LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mari,n-am primit nimic!!!!Daca l-ai salvat,trimite-mi-l inca o data,please!Noi inca nu vrem sa mergem in picioruse(in parc) dar nu cred ca ar refuza o tavaleala(daca as lasa-o).Daca ai vedea cate vanatai avem si noi!!!Unde ti-ai facut marti analizele&Papanicolau ca,daca zici ca ai fost la Cezara,ma impusc.Nu de alta dar am fost si eu(la cabinet),marti la 18.00,tot pt. Papanicolau&control(dupa 8 luni!)
Alorea,super filmuletul,chiar daca m-am cam chinuit sa-l vad(se intrerupea mereu).Si...super bebelusul...aproape flacau!
Cameliada,sper ca nu i-ai inmuiat sosetele doar in otet(trebuie indoit cu apa).Risti sa i se ia pielicica,astfel.Febra este de la dinti,mai mult ca sigur.Noua,in astfel de situatii,dr. ne recomanda sa-i dam Nurofen si Eferalgan,la fiecare 4 ore,intercalat(adica o data N,o data E si tot asa).Cica este o combinatie eficace.Sanatate!Cat despre faza cu cercelul...un baiat dulce!
Ile,poate doar in Norvegia mai apuc si eu sa pescuiesc!Sa vezi ce-ti fac!!!!!Pe fata.
Si eu adaug in sucul de portocale putina apa,pt. a mai scadea aciditatea.Unde-s pozele cu Viv?????
Adar,cred ca abia la pensie voi mai apuca sa tricotez ceva,daca nu uit sa o fac.As incerca si eu dieta de 7 zile,dar mi-e cam greu sa mananc doar carne(si de vita!),doar peste(fiert,bleah!),ca sa nu mai vorbesc de grapefruit.Da' tare as mai vrea sa scap de unele kg.Misto titulatura!Tre' sa fac si eu ceva cu punctele.
Catrinel,iata o idee de papa cu galbenus.
Semi-budinca de orez cu arome:
In 400 de ml de lapte se fierbe bine de tot 1 ceasca de orez(spalat in cateva ape).Se adauga coaja de lamaie rasa si putina vanilie(eu am pus baton de vanilie)+ 1 lingurita de miere.Cand orezul este fiert,se poate pasa,in cazul in care bb nu-l accepta intreg(in aceeasi cratita).Se adauga un galbenus frecat bine(eventual cu putina sare) si se amesteca pana se ingroasa.Ies mai multe portii.
Bubu este in parc,in cautarea lui Felix,iar eu croshetez o supa de gaina(de tara)pt. noi(inclusiv Bubu) si puiut cu smantana pt. Bubu.Adica in supa de pui,adaug 1/4 morcov ras,un pic de telina rasa,pastarnac,putina ceapa,un catel mic de usturoi9toate rase) si,cand sunt fierte bine,adaug 3 linguri de smantana amestecate cu un strop de faina.Carnea o toc marunt si presar deasupra patrunjel.Si va voi spune daca ii va placea,ca e in premiera.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Micaalsa,acum am avzut ca ai o rana pe col.Du-te si cauterizeaz-o de urgeta!!!Asta este primul pas spre cancerul uterin.Nu vreau sa te sperii,dar este foarte serios.Am o prietena buna care a nascut acum 7 ani o fetita si,dupa operatie,dr. i-a spus ca are o rana pe col si ca va trebui sa o cauterizeze.A ,,uitat,, de ea si acum...trateaza cancerul.Rana s-a extins si...nu mai vreau sa zic nimic.Este foarte serios si nu stiu ce dr. imbecil poate spune ca ,,se vindeca de la sine,,.
Bunica mea are reteta de ,,Hectar,, din Ardeal,inca din timpul razboiului.Si mor dupa ea.
Sper ca deja te-ai programat la dr!!!
M-a emotionat pana la lacrimi filmuletul.Chiar ca mi-e rusine sa ma mai plang de ceva.Sunt doar niste kk-turi,ca bine a zis Micaalsa.
micaalsa spune:
Andreea, ai idee ... mierea da pofta de mancare la copii? ca eu vad ca tu folosesti destul de des la mancarurile Bubu(ruzei) ce va deveni in curand Bubu(lina) . Eu doar de vreo saptamana am inceput sa-i dau miere si acu' trag nadejdea ca i-a veni pofta de mancare.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Hai ca m-ai speriat bine de tot. Oricum trebuie sa merg cu rezultatul analizelor si atunci discut cu ea despre chestia asta...ca vad ca nu-i de gluma. Mersi ca mi-ai deschis ochii
Pozele mele
mari78 spune:
Micaalsa, nici pe mine nu ma durea nimic , mi-a descoperit-o dna doctor (Cezara Bucur) la un control la care ma dusesesm sa-i spun ca vrem un bebe. A vazut-o si a zis ca mai intai cauterizam rana , apoi facem analize si apoi ne gandim la bebe. Sper sa fie bine acum colul meu, n-am fost inca la control, astept rezultatele de la Pap.
Andreea, n-am fost la Cezara, am fost la Medsana pentru analize la sange si Pap si apoi imi fac programare la dna dr Bucur, ca sa merg cu rezultatul. Stau si eu cu teama. Ma gandesc ca daca mai era ceva, se vedea atunci cand mi-au facut cezariana, nu? Oricum testul Papanicolau ar trebui sa-l faca fiecare femeie o data pe an. Si eu stiu ca de la o rana pe col se poate ajunge la cancer, Doamne fereste ! Iti trimit din nou PM-ul, il mai am.
Cameliada sanatate multa lui Tudor !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
ANDREEA GEORGIANA spune:
Da,mierea da pofta de mancare.Incearca sa-i dai si mancare...de oameni mari,poate s-a saturat sa fie tratata ca un bb.De exemplumdimineata incearca miez de paine cu Almette amestecata cu unt si cu galbenus fiert+rosioara taiata marunt(Bubu e fana si,mai nou,ii dau rosioare mici,cu tot cu pielita si samburi).Noi am papat azi o felie de paine cu ceea ce am zis+un borcanel de piersica si ceai.Si ii place sa pape ca mine.
N-am vrut sa te sperii dar asa ceva nu este de ignorat.
micaalsa spune:
mari, e dureroasa cauterizarea? M-apuca pandaliile deja ... daca stiti ce-s alea
Andreea, eu ii dau de-o vreme si mancare de-a noastra dar cand ea e in toane si nu vrea sa manance n-am ce sa-i fac. Probabil daca-i pun o punga de pufuleti in brate o da gata pe toata ... Copii astia mananca toate prostiile dar un lucru bun nu. Nu generalizez, a mea asa face.
Pozele mele
aalina2003 spune:
Micaalsa, nu doare, eu am facu o cauterizare mai demult, dar e neplacut..in fine, nici un control ginecologic nu e placut,asta nici atat.Eu am facut atunci mai intai tratament cu ceva ovule, apoi am folosit (cu de la mine putere)tot ovule, dar pe baza de propolis (nu se gasewsc decat la Apifarm, eu asa stiu, in Buc)si apoape trecuse.Dr a fost imprtesionat de cum arata dupa trat cu propolis, dar pentru ca nu se vindecase de tot, eu am insistat pt cauterizare, ca sa fiu linistita. Tratamentele dureaza mult, se face serii de cate 2 saptamani parca si nu sunt nici ele placute, sau usor de administrat.Discuta cu medicul tau, pentru ca, intr-adevar, pot fi leziuni precancerose.Oricum, se rezolva, dar trebuie sa faci si un Pap, obligatortiu.In legatura cu pofta de mancare,pot sa iti spun ca si Ana s-a manifestat diferit la aparitia dintilor, asa ca poate avea legatura cu asta.
Camelia, viroza asta nu a facut-o pt ca sta pe jos, se tramsmite pe calea aerului sau prin contact cu persoane bolnave. Tu nu ai nici o vina, de pe jos putea sa raceasca, dar altfel, nu viroza.
Sper ca diagnosticul sa fie corect si nu pus pt ca acum e epidemia asta. Tuseste? Tu urmeaza tratamenul si tine-ne la curent. Sanatate!
Pe voi v-a chemat medicul de familie la vaccinul antigripal pt bebe? Pe mine da, dar nu ma duc. eu cred ca vaccinurile au rostul lor foarte important, dar nici prea multe nu pot fi sanatoase.
mari78 spune:
Micaalsa, cum ti-a raspuns si Alina, nu doare, doar o senzatie neplacuta, eu am facut electrocauterizare. Am inteles ca exista si metoda cu laser, care e mai "placuta". Dupa cauterizare dr trebuie sa te trimita la "pansat", adica asistenta aplica niste prafuri, probabil ceva cicatrizant, parca de trei ori am fost chemata la pansat. Dar neaparat trebuie sa faci si testul Papanicolau.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
micaalsa spune:
Am facut si examen citovaginal, eu ii spusesem inainte ca vreau testul Papanicolau si mi-a zis ca e inclus in analizele respective. Pe maine sau cel tarziu luni am si rezultatele alea. Mi-a zis ca-i mica rana pe col si de-asta si vreau cat de repede s-o rezolv ... cu cat mai repede cu atat mai bine. Doar ca ea-mi spusese si de ceva tratament avand in vedere ca nu-i urata rana. Oricum tre' s-o am de putina vreme pt. ca la ultimul control de acum cateva luni nu era.
Azi Iulia mea a mancat binisor ... nu a ajuns la performantele Theei dar eu sunt super multumita si cu cat a fost.
Pozele mele