Cursuri de PREZENTATOR TV.?
Stie cineva pentru a practica meseria de prezentator TV se fac cursuri? De care si unde?
Este obligatoriu sa fii actor sau poti avea si alta meserie?
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Din ce stiu eu, si aici ma refer la persoane care prezinta, nu au facut nci cursuri si nici actori nu sunt.
Dar unii dintre ei si-au facut o asa-zisa ucenicie prin telev respectiv pana cineva s-a indurat sa-i bage in seama. Acuma, nu te gandi ca acela a facut un act de caritate cu ei, nu...
Plus ca faceau si pe fotomodelii, mai mergeau si pe la radio unii...
Si au cunoscut lume, relatii...
Dar se pot face si cursuri. Astea, insa, nu te angajeaza.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
pet.cost2005 spune:
Candva ... adica vreo 8-9 ani in urma se faceau niste cursuri la Academia de Radio si TV a lui Aristide Buhoiu (langa Universitate... mai exact, cladirea de langa OSIM) nu numai de prezentatori, ci si de reporteri ... cu profesori precum Sanda Taranu, Aristide Buhoiu etc. ...Durau 3 luni, se facea si practica la Tele 7 abc si se spunea ca cei mai sarguinciosi vor fi luati la Tele 7 abc ... acum, cred ca mai multe stiu si au sanse cei care fac jurnalismul .... sa intre in lumea asta "fermecata" a televiziunii.
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
anda141 spune:
Cred ca in primul rand tb. sa ai facultate de jurnalism , apoi sa lucrezi ca reporter pe undeva si daca te remarca cineva ajungi mai sus. Nu cred ca poti deveni dintr-o data prezentator tv, in urma vreunui simplu curs. Si nu cred ca are vreo legatura cu actoria.
Sa il ajutam pe Alexandru
miria_cristina spune:
Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii -
Universitatea din Bucuresti
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
linasobolina spune:
Am vazut la un moment dat un reportaj despre Virgil Iantu, cand il invatau cum sa se imbrace, cum sa discute, pe ce ton si mimica, pe vremea lui "vrei sa fii miliardar" si ma gandeam ca or fi si traineri pe domeniul acesta, ca din mers e cam greu sa te controlezi si sa te perfectionezi singur
ardeiash spune:
acum cred ca daca ai nume... poti intra in aceasta lume si fara cursuri... cantaret de muzica populara, model sau bucatar celebru,, n-are importanta ce esti! nume sa ai!
s-auzim numai de bine! si
pet.cost2005 spune:
Poti intreba aici daca mai fac cursuri ...
ACADEMIA DE RADIO SI TELEVIZIUNE
Adresa: Bd. Regina Elisabeta Nr. 3
Telefon/Fax: 01/3140236
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.