SOS silueta...

SOS silueta... | Autor: ruxandraru

Link direct la acest mesaj

salutare! as vrea sa va intreb in cit timp dupa nastere ati reusit sa intrati in vechile haine... eu am nascut acum aproape 4 luni, il alaptez pe fi miu, dar nu stiu cum sa fac cu mincatul... as minca non stop. cu cit mai dulce, cu atit mai bine!! de fapt, cred ca m am mai ingrasat dupa nastere... incepe sa mi fie frica de mine insami! intru intr o singura pereche de blugi pe care mi a luat o barbatu miu de mos nicolae, imi era si rusine ca mi a zis ca sigur voi intra in ei pentru ca sint maaaari... in fine, nici scuza cu alaptatul nu prea tine. din cite am citit, organismul poate folosi propriile rezerve de grasime ca sa faca lapticul bun, asa ca nu e nevoie de kile de mincare. of... voi cum ati reusit??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Offfffffffffffffff, stiu cum e...din pacate nu-ti pot da sfaturi pt ca si eu sunt in aceeasi situatie cu tine...si eu am un baietel de 4 luni...si nu reusesc sa dau nimic jos...e adevarat ca nici nu am mai pus pe mine....dar ma omoara dulciurile (cam o ciocolata alba la 2 zile). Sa asteptam sfaturi, idei....desi numai noi ne putem ajuta, stiuu....javascript:insertsmilie('')
bang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Trebuie sa existe o solutie! Cea drastica e sa incepem sa ne abtinem. Cea realista e sa mai avem rabdare... Adica daca ma uit la prietenele care au mai nascute, majoritatea au scapat de kilograme abia dupa un an. Numai ca eu nu prea pricep cum. Ele zic ca aproape fara sa faca nimic. Anul asta, de Revelion, am fost la un cuplu de prieteni ff buni, au si ei un baietel de aproape doi ani. In fine, dupa ce am reusit sa adormim ambii pusti, ea m a rugat s o ajut sa si prinda ciorapul de jartiera. Si le luase pe toate noi, sa aiba noroc. Zis si facut. Insa am cam dat in bilbiiala cind am vazut cum arata ea... m am simtit ca o balena esuata la un revelion! mi a venit sa beau ceva, dar deh, laptele... asa ca am trecut prin toata seara cit se poate de treaza. nu i nimic, m am conslat a doua zi cu niste tort. scurt si la obiect... sint groaznica!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Fetelor,eu acuma sunt mamica pentru a doua oara, alaptez dar nu mananc prea mult si am laptic suficient. Am inceput, de cum am venit din spital, sa port un corset special ca sa-si revina abdomenul la dimensiunile de dinainte, am inceput sa fac abdomene ( o suta pe zi!!! ). Dupa prima sarcina ( ma ingrasasem 23 de kg ) de la 45 de kg ajunsesem sa arat ca o batoza! Can a implinit fiul meu cel mare 8 luni aveam o silueta de invidiat, 44 de kg, dar tinusem regim, fara dulciuri, multe cereale, paine integrala si sport mult ( 20 de minute cu bicicleta medicinala si 10 minute tras de fiare / zi ). Cred ca daca nu faci sport e greu, daca nu imposibil, sa slabesti eficient. Daca aveti ambitie, o sa reusiti sa slabiti atat cat va doriti ! Eu va doresc succes !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ooooo, de cate ori nu m-am simtit si eu esuata ca tine , insa mereu m-am gandit ca acum mai important e botzu' de aur si apoi eu, desi nu mi-a placut sa ma neglijez. asa ca ...cat am alaptat, m-am rasfatat , desi am avut mare grija ce mananc, mancam mai mult fiert, sau gratar, dar si de dulce ma atingeam, destul . Insa am slabit, am reusit sa ajung f aproape de greutatea dinainte, insa...am terminat cu alaptatul la 9 luni si de atunci m-am ingrasat ceva de speriat...atunci a fost momentul cand am zis stop esuarii balenei si m-am pus pe regim, numarat calorii, sala, parafango...in 4 luni am pierdut tot, dar nu fara sacrificii...de atunci a trecut 1 an aproape, am reusit sa ma mentin, doar acum de sarbatori iar am depasit limita impusa si ca urmare, acu iar is la dieta ...am pierdut deja 2 kg.
asa ca iti doresc sa ai rabdare si perseverenta cand te vei apuca de dieta, sa te gandesti ca vrei sa fii frumoasa ptr copilu' tau si ptr tati, normal...si atunci totul va fi mai usor.

aime

Mergi la inceput

draga aime, sa stii ca intr adevar la asta ma gindeam... cum se va uita ala mic la poze si cind va mai creste, ce va gindi despre mami lui... tati zice ca ii place de mine si asa, da stiu eu ca nu l ar deranja prea tare nici sa fiu cum eram! insa serios vorbind. am citit ca nu e nevoie sa maninci mai mult cind alaptezi. in acelasi timp, citeva zile am reusit sa ma controlez un pic si, desi cantitatea de lapte era aceeasi, pot masura pt ca ma mulg (alta maaaare poveste), era mult mai slab. se vede dupa grasimea care se aduna deasupra, pe sticluta de biberon. in plus, asta mic incepuse sa se trezeasca noaptea pt papa, ceea ce nu mai face de vreo luna si! am reinceput sa ma indop in voie pentru ca n am mai rezistat si lucrurile au reintrat in normal. nu mi caut scuze, asa a fost! a, cit despre muls... pustiul e lenes la supt si stiu si de ce am ajuns in situatia asta! in maternitate, am nascut la giulesti, asistyentelke le dadeau glucoza cu seringa ca sa nu faca scandal iar cind veneam noi, mamicile, sa i hranim, normal ca astia mici n aveau nici un chef sa suga! ei, si cind am ajuns acasa, adomrea la sin dupa 2, 3 minute... m am panicat, m am muls, i am dat cu seringa si, minune, a baut cu nesat tot. poate daca eram mai curajoasa si il lasam citeva zile, sugea de foame si gata, dar n am fost. of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Uau, si eu am aceeasi problema ca am nascut a doua oara acum 2 luni. Am in plus 5 kilograme dar toate sunt pe burta si pe coapse ca celulita ... Iar eu n-am fost grasa niciodata si am mancat mereu de toate. Dupa prima nastere fiindca fetita mea a fost foarte mica (1400 grame) si burta mea la fel, dupa 2 luni aratam ca inainte. Acuma ... mananc si noaptea si desert la micul dejun (cereale cu lapte adica dupa oua sau 4 felii de paine cu ceva), iar de sport nu m-am apucat. Dupa cat timp e voie? Ca eu inca imi simt amortita zona din preajma operatiei de cezariana (a doua si asta) si mi-e frica sa ma apuc de abdomene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Citind problema voastra,m-am regasit perfect in situatia descrisa-nastere-ingrasare-ura fata de propriul corp.
Pentru a scapa de kg.in plus m-am bazat pe sport,la inceput plimbari scurte cu caruciorul pana am ajuns la 10 km pe zi,dupa saptamana a 8-a am inceput abdomenele si alte exercitii usoare iar in 8 luni de la nastere am reusit sa ma intorc la kg.de la care am inceput sarcina.
Dieta nu prea am facut deoarece alaptam,dar mi-am temperat pofta acuta de dulce si nu am mancat seara tarziu.
Linda,dupa cezariana mai poti astepta cu abdomenele,e prea devreme mai ales ca simti durere.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Vad ca pofta asta de dulce e cea care ne cam macina pe toate! Oare de ce? Poate e din cauza stresului si a oboselii? Un fel de recompensa care vindeca pe moment, dar pe urma isi ia revansa tradusa in si mai multa celulita? Sau o fi o nevoie a organismului? Nu prea cred... Eu incerc sa inlocuiesc cioco alba si prajiturile cu cereale rontaite ca atare, fara lapte, seara. Nu cred ca sint nici astea prea grozave pentru silueta, da sper ca sint mai putin rele decit altele. Lap?te oricum nu pot bea pentru ca ii da crampe bebeului. Azi am facut niste paste care mi au iesit minunat. Si am bagat rapid o portie generoasa, apoi alte doua, mici, la televizor... Partea proasta e ca am ajuns sa ma jenez inclusiv de sotul meu. Nu mi vine nici sa ma schimb cu el de fata!

Mergi la inceput