlandeza, tin pumnii azi. Sa ne auzim cu vesti bune!
Sabina, eu la Oti m-am dat toata sarcina cu ulei de masline si nu am facut vergeturi desi m-am cam ingrasat. Si SIGUR nu face rau, doar il poti lua si pe gura in salate, e chiar super sanatos. Totul e sa te poti suporta asa...uleioasa, ca nu toata lumea suporta si intra si cam greu in piele.
Mirela, ai o valoare foarte buna la BHCG, bebelusul e foarte bine eu sunt sigura! O sa vezi, eu am un feeling foarte bun, care nu ma inseala. Asa ca te rog mult nu-ti mai face griji, nu la toate ecografele se aud la varsta asta bataile dar asta nu inseamna nimic rau. Uite, dai o
fara alcool daca am avut dreptate.
Irinabobe, la ce medic te-ai hotarat pana la urma?
in asteptarea lui number 2
irinabobe spune:
zamfi pana la urma am descoperit ca mama avea o prietena medic
(si eu cautam ca nebuna), asa ca am ajuns la d-na cristina vasiliu la municipal.
eu tot trag cu ochiu pe aici poate apare irlandeza cu vesti.
7+

totusi pentru greturile astea sinistre nu exista nici un remediu????????
, mai ales ca pana atunci nu avusesem nimica