** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, propun sa trimitem fiecare mail (pe adresa comuna de mail). Titlul mail-ului sa fie: Nr TELEFON si sa contina numele clei care il trimite si numarul de telefon...

In final, dupa ce se strang toate numerele de tel, ma angajez sa fac o listuta cu toate la un loc, si sa o pun pe mailul comun!!! Ce ziceti???

PS: Eu deja am trimis un astfel de mail... ca sa sparg gheatza!!!

Si inca ceva, VAS si mie mi-a iesit ca fac baiat, asa cum a iesit la eco si cum mi-a iesit si la testul cu verigheta!!! Mersi inca o data!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mica0307

Andrada nu cred ca are rost sa sun dr daca sunt bine. Nu m-am panicat deloc pentru ca eu chiar cred ca a fost de la iritatie. Mai ales ca dimineata la dus am cam insistat pe zona aia si m-a cam usturat. Daca nu mai curge nu are rost sa ma agit. Daca mai apar alte pete pe chilotei (deocamdata vad ca nu e cazul) o sa sun dr.

Mica 24+

Eeeh...pai vezi daca nu ne-ai zis de la inceput... normal ca m-am panicat putin... Daca stiam ca ai "insistat" pe-acolo... nu ma mai alertam asa!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

SUNT de ACORD cu intalnirea pe 5 MARTIE!!! Si hai sa vedem cate ne strangem ca sa stim pt cate facem rezervare!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada am trimis si eu mail cu nr de telefon.

Si sa nu intelegi altceva cu insistatul ca sunt fata cuminte.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

OK!!! Eu deja m-am apucat sa fac tabelul pt. NUMERELE de tel.... si e gata, astept si alte numere!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

buna gravidutele, acum am terminatde citit toate cele 13 pagini scrise de voi(sunteti rapide nu gluma)si as dori daca se poate sa-mi trimiteti si mie parola de pa Venus2007, please
Madi acelasi lucru mi-a spus si mie la spitalul Fundeni, doctora Uscatescu(parca)ma intrebat ce inaltime am, i-am spus 1,56 si mia zis ca eu voi naste din start prin cezariana ca sunt mica de statura si i sa parut ei ca sunt mica in bazin.
Vali felicitari pentru baietel sa fie sanatos si voinic.
fetelor am vazut filmuletul cu epidurala (dar fara sonor ca sunt la servici)si parca mi sa facut frica de abia acum incep sa ma gandesc cum o avea loc mogaldeata sa iasa pe .....uffff

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

O.K. sunt si eu de acord cu intalnirea din Martie propusa de Liviana(cu toate ca este cam departe de mine, eu locuiesc pe la piata Sudului, dar ma rog , daca voi ati cazut de acord pe locatia asta.)Automat va veni sa ma aduca sotul, sa vad unde il expediaez cat stau eu cu gravidutele. Dar toate stati asa de aproape de Romana?

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am trimis si eu mail cu nr. de telefon.
Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalnire... sa faceti multe poze

Eu plec acasa acum.
Pupici!

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor,

luni 5 martie, la 19:30 e ok. vin si eu! cred ca o sa fim tare haioase: o masa plina de burtici ! nu am mai fost acolo de cand eram studenta la ase - de acum .... 8-9 ani!

va pup,

Andreea 19+

Mergi la inceput

Dideip, eu stau la Brancoveanu!!! dar e OK in Romana... Daca vrei mergem impreuna!!!

Fetelor, eu tot iau numere de tel. si le bag in listutza...

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput