Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 3
dali73 spune:
Anda am uitat sa iti spun ceva .Va rog sa o luati ca pe o sugestie nu ca pe altceva .Niciodata sa nu ii dati alimentele sau apa prea reci .Ma refer la fructe,iaurt,etc.Laringele e foarte sensibil .Iar ca tratament homeopat ii dadeam preventiv cate o doza de Oscilococcinum o data pe saptamana.Ii topeam granulele in putina apa si i le dadeam cu seringa sau biberonul.Granulele sa nu le atingi cu mana.Se amesteca cu lg. de plastic si nu se bea ceai de colici in ziua aceea pt ca contine menta si nu sunt compatibile trat. homeopate cu menta.
dodo64 spune:
Fetelor, cu foarte multa intarziere va spun si eu AN NOU FERICIT, cu multa sanatate pentru voi si puiutii vostri. Mi-era foarte dor de voi, sa vad ce faceti, si in sfarsit am reusit sa intru pe forum. Am vazut si vestea cea buna: sarcina Cristinei.Ma bucur atat de mult pentru ea! Tuturor va doresc multa putere in noul an.
paula2003 spune:
anda-maria18, fetita mea nu a avut mai mult de 2 zile intre tratamente in care sa fi fost sanatoasa. Asa a crescut pana la 1 ani si ceva, trecut de 1.6 luni. Nu a patit nimic. Ce poti sa-i faci, daca nu-i dai tratament dai in alte probleme si mai grave.
Mergi pe mana dr. si daca crezi ca este prea racit interneaza-te in spital. Eu nu prea am mai avut probleme asa de dese cu ea dar acum sunt mai grave racelile de acum fata de cadn avea cateva luni si nu mai trec cu antibiotice pe gurita. Plus ca a devenit foarte sensibila cu stomacul si de multe ori nu pot sa-i administrez nimic pe gurita, vomita.
Momentan nu ai tratament de cresterea imunitatii decat multe fructe, lamaie si suplimente de la farmacie. Dupa 2 ani mai poti sa-i dai si medicamente care sa-i cresca imunitatea.
Sanatate multa si te mai asteptam pe la noi.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
lili_kiloms spune:
Cristina felicitari ... va pup de tine si pe fetita ta sa va dea Domnul numai sanatatea si sa auzim de bine ..
Eu am inceput terapia si nu prea imi place acolo este cam frig pentru copil .. sa vedem daca va putea sa vina medicul acasa ... in rest ia trecut raceala azi a facut si vaccinul la vizitat doctora .. este un scump nu mai vrea sa stea pe spate a inceput sa planga si sa ma certe .. ca el vrea sa se ridice in picioare nu mai vrea sa stea pe spate .. si ii place foarte mult sa manance suc de fructe facut la robot !
Numai sanatate .. paula felis ardelean .. si la ceilalti si mai ales .. al bebei vostri !!!!!
http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms - Aici poze cu Zuzu al meu
FELIS spune:
quote:
Originally posted by lili_kiloms
Numai sanatate .. paula felis ardelean .. si la ceilalti si mai ales .. al bebei vostri !!!!!
http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms - Aici poze cu Zuzu al meu
LILI... multumim de urari... Noi am facut vaccinul contra varicelei acum 2 saptamani, iesim afara putin la aer..., zilnic mergem la kineto... Sambata la innot... si sper sa nu mai fim bolnaviori...
V-am vazut din poze... tare scumpi mai sunteti si tu si ZUZU...
Paula sanatate la printesa si pupici la printz...
Sanatate la toti copilasii
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paula2003 spune:
Lili daca nu este cald si nu sunt conditii nu du copilul acolo. Dupa ce ca sunt cum sunt, sa stea si in frig!
Acum se simt mai bine si sper ca azi sa-i duc la dr. Am de facut lui Paul un vaccin de o luna de zile....
Felis cum ii merge lui Mihai la inot?
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Felis cum ii merge lui Mihai la inot?
PAULA... multumim de grija... Bine... Nimic nou...
Sanatate la printisori...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Stinu spune:
Felis ce baiat mare si frumos ai .M-am uitat pe poze .Sa iti traisca , sa fie sanatos si ...de ce nu ,poate ii faci si o surioara sau un fratior .
Iustina
paula2003 spune:
Maine nu se tin cursurile SO, m-au sunat ca nu pot ei sa vina ca sunt toti bolnavi.