Buna ziua!
Sunt noua pe aici, nu sunt genul care sa-si piarda orele postand pe forum insa, cand am nevoie de un ajutor care sa constea in informatii de tot felul, cateodata mai apelez si la internet.
Well, as dori sa aflu mai multe informatii despre adoptiile copiilor cu probleme psihice; daca cineva dintre dvs se confrunta cu asa ceva as dori sa ma contacteze pentru ca mi-as dori pe viitor sa adopt o adolescenta cu intarzieri in dezvoltarea mintala
Multumesc
Salut! in primul rand, bine ai venit printre noi! Nu stiu prea multe despre adoptiile copiilor cu probleme, dar cred ca cel mai bine intrebi la Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (pe scurt DPC) care sunt aspectele juridice, tehnice si practice (DPC de care apartii cu locuinta). Trebuie sa fie copila adoptabila (daca vrei musai adoptie), iar daca nu, mai exista plasamentul ca varianta (daca nu e adoptabila). Asteapta-te la intrebari grele, cum ar fi cele legate de motivatie. Asistentii sociali, in general, sunt bine intentionati, asa ca fii deschisa chiar si la intebari care pot sa ti se para absurde sau intruzive.
p.s.
quote:Nici eu nu sunt genul care sa stea cu orele pe forum, si cred ca nimeni dintre noi nu sta pe internet doar asa, ca sa piarda timpul. Pentru doua raspunsuri (dintre care unul a fost pentru tine) "am pierdut" 30 de minute.
nu sunt genul care sa-si piarda orele postand pe forum