LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Bun gasit, mi-a fost tare dor de voi!

Bia doarme iar eu dau apa la soricei!
A fost mama o saptamana sa-i fac ceva analize(slava cerului au iesit bune) si acum juma de ora a plecat.
A fost asa bine, e mare lucru sa ai pe cineva de incredere care sa te ajute.
Nu am avut timp sa citesc, doresc ghioceilor " la multi ani, la multe lunitze", mamelor la fel si multa sanatate celor care sunt bolnaviori!
Bia este bine, are 2 dintosi, nu reusesc sa-i vad de pozat nici vorba.
Mai nou o cheama "madam scama", aduna toate scamele si le baga in gura cu viteza maxima, aspir la greu dar tot mai gaseste.
De-a busilea nu-i mai place de cand a descoperit ca poate sa se ridice in picioare, sta asa pana nu mai poate si bataie din toate incheieturile.
Siiiii.... cea mai mare performanta, a spus mama!
nu mai incap in piele de fericire!

Va pupez pe toate si daca nu suntem maraici poate raspundem

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciuuuuuuuuuuuffffffffff - modifica linkul ala, pliiiizzzz, ca de la el s-a labartat pagina asa ......

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciuf - multumim mult pentru complimente iar tie, din tot sufletul, felicitari pentru talentul cu care ne-ai nimicit!!!! Minunata camera Evei, minunata!!!Am notat si reteta de salata si am sa o fac in curand.

Micaalsa - sper ca problema ta s-a rezolvat cu bine urmeaza sa citesc - tin pumnii
- vazut pozele cu bebe papacios de banana si ne-am amuzat teribil. Iar camera pink, este dementiala !!!

Biuta - daca zice "MA", in curand va zice MAMA cu siguranta! Sa vezi ce frumos e ! Vazut pozele , placut la maxiiiiiiimmmmm, dar stiai deja

Carmen - sa-ti traiasca printesa si bine ai venit intre noi, mamicile de martie-aprilie .

Andreea - cred ca atunci cand ma va pupa, voi muri instantaneu. Da, Maia are un body verzuliu de la Coccodrilllo identic cu cel pe care il are Thea, si are si alb cu rosu, si roz... Si noua ne plac tare mult, sunt foarte fine si de calitate. Dar Thea si Maia au foarte multe lucruri la fel: cadita de baie, caruselul de la patut, body-uri, soricelul verzuliu, carucior, lavetele (sau cum s-or chema) de pus pe masuta de schimbat etc. Si vestute impletite de mamicile lor
Am notat ciorbita de vacuta !

Alinaalex - stai linistita, verisoara mea are un baietel care in octombrie a implinit 2 ani si m-a sunat matusa mea de sarbatori, sa-mi spuna (in culmea fericirii!!!) ca Alexis a zis "ada", lucru pe care il facea si Maia de cateva saptamani. Abia acum a inceput sa lege si el doua vorbe, foarte greu a vorbit. Eu chiar am crezut la un moment dat ca ar da semen de autism, dar a fost totul ok, lenea insa ! A fost cucoana maaaaaare de tot ...

Ceela - multa sanatate lui Traian!

!!!! CAND AM INCEPUT SA RASPUND, ERAU 2 PAGINI! ACUM VAD 4 !!!! OPRITI-VAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Mai multumim pentru felicitari:
*Catrinutei (ne bucuram ca sunteti sanatosi si sanatoase !!!)
* TweeyGeo
* Catrinel (eu am invatat-o pe Maia cu "bravo" sa bata din palme, iar acum ,de cate ori zice cineva "BRAVO", ea bate din palme!)
* alorea (am deschis pagina cu poze, cand ma lasa Maia bag un ochi :) ) M-am uitat, poza in care doarme, este absolute superba, iar Mosul ... sa stii ca la noi n-a ajuns, a trimis doar cadourile ... rau Mos ...
* MP (La multi ani puiului tau pentru cei 5 anisori!!! Stai linistita, si Maia zice din octombrie TATA, iar Mama abia acum )
* aalina (sa-ti fie gura aurita cu somnicul iar bors se gaseste la Plus cel mai adesea )
*Tili ( dovlecei gasesti la Metro, fara probleme, proaspeti)

FETELOR CARE NE-ATI FELICITAT PENTRU #8220;MAMA-IALA#8221; NOASTRA IN CAPITOLUL TRECUT, VA MULTUMIM FIECAREIA IN PARTE, DAR TIMPUL NU NE MAI LASA SA CAUTAM IN "ARHIVA"

Am vrut sa scriu cate ceva si despre noi, dar n-am mai apucat. Scuzati daca am uitat pe cineva, nu e cu intentie. Maia e ici langa mine, maraita de la dinti ... se pare ca ii mai ies ceva maselute jos, ca e umflata rau ...

revin cu povesti mai tarziu.
Pupam pe toata lumea.

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ciuf, camera Evei e superba.
Inca o data te intreb de ce nu faci nimik cu talentul asta??
Salata de care ziceai e super.am mincat si eu la o amica, o gasise pe net.Mie imi plac salatele care includ peste si ou,yanmi,yami.

Micaalsa,daca ma crezi ca in spatele blocului,imi ajungea ieri zapada o palma mai sus de genunchi
Iulia e o superdulceee, iar tu arati asa bine ...si slaba.
Sigur lasin e ceva hormonal.Sint noduli care apar si dispar.
Oricum, e bine ca te duci la dr pt linistea ta.

AndreeaG
,Bubu e f dulce cu codita in virful capului.Nu credeam ca are asa parul lung .Cind ajungeti prin Nord ,sper sa veniti si pe la noi,ca avem niste locuri superbe sa va aratam
Cozonacul ala bun si pufos,am sa i-l fac si eu sotului diseara ,ca el e mare devorator de dulciuri,si nici macar nu se ingrasa

Catrinutza,bine ca nu ai luat tzeapa.Doamne ,ce metode se mai inventeaza sa scoata bani toti escrocii astia.Nici nu vreau sa ma gindesc citi au cazut in plasa.

Catrinel,eu ii mai fac spaghete lui Viv.Fierb putina carne tocata de vita +jumade ceapa+putin ardeigras+putina pasta de rosii+spagheti.Apoi pasez cu furculitza tot.
Ii mai fac mincarica de cartofi,exact ca si pt noi, dar nu pun sare.
Ii mai dau chiftelute de peste+cartof ,morcov si broccoli fierte.E super buuuuuun.
Vazut poze cu Onika dulce cu falcute de invidiat.Eu nu ma incumet sa-i tai din pår,astept pina face 1 an.Ca asa am auzit eu ca aduce ghinion(da'nu te lua dupa mine).

MP,sinteti o familie ff frumoasa.
La Multi Ani lui Vlad si sa creasca mare ,sanatos si frumos!
Ca sa ma dau si eu cu pårerea, aratati atit de bine toti 4 la ziua lui Vlad si pare asa o atmosfera de bine-dispunere ca nici nu mai trebuiau invitati.

Ceela,multa sanatate lui Traian.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinutza, Catrinel, Tweety, nah. m-am mai linistit daca si voi ziceti ca aveti CM aiurea dupa nastere. si mie mi-a venit in decembrie putin, ceva maroniu, fara dureri.i stiu sigur ca nu-s , asta mi-ar mai lipsi in momentul asta cu sfarleaza asta de Marc, care-mi ocupa toata ziua si-mi rupe spatele!

Carmen, bine ai venit in gashka de ghiocei! Si LA MULTI ANI cu ocazia zilei de nastere si a schimbarii prefixului!

MP, ma bucur ca Ardeiasu' e ok acum, mama ce gras e si mare, wow, 13 kile, 700 ??? wow! altii n-au atata la 2 ani!
cu intarziere ii urez lui Vladutz un calduros LA MULTI ANI cu multa-multa sanatate!!! am vazut si pozele de la party in 4, sunteti super! tortul la fel! si sa stii ca mi se pare cea mai potrivita petrecere: in familie! mi se pare ca Mateias seamana cu tai si Vladutz cu tine, asa-i?

Ile, bine ai revenit! wow, ce de zapada la voi!!! la noi pauza, chit ca la meteo au dat avertizari peste avertizari cum ca vine viscolul cel mare care va tine 3-4 zile, va ninge incontinuu, etc., pauza. ca deobicei s-a facut tam-tam la TV. canci, aici a fost innorat, dar totusi cald pt. ianuarie, a suflat mai tare vantul si...cam atat. Noi suntem fericiti ca stam mult afara!

Tili,la noi dovlecei se gasesc in supermarketuri. chiar ieri i-am facut lui Marc dovlecel cu legume

Ceela, imi pare f. rau ca Traianel e bolnavior...Multa sanatate si aveti grija de voi!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Tania 2, ma bucur ca ati revenit si voi! dar de ce ai dat apa la soricei? a plecat mami?

Adar, eu is foarte flexata! sunt f. constienta de faptul ca fiecare copil are ritmul lui si timpul lui! Marc e si cam smecherash din fire , am obs. eu! invata numai cand si ce vrea el! de ex. m-am chinuit zile in sir sa-l invat sa bata din palme si sa faca tai -tai si se uita in alta parte si-si vedea de treburi...intr-o zi am fost la o prietena, foarte draga lui, care i-a facut la fel si ce crezi? a batut din palmutze si a facut tai-tai din prima! iar cu vorbitul, eu stiu ca baietzii sunt un pic mai lenesi, depinde totusi de copil, fetitzele sunt mai vorbaretze. maica-me azice ca frate-meu a fost "mut" pana la 1 an si ceva, cand si-a dat drumul, eu in schimb "vorbeam" si gesticulam intr-una!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Andreeadraga, de te incumeti sa vii, noi va primim cu draga inima, e frumos orasul, si chiar ar merita sa il vezi :).De nu, ne-om vedea cumva in Romania, ca noi avem de trecut prin Bucuresti, chiar daca numai pt un pic, oricum. te rog sa o inveti pe a ta sa se uite pe sub gene, ca eu il invat pe al meu sa ii ia manutza si sa i-o pupe :)
Catrinel, gomboti cu prune, zici? Pai..eu is lesinata dupa ei, numai ca prunele de aici,chiar de le pui in zahar cu scortisoara pana poimaine, tot nu se indulcesc, eventual pui din alea uscate numai un pic, si dade, dade, am niste imagini in minte, de salivez :)
Vazut frumusica fetita :) ii sta tare bine tunsa, nu ai tuns-o in spate prea mult...sau cel putin nu pare..si ii sade bine, toata seamana cu tine, toataaaaaaa.
Parul lui Anthony e cret..da..cam slabuc la fir..pare des, cand e valvoi, am eu grija sa il fac :)
Alorea sa vezi ce ne-am bucura daca ai pune poze mai recente :)
Claudia cu mare intarziere, si..sa stii ca nu esti singura cu sofatul :)..pe mine ma bate sotul la cap, cu carnetul, de multa vreme, si eu tot aman, si tot aman, da..in primavara, cred ca ma incumet. Toti copii misuna peste tot, lasa-l..ca eu tot ma gandesc ca o sa slabesc cum umblu in 4 labe dupa el.
LMA inseamna LA MULTI ANI :)..deja am inceput sa sarbatorim :)
MP, si al meu e bolnavior acum, si tot asa rau e si aici de nu ai asigurare, da..cum zici matalutza, nu dai sanatatea copiilor pe nimic in lume, iar aniversarea in familie, e super, nu e atentia distribuita in mai multe directii :) si aveti grija.
Cameliada, nu am avut timp sa ma uit la poze..da..in curand, pe ecrane
Micaalsa, Irina71, Alina, Ile77, Tili pupppppppppp
Ceela, multa sanatate la micutul Traianel, si la mama ta, de fapt, la toata familia..sa nu cumva sa se simta careva exclus
Carmen, pozuci?
Tania, felicitariiiiiiiiiiiii..

Ce ma bucur cand zic gomboteii astia mici mama..al meu o auzit si vazut, in niste desene, cum face locomotiva..tu-tu,si o zis urgent si el..da..de cand imi tot misc eu gura..clar..asa..sa vada..si tot degeaba, pupe-l mami pe puiucu cu urechile infectate.

Ada, ma bucur ca ti-o placut pozele :)
Ma duc ca deja scartaie bolnaviorul, azi noapte o facut febrica maricica, si nu o putut dormi, iar am fost iar grupa Triplet in pat.
A..si sa nu uit, m-am abitionat rau de tot cu galustile, din supa, si, ca de obicei,cand ma straduiesc mai mult, o dau in bara, mi-o iesit niste "cadeti" de gomboti, maruntiii, marunti, ca nici cel mai mare general nu mai aduna trupa sub comanda, adeca..mi s-o spart galustile, pardon, nu o fost intregi sa se sparga, o fo' gata imprastiate..Culmea ironiei, data trecuta am pus mult mai putin gris, si nici nu am batut oul asa mult, ma ajuta careva??????
Pupammm si uram sanatate!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

va povesteam zilele trecute ca am ramas fara o "bucatica" din dantura...ei bine, nici acum, la o saptamana dupa eveniment, n-am reusit sa rezolv problema, evident nu din vina mea! s-a imbolnavit dentistul!!! asta-mi mai lipsea! si e in spital! m-a reprogramat totusi pe sf. saptamanii, da' io nu stiu ce sa fac? daca nu-si revine? daca ma duc la altcineva se supara, ca suntem prieteni buni...ufff...as mai avea variante de dentisti, cunosc destui, hmm...
...si asta nu ar fi nimica! aseara mi-a busit un idiot masina, a intrat pe rosu! e a doua oara cand mi se intampla de cand am cumparat-o, saracutza nu are nici 6 luni si deja a patzit-o de 2 ori!ce- drept n-a sifonat-o, e doar zgaraiata in spate, dar e suficient! nu eram eu la volan, ii dadusem masina unui angajat al firmei noastre ca masina lui e in service si iaca!!! sotzul nici n-a vrut sa stea de vb. cu individul care a busit-o, ca el nu voia la politie, voia sa ne dea bani, dar pana la urma s-au dus la politie si i-au suspendat permisul...pai sa intre pe rosu in intersectie?? putea sa fie mult mai rau! uff, numai nebuni in trafic! asa ca o luam de la capat: asigurari, service, stai pe capul lor sa fie gata mai repede masina...

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

vai ce cracanata e pagina!!!!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

bineinteles ca am uitat :

Catrinele, vai cem-am distrat de faza cu Ciopartzila! pai Oana arata super tunsa! tu ai frezat-o?

Biuta, si i-os fan inrait gombotzi cu prune, oau, mi se face gura punga cand ma gandesc, sunt preferatii mei! na, ca m-ai facut sa visez!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput