** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 29
tamaraspt spune:
Mi-am amintit ce vroiam sa va mai spun:
In afara de edeme pe picioare, aveam deja niste vene varicoase care se mai vedeau citodata, acum s-au spart si am citeva echimoze pe picioare. Deci mai tine si de materialul clientului 
Tamara,
25
mica0307 spune:
Gata burticute,
Am pus anuntul pe prima pagina si am facut si listuta cu cele care au confirmat. Daca mai e cineva care nu e trecut acolo sa imi spuneti.
Pupici,
Mica
24+
Poze
lbelciug spune:
Multumim, Mica!
Mamaaaa, eu sunt fruntea listei!![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
yoyoyo spune:
Ciao fetele, va pup.
Cine imi da si mie parola de la mailul comun?
Multumesc anticipat.
salve
irrinuca spune:
Am pierdut sirul.. de cand nu am mai intrat pe forum!
Am fost in Romania pentru 1 saptamana, nu am ajuns la nici o intalnire, totul a fost asa haotic!
Am facut si un 3D/4D scan, si am aflat ca este BAIETEL!!!!!!!!!!!
Inca unul adica!

Asa ca instinctul nu m-a inselat!
Romania este frumoasa, superb la munte, insa asa de cald!
Am fost deceptionata de atitudinea bcurestenilor, se fumeaa si in locuri de nefumatori si a trebuit sa suport un nor de fum de tzigara cat am stat jos pe un scaun la o cofetarie :-(((
Sper ca sunteti toate bine xxx
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
piticasigogosica spune:
Liviana vorbiti de "adulmecat" sarcina
.Si eu sunt in aceeasi situatie.Am de facut deplasari si din Bucuresti,cat despre treba,nu-mi vad capul.Am enorm de mult la munca.Mai grav e ca eu nu pot sa stau in fund,amortesc.Dar ce sa fac 
Tamara ai grija cu saraturile,daca se poate nici un pic,in plus toate fetele care retin apa:beti apa!!!
Daca nu-i dam organismului apa el intelege ca trebuie sa o conerve cand o primeste ![]()
poze
Iri +24 si Iris
Vali5 spune:
Buna ziua, burticute!
Azi noapte am reusit sa dorm si eu mai bine, dar tot mi-e somn... V-am scris aseara un mesaj dar nu stiu de ce nu a aparut
Am vazut de aseara treaba asta dar nu l-am mai scris inca o data ca muream de somn.
andradap, multumim pentru listuta cu numere de telefon!
Ce haioasa ai fost cu visul. Eu nu cred ca o sa fii o mama iresponsabila. Tocmai aceste vise scot la iveala faptul ca iti faci griji pentru copilasul tau, ceea ce e foarte bine.
piticasigogosica, la multi ani pentru Iris! Sa-ti traisca si sa-ti incante mereu sufletul cu declaratii ca cele de ziua ei.
moko si serbanela, sa va faceti bine repede! Felicitari pentru fetita, serbanela
vas, sa iti traiasca fetita! Ma bucur tare mult ca a fost totul ok la echo. V-ati gandit la nume?
pauly, te asteptam cu vesti bune de la echo!
msemcu, chiar te rog sa ne trimiti poze de la urmatorul echo. Nu am sa-ti dau idei pentru 3 fetite, dar iti spun la ce nume ne-am gandit noi daca am fi avut fata: Cristiana - ne place foarte mult la amandoi.
Florentina, o sa fie totul bine la echo, o sa vezi! Se pare ca toate avem emotii inainte de echo. Cat despre intrebari pentru doctor, eu imi fac o lista pe care o am mereu la mine, si cand mai imi vine ceva in minte notez. Si cu acea lista ma duc la doctor si citesc dupa ea, ca sigur as uita ceva daca nu as nota.
Wow, ralucami, si tu tot fetita? Felicitari! Vrem si noi sa vedem poza piciorusului. Vad ca s-au ambitionat fetitele si vor sa recupereze.
roel, multumim pentru sfaturile legate de tensiune. Foarte utile!
poohy, sotul meu nu intra pe site, dar asculta cu atentie ce ii povestesc eu. De exemplu, acum cateva nopti m-a trezit ca eram cu fata in sus si mi-a spus sa ma intorc pe partea stanga ca nu e bine pentru copil. Uf, si dormeam asa de bine... dar m-am bucurat sa vad cat e de grijuliu.
miniuta si mihamora, sa ne povestiti cum a fost la echo si sa ne aratati poze daca va da.
mary_lou, imi pare rau ca ai avut probleme cu burtica! Sa ai grija de tine in continuare.
Gata, am reusit sa citesc tot. Din pacate trebuie sa fac si treaba...
Valentina
26+ 
Poze
mica0307 spune:
Liviana pai nu esti tu initiatorul?? Pofta buna la fasolica in seara asta.
Irrinuca felicitari pentru baietel. O sa iti punem un carucior.
Mica
24+
Poze
lbelciug spune:
Pitica, la mine e invers. Daca ma scol de pe scaun obosesc repede si ma doare burta si osul de jos. Daca poti, incearca sa mai lucrezi de acasa, stand intinsa pe pat.
irinuca, sa fii sanatoasa si tu si BB. La mine e la fel, tot baby-boy, tot al doilea si tot cu...
Cat despre fumatul in Ro, mai ai putintica rabdare sa se faca pachetul de tigari vreo 2-30RON si mai discutam.![]()
Merci Mica. Hai fugi acasa ca e trecut de 4pm. Eu azi stau pana la 7 caci am o sedinta de la 6.
Ziceti-mi si mie cine stie: cum aleg un notar bun si care sa nu ma rupa cu banii pe taxe? Am inteles ca mai difera preturile de la unul la altul...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Liviana azi stau pana la 6
ca am venit la 11
. Din pacate nu pot sa te ajut cu un notar ca nu cunosc.
Mica
24+
Poze