LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
tcelen spune:
ILLE 77 .MULTUMIM
MAI FETELOR,ACU IMI SPUSE ADMIN-UL CA CICA BULINA DE LANGA,SUS SAU JOS,DEPINDE DE INTERFATA CALCULATORULUI,ASA CA LUATI-O DE JOS CA SA VEDETI CE SI CUM.
LA MINE E DEASUPRA,DAR.....
ANDREI-BOGDAN ARE NEVOIE DE O NOUA OPERATIE PE INIMA ,HAIDETI SA FACEM CEVA
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,MULTUMIM POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabi_fer spune:
Carmenpit77 - Bine ca ati trecut usor peste boala
T-celen - am votat si noi, felicitari pre puisorii tai frumosi, ai o pereche de nota 10
Micaalsa imi pare rau ca a racit Iulia, sper ca a fost k la doctor. Tu ce ai mai facut cu analizele, cand primesti rezultatele?
Ama_kaly - felicitari ptr SEBY!
Adar - tu cunosti motivul ptr care Noe s-a sters de pe lista? Imi pare rau! Eu o admiram, pe ea si familia ei, citeam cu interes toate postarile ei.
Delia - ai reactionat foarte frumos eu l-as fi strans de gat mai ales ptr petrecerea baiatului.
Polixeni asa simt si eu, turbez daca nu fac ceva "extrabebe" in viitorul apropiat.
Kim - ghioceii astia sunt plini de , se pare ca Alex paseste pe urmele Aliciei. El merge singurel in picioruse iar azi a a strabatut patutul in 4 labe. Sa inteleg ca va incepe si el sa vb? Felicitari ptr printesa vorbitoare.
Nshiro - cat de tare mi-ar placea sa fie si la noi aceleasi conditii in gradinita. Trei copii la o educatoare!
Si cum spuneam mai sus noi am inceput sa mergem in patru labe, nu stiu cum a reusit, pana azi nici nu reusea sa stea in 4 labe dar sa mearga. Cum il puneam in patru labe cadea pe burta, deja renuntasem la visul de al vedea in 4 labe.
De vreo doua zile, din acel mama timid s-a transformat intr-un mama puternic, toata ziua striga prin casa ma-ma, ma-ma, ma-ma. Ma bucur asa de tare, ma saturasem sa aud timp de 4 luni numai tata, tata, spre disperarea mea. Se pare ca baiatul meu vrea sa imi faca pe plac.
Observ ca Andreea G nu a scris in acest weekend, sper ca nu s-a suparat si ea!
Acum va las, ma duc sa fac nani ca pic de somn.Matei-Alexandru - - Tecla
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
tcelen spune:
GABI FER,multumesc ptr vot si ptr felicitari!!
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,MULTUMIM POZE ANA-MARIA
poze Iulian
IULIAN 22.11.1998
gabi_fer spune:
Am pus poze noi cu Alex aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=41e6scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
tcelen spune:
GABI,sunt super pozele,imi place ca va distrati toti trei,si deja il plimbati de manute???si cu baticutul e asa un scump!!!sila baita,ce mai e un frumos!!
poze Iulian
IULIAN 22.11.1998
alorea16 spune:
Suntem restantieri la urari ... LA MULTI ANI !!!
3:
martie - Maria - - Nshiro
martie - Andrei -- Irina71
martie - Stefanel - - alinutza3
martie - Maria Cornelia - - iris77
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - Alexandra - -Aida_O
4:
aprilie - Andrei Cristian -- Adriana
6:
martie - Matei-Alexandru - - Tecla
Tcelen cred ca am reusit sa votam si noi. Felicitari pentru puiuti . Multa bafta ! Sper ca nu este prea tarziu ???
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
tcelen spune:
ALOREA SI CEELA MULTUMESC MULT!!
poze Iulian
IULIAN 22.11.1998
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna!
Imi este din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi,am extrem de multa treaba,Thea ma solicita la maxim(cand nu este bona),am si de invatat pt. un curs Cambrige etc.Adica sunt varza.
Totusi,astept propuneri pt. marea zi a intalnirii noastre.
Thea este din ce in ce mai zgubilitica,nu sta locului niciun pic,vorbeste intr-una si gesticuleaza,papa bine si...a invatat sa ne pupe.De ieri ii dau iaurt Campina cu fructe(caise,visine...) si a devenit fana.
Intrebare:voi cum pregatiti avocado-ul pt. bebei?
Catrinel,Bubu inca bea laptic,pe la 5-6 dimineata si seara,inainte de culcare.Vad ca si tu stai din ce in ce mai prost cu timpul liber.Oana!
alinaalex,n-am auzit inca de asa o doza mare de Vigantol.Noi...ne saturam cu 2-3 si avem inca fontanela destul de maricica.Da cica asa e bine,ingrijorator fiind atunci cand se inchide repede.
Ile,talentul meu culinar este mostenit de acasa dar,cu toate astea,nimeni nu m-a incurajat sa fac asta,mama&bunica preferand sa ma vada citind&invatand.Da tot am furat cate ceva.Sora mea,de exemplu,face mancare mai mult de nevoie si este...antitalent.
Gabi_fer,iata ca nu sunt suparata,ci doar foarte,foarte prinsa.Si Bubu se trezeste uneori urland(in somn).O iau in brate,o mangai,o legan un pic si gata,fug toate visele urate.
Catrinuta,il stiu si eu pe Burnei,am si colaborat o vreme cu el si intradevar,este un dr. foarte bun si...dedicat meseriei lui.
Tania,cum naiba ai ajuns si tu in gasca fetelor cu soacre cretine?Scuze!Aviz mamelor de baietei!!!!
Tili,sa-ti traiasca sotul si sa traiti minunat,pana la adanci batraneti.Un mar mai mare nu gaseati pt. Matei?
Elvie,sper ca Lara sa fie o fetita mai constanta,sentimental vorbind.De la ultima postare,Bubu s-a indragostit de nu stiu cate ori!Si de baietei din ce in ce mai mari.Bine ca s-a insurat Columbeanu...
Ama Kaly,felicitari pt. primii pasi.A luat-o cam devreme,cine stie unde va ajunge micul Sebi?
Kim si Bubu se plimba in 4 labe prin patut,in timp ce doarme.Cica se intampla des si nu este vorba de somnambulism,acesta aparand dupa 6-7 ani.Noi stam in somn si in fund...si aplaudam.Si,daca o trezesc,o apuca rasul.Deci...rasul de pe lume!
Eu arunc sticluta de Vigantol dupa 6 saptamani,chiar daca nu s-a terminat si incep alta.Dr. mi-a spus ca isi pierde proprietatile dupa 40 de zile de la deschidere si,chiar daca nu dauneaza,nici nu mai are nici un efect pozitiv.Felicitari pt. reusita pe linie...profesionala.
Mariana,poti face o turta din aluat de paine(faina,sare,drojdie,apa si ulei),pe care il aranjezi intr-o tava rotunda,impletit frumos si vei obtine...un colac minunat.Intelegi,da?
Tcelen,am votat si eu puiutii!Bafta multa!
Adar,cum ai timp sa faci atatea???
Poli,ce-as mai vrea si eu sa dansez,pe o cu totul alta muzica decat cea de pe Cutiute!!!
Mai citesc si...revin.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana