LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, 1 picatura??? hmm...io l-am pipait pe Marc pe capusor si nu e inchisa fontanela...mai are mult! de aia vreau sa vad ce si cum. Stai linistita, nici dr. mea nu e mai breaza...bine ca am cantar acasa, ea il masoara numai daca ii zic, la cabinet e supraaglomerata, baga copiii claie peste gramada, consulta mai multi deodata... pai la antirujeolic era tot lotul de 8 copii de 7 luni inauntru! saracu Marc se uita speriat cum tipau ceilalti...harababura...de aia o chem acasa. atunci a fost singura data cand ne-am dus acolo. Plus nu-mi place ca daca e cumva rosu in gat, hop cu antibiotic! noroc ca maica-mea e asistenta de pediatrie, de fapt nu mai e de 5 ani, s-a mutat la spital pe interne la adulti, dar oricum are experienta de 30 ani in domeniu...a lucrat 10 ani cu dr. asta, de aia suntem la ea, no, n-ar fi dr. rea, dar zici ca e speriata de bombe!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Andreea G iti multumesc mult de tot ca te-ai oferit, imi si imaginam cum primesc prin posta dovlecei. Ar fi fost super haios. Se pare insa ca "problema" mea (o pun intre ghilimele pentry ca asa ceva nu se poate numi problema) s-a rezolvat. Am fost ieri la Penny Market si am gasit dovlecei proaspeti. O fi fost ziua mea norocoasa sau am fost eu chioara, nu stiu, dar cert e ca am cumparat dovlecei si sunt foarte multumita. Si Matei baga la greu covrigei si mai nou ieri, pe cand eram in vizita la tata, s-a luat la tranta cu um mar cat el de mare, dar a reusit sa muste din el. Avem dovezi incepand de aici. Iertati calitatea pozelor.
Catrinutza mama astfel de doctori iti vine sa-i dai de pereti cand iti dau astfel de vesti si te mai fac si raspunzatoare direct. Bine ca mai exista si medici care isi merita numele.
alorea16 am reusit sa vad pozicile, dar montajul nu am reusit sa il vad in totalitate. Ce programel imi trebuie oare, ca eu cred ca asta e de vina. Mi-au placut mult de tot toate si pozicile si montajul, cat am reusit sa vad din el.
Ciuf nu am stiut ca tu esti autoarea desenelor din camera copiilor. Arata nemaipomenit, esti un adevarat talent. Am vazut emisiunea cu acea femeie mai demult si m-a impresionat cat curaj si cata dorinta de viata poata sa aiba.
Delia21 am vazut pozicile cu puitul tau. Pletos, nu gluma.
Micaalsa imi pare bine ca nu a fost decat de laptic. Cauterizarea nu e dureroasa, ci neplacuta. Si eu am facut tot electrocauterizare, ca si mari78, dar e important si tratamentul. Doctorita mea mi-a recomandat sa incercam mai intai tratament, pentru ca sunt cazuri in care se poate rezolva si asa. Eu nu am avut norocul asta.
adar eu ma tot minunez cum de ai tu timp si pentru gatit, si impletit, si contabilitate, si pentru casa si nu in cele din urma, pentru Maia. Si se pare ca pe toate le faci bine. Poate ma inveti si pe mine cum se fac botoseii...
carmenpit bine ai venit printre noi.
alinaalex eu ii dau cate 2 picaturi de Vigantol la recomandarea medicului.
Kim felicitari. esti de admirat: si scolera si mamica.
tania2 si eu care credeam ca tata meu e dezastru, cand i-a pus acu vreo 2 ani colargol in ureche lui Mihaita. Nici nu mai ai incredere sa o lasi alta data cu sacrosenia. Speram sa nu aiba rosu-n gat.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am imprumutat toate retele postate de voi. Azi o pun in aplicare pe cea a lui doublemom, cea cu pui cu smantana. Asadar multumim din inima pentru retete tuturor autoarelor.
Acum ma duc sa bucataresc ca azi e ziua sotiorului meu. Nu avem invitati speciali, pentru ca maine are examen, dar ii voi pregati o cina romantica in 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

'neata!
ile - si eu le pandeam la inceput dar intr-o saptamana s-au prins cum e cu painea si nu se mai ineaca. Acum au alta distractie: fac painea firmituri pe care le culeg cu doua degete si le mananca tacticoase, sa mori de ras!
catrinel, ada - si pe mine m-a durut locul epiduralei dar acum imi dau seama ca mi-a trecut . Acum vreo doua luni am fost la reumatolog ca ma dureau gleznele de nu puteam merge si spatele de nu puteam sa ma intorc in pat. Mi-a dat tratament si acum am mult mai rar dureri si mult mai slabe, dar nu realizasem ca durerea aceea a disparut.
ciuf - incredibila acea femeie! Am senzatia ca nu avem noi uneori atata energie cata are ea. O adevarata luptatoare!
ada - explica-mi si mie cum faci calcaiul si varful la sosetele, pls!
micaalsa semne nu au avut decat ca li s-a schimbat mirosul la gurita si atunci am fugit repede cu ele la dr.
Da' spune tu, Iulia bea apa? Ca fetele mele se saturasera de ceai la un moment dat si nu mai vroiau nici 100ml pe zi si atunci le-am dat apa si beau cam 200 ml pe zi. De fapt le las la indemana prin casa doua bibi cu apa si isi iau singure cand vor. Si am observat ca si mananca mai bine de atunci.
tili - voiniceasca tranta cu marul!! pe Matei.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

tili - La multi ani sotului tau! Sa va iubiti mereu la fel de mult!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

doublemom, apa bea ... ceai nici vorba, nu-i prea place. Sa stii ca ma pui pe ganduri ca si eu am observat un miros aparte din gurita ei. Dar nu intotdeauna, sunt zile cand mi se pare si zile cand nu. Merg si eu sa o vada un dr. Mersi de sfaturi

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Micaalsa
facem galerie astazi, sa iasa totul bine si sa vii sa ne spui ca analizele au iesit bine!!!
Iar daca va fi asa, promit sa-i fac si Iuliei o vestuta :)

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cred ca-s in stare sa ma incumet si io sa-i fac vestuta numa' sa-mi iasa bine analizele. Esti o dulce ca te-ai oferit sa ne crosetezi vestuta ... parca n-ai avea tu atatea altele pe cap.

Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tania2

sal,

Fetelor, sunt tare suparata!
Am nevoie de toate trancanele din lume sa impusc nemernica de socrosenie.

Ajunge mama acasa si il gaseste pe tata cu picorul umflat, vanat....
II zic sa-l puna in masina la sot si sa-l aduca la doctor. In cateva cuvinte glezna franjuri, ieri, operatie de reconstructie.
Eu ce sa fac, trebuia sa stau pe la spital si o las pe Bia cu socrosenia.
Ii las indicatii, biletele biberoane.... mura-n gura.
Trag o fuga acasa pe la ora 12 imi spune ca Bia nu a prea mancat nu stie sa-mi spuna cum a facut laptele, dupa discutii am ajuns la concluzia ca totul a fost asa la ochiometru.
Asta a fost cu laptele, ajung la sucul de morcovi pe care-l lasasem la frigider si constat ca Bia l-a primit RECE.
Doamne ce cap sa ai sa-i dai copilului sucul direct din frigider!
In concluzie puiuta mea s-a ales cu rosu in gat (dupa parerea mea), asteptam dr sa o consulte.

sper ca m-am facut inteleasa dar am asa niste nervi ca nu ma pot concentra
Pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

apoi sa nu-ti vina s-o pe socrosenie? Ea n-a crescut copii la viata ei? E lipsa de interes dupa mine ... e la mintea gainii ca nu-i bine sa-i dai rece din frigider. De-abia bem noi de la frigider d-apoi saracii copii. N-ai sarit la ?

Pozele mele

Mergi la inceput

Tlii, cine a iesit invingator, Matei sau marul? Am vazut pozicile ... ai un flacau tare frumusel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. de la noi
Si un pentru ziua sotului.

Pozele mele

Mergi la inceput

micaalsa, normal ca puiul meu a iesit invingator!
Va multumesc si tie si lui doublemom pentru felicitari.

Mergi la inceput