Calatorie la Nurnberg

Calatorie la Nurnberg | Autor: mcm

Link direct la acest mesaj

Saptamana viitoare vom pleca in Germania, la Nurnberg la un targ international. Ne-am decis cam tarziu asupra plecarii si acum nu gasesc nici un loc de cazare in Nurnberg in perioada targului. Poate cineva sa-mi recomande un hotel in imprejurimi sau o pensiune?

De asemenea as vrea sa stiu in ce magazine pot face cumparaturi la preturi convenabile(haine si dulciuri).

Va multumesc.

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Magazine C&A pentru haine (mai sunt vreo doua), Muller pentru cosmetice. Cel mai bine este sa mergi in Mall-ul lor pentru ca le gasesti pe toate. Dulciuri, cafea...Aldi (sunt si altele dar mie asta mi-a placut la pret). Si pe strada principala din centru gasesti magazinele mari si rezonabile la pret.
Despre hoteluri nu stiu...Am vazut Novotel, Ibis. Sunt destul de micute. Poate pe cele mari nu le-am remarcat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Multumesc Gratiela.

Cazarea este in continuare o problema, acum stim ca nu vom gasi in Nurnberg din cauza targului (toate locurile sunt ocupate) dar speram sa gasim ceva macar la 50-100 km distanta.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cauta in Furth. Este f.aproape. Sau la hotelul celor de la PlayMobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am gasit cazare la un gasthof in Velburg la aproximativ 50 km de Nurnberg. Ne-a placut mult acolo si am fost multumiti.

Cristina

Mergi la inceput