** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka si mie mi se intampla cand mananc sarat (ex. muraturi ) sa mi se umfle mainile. Sau de la praf iar se mai umfla.
Dr. mi-a zis ca daca niciodata nu am baut 2 litri/zi sa nu ma fortez acum si sa exagerez. E ok si 1 litru/zi daca atat cere organismul meu.

...sau sa mananci mai putina .

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, multumesc de raspuns prompt - o sa incerc sa nu mai maninc sarat...

Madi, stai ca m-am timpit - baietii stau pe stinga si fibromul meu e pe dreapta, tocmai invers ca la tine. Se pare ca fibroamele cresc si se dezvolta de la hormonii de sarcina. E drept ca mie cu mare atentie mi l-a vazut o doctorita la eco transvaginal...O sa-ti trimti linkurile cit de repede.

Motannel eu as zice sa nu dai cu creme anticelulita pe burta. Sint creme speciale la farmacie, de la Mustela, de la Galenic-Elancyl - facute pentru vergeturi in timpul sarcinii. Materialul meu e tare prost, cum am zis, dar dau cu inversunare cu crema si ma fortez sa nu dau jos sutienul cind vin acasa...E ingrozitor, dar am ales trucul sa-l schimb cu altul cind ajung...Citeodata ma trezesc in timpul noptii (ca oricum dorm prost) si-l smulg, dar incerc sa nu stau prea muilt fara...

Ralucami, la mine nu merg filmuletele...Credeam ca am conexiune buna dar vad ca nu merge...

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas, la noi e miezul noptii, dar eu nu ma culc pina nu vii de la doctor si ne zici (ca vrei carucior albastru! )

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Am trimis pe adresa noastra de mail cererea pentru salariul suplimentar de la nasterea bebeului.
Are cineva idee cum sa ne trecem numerele de telefon acolo???

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, ar fi fost cel mai bine sa vb cu medicul daca nu chiar sa te duci pana la el. Si inca un sfat, in per. sarcinii evita chiloteii tanga... In per. sarcinii vaginul este foarte bine vascularizat si de-aceea se pot produce foarte usor leziuni superficiale care sa sangereze... Dar REPET, cel mai bine este sa te consulte un medic!!! De obicei asa se face cand e o sangerare... Oricum eu zic ca e BINE!!!

Vas, multumim pt. mail si ITI TIN PUMNII la ECO!!! O sa vezi ca e bine!!!

Vali5, mersi mult!!! Esti o dragutza!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andrada nu cred ca are rost sa sun dr daca sunt bine. Nu m-am panicat deloc pentru ca eu chiar cred ca a fost de la iritatie. Mai ales ca dimineata la dus am cam insistat pe zona aia si m-a cam usturat. Daca nu mai curge nu are rost sa ma agit. Daca mai apar alte pete pe chilotei (deocamdata vad ca nu e cazul) o sa sun dr.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, de acord cu Andradap. Renunta la tanga. Eu una de pilda ma simt excelent cu chiloteii mai inalti, care imi vin peste burta. Par ei gen gogosari, dar sunt comozi si tin de cald si la BB.
Fetele, eu plec in 10 min. Va rog, cele din Bucuresti, spuneti daca sunteti de acord si cu locatia propusa pt intalnire-Pizza Hut Romana. Daca ne strangem mai multe, sugerez sa punem anuntul de "intalneala" pe prima pagina!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Liviana la Pizza Hut se poate face rezervare de masa? Ca nu cred ca vream sa aparem acolo vreo 20 de si sa incepem sa cautam locuri la mese .
Nu am mai purtat tanga de la sarbatori cand am facut si iritatia. Da la dus mai ajung pe acolo si se pare ca nu mi-a trecut definitiv.

A si nu uita. Saptamana viitoare mergem la curs.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, Mica, se pot face rezervari. Acolo am mers si in 2005 cu burticile de atunci. Gata, plec. Pupici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, stai cumintica :)

Liviana, pentru mine e ok locatia :) In legatura cu ora - cu cat e mai pe seara, cu atat mai bine, ca fac 1 ora de la servici pana in romana
Dar oricum, mai e pana in martie ;)

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Hai sa vedem daca si fetele din Bucuresti sunt de acord. Liviana a propus pentru intalnire LUNI 05 martie 2007 PIZZA HUT ROMANA ORA 19.30. Astept parerea voatra dupa care postam pe prima pagina. Vom avea nevoie de confirmari de participare pentru a face rezervari.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput