** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 19

ralucami spune:
ralucami spune:
 De cand am scris  aveam senzatia ca am uitat ceva. Uitasem de filmulet ( e un filmulet despre  epidurala si nastere, de vreo 10  min. Si  vi-l arat  pt ca  e NORMAL, adica la asa ceva trebuie sa ne asteptam, nu la accidente cand anestezistul este  pe 1/2 batut in cap si  face greseli. Alea sunt exceptii si   noua  NU  are cum sa ni se intample! ) Deci:
 ) Deci:
 http://parentcenter.babycenter.com/videos/view/?vid=1320899#videoplayer
In caz ca  va trimite direct la pagina de start, filmuletul se numeste  "Julie: Wanting an epidural from the get-go".  Vizionare placuta!
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Sobi spune:
Sobi spune:
 Vas, iti tinem pumnii la echo, sa fie bine  . Sa ne povestesti cum a fost!
. Sa ne povestesti cum a fost!
Mica, si eu am avut ceva asemanator acum 2-3 saptamani, de am impietrit cand am vazut. Nu stiam ce sa fac daca sa sun doctora sau nu, pana la urma am zis sa astept sa vad daca mai apar si altele, am luat repede si un utrogestan, si a trecut... nu au aparut. eu zic sa astepti si tu cateva ore, daca nu se repeta nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. 
petit_ange, multumesc pentru PM cu adrese.
Cand aveti timp, sa-mi explicati si mie cum fac sa-mi apara un link cu poze in mesaj.
va pup.
Andreea 19+ 

cristinamaria spune:
cristinamaria spune:
 Vas te asteptam cu vesti bune!! Eu mai am o saptamana....
Mica eu zic sa suni doctorul!! E mai sigur!! Sanatate!
cristina  26+
 26+

katthy spune:
katthy spune:
 Ralucami daca s-a incalcat regulamentul odata inseamna ca se poate si a doua oara.
Cu siguranta ca voi reusi sa revolv cumva - stiu destule persoane care ar fi dispuse sa ma "ajute".
Acum mai ramane de rezolvat o problema : Sa vad ce parere are tati despre asta"
Vas iti tin pumnii. Totul va fi bine. 
Motanel singurele creme antivergeturi permise sunt cele special create pentru gravide si pe care le gasesti in farmacii. 
Celelalte sunt complet excluse din meniu. 
In legatura cu dormitul. Cand am inceput sa experimentez dormitul pe stanga (dupa o viata de dormit pe burta) mi-am dat seama ca nu voi reusi sa stau toata noaptea intr-o singura pozitie.
Dupa foieli si nopti nedormite am descoperit ca dorm mai bine daca alternez pozitia pe stanga si apoi imi pun o parte din plapuma, ca un fel de spatar, pe toata lungimea spatelui. Asa trec din pozitia stanga pe cea usor spate. Deci nici pe spate nici pe stanga. 
Sper ca ati inteles ceva. 
Mihamora intr-adevar sunt cai de acces in spital la care nu te intreaba nimeni nimic. Daca vrea cineva detalii trimit PM.
De ce ai stat atat de mult in spital ? (daca nu sunt indiscreta - poate ai mai spus si nu am fost eu atenta) 
Acum plec sa fac  . La 4 am intalnire cu
. La 4 am intalnire cu  la echo 3D. Abia astept.
 la echo 3D. Abia astept.
katthy  24+
 24+ 

Madi spune:
Madi spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Faza e ca pe mine nu ma doare. Cred ca am si noroc - Mica zicea ca baietii stau mai mult pe stinga, ori al meu e pe dreapta si baietelul meu nici nu da pe acolo.
Tu esti sigura ca la tine nu e bebe?
O sa caut niste linkuri si-ti trimit, ca sint mai multe tipuri de fibroame, in interior, in perete si etc. In fct de tip, e altfel de interventie.
Elteka, si fibromul meu e tot pe dreapta, intramural, dar bebe sta tot pe dreapta, cu capul chiar in dreptul fibromului. Si nu cred ca e capul lui, pentru ca nu se misca niciodata de acolo, ori bebe se mai misca. In plus, am pus-o si pe doctorita sa pipaie si ea a fost de parere ca e tot fibromul si ca se simte tocmai pentru ca il impinge bebe cu capul....Acum cum o fi, nu stiu. Ti-as multumi mult daca ai putea sa imi trimiti ceva linkuri sa citesc, m-ar mai dumiri si pe mine.
Pe mine oricum vestea cu fibromul m-a socat, avand in vedere ca inainte de a ramane insarcinata nu mi-a zis nimeni niciodata ca as avea asa ceva, iar la ecografia 3D din sapta 20 mi-a spus ca are deja 6.7 cm, deci mare!
Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Vad ca nu a mai curs nimic de dimineata. Ma gandesc ca o fost si de la iritatia mea de la chilotei tanga. Ma mai lovesc la dus su dupa mai curge putin sange. Cred ca asta a fost si dimineata  ca in rest nu prea are ce. Burtica nu ma doare, bebe se misca. Am luat un no spa imediat ce am vazut dimineata si acum sunt bine.
 ca in rest nu prea are ce. Burtica nu ma doare, bebe se misca. Am luat un no spa imediat ce am vazut dimineata si acum sunt bine.
Ralucami foarte tare filmuletul. De abia astept sa il vad in seara asta si cu tati acasa. Si cu sonor ca la serviciu l-am vazit fara, ca de... .
.
Liviana dr meu mi-a zis sa nu ma fortez sa beau 2 litri de lichide/zi daca pana acum nu beam. E ok si 1 litru cat beau eu. A zis ca daca ma fortez sa nu dau in altceva: edeme etc.
Mica  24+
 24+
Poze

Vali5 spune:
Vali5 spune:
  , burticute!
, burticute!
Bebicul meu face gimnastica de vreo ora, si misca asa tare de mi se vede burta miscandu-se prin salopeta. E chiar haios! 
andradap, sa porti sanatoasa salopetuta si sa-ti traiasca burtica!
Ieri am facut si eu poze la burtica si le-am comparat cu cele de acum aprox 1 luna - wow ce mi-a crescut burta.
msemcu, mi-au placut pozele de la echo. Eu stiu ce frumos e cand vad unul la echo, dar cred ca pentru tine e o senzatie si mai si - 3 inimioare! Sa ai o sarcina usoara si trei fetite sanatoase!
Pauly, bine ai venit la jumatatea sarcinii! Sa ai parte de sarcina usoara in continuare!
Sobi, si eu ma chinui sa dorm pe partea stanga. Pozitia mea preferata de somn era pe spate, si din cand in cand pe burta. Acum tot incerc sa stau pe stanga, mai schimb cu dreapta... si din cauza asta nu dorm bine  Daca gasesti vreun "leac" sa ne anunti si pe noi.
 Daca gasesti vreun "leac" sa ne anunti si pe noi.
Wow, chiqui, mai poti dormi pe burta? Eu am burta ca o minge de fotbal si cu siguranta nu mai pot sta cu fata in jos...
Am vazut ca vorbiti de lichide. Eu beau aprox. 2 litri de ceai la munca si vreo 2-3 cani de apa/suc/ceai acasa.
mihamora, de ce faci cezariana cu anestezie totala?
poohy, asa eram eu in primele trei luni de sarcina - plangeam fara motiv. Asta e cu hormonii astia... o sa treaca...
vas, o sa fie bine la echo, o sa vezi. Te asteptam sa ne spui culoarea caruciorului.
ralucami, multumim pentru filmulet!  M-au trecut fiorii si mi-au dat lacrimile cand a iesit fetita. Ce nastere usoara a avut... Sper sa avem toate nasteri usoare!
 M-au trecut fiorii si mi-au dat lacrimile cand a iesit fetita. Ce nastere usoara a avut... Sper sa avem toate nasteri usoare!
Ma intorc la treaba. 
Pa pa!
Valentina  26+
26+ 
Poze

ELTEKA spune:
ELTEKA spune:
 Fetelor, mie mi s-au umflat mainile, a trebuit sa-mi dau jos verigheta, si mi se pare ca au o culoare mai roz decit de obicei...
Oare e fiindca nu beau suficienta apa (dar azi am baut sigur 1,5...)?
Sau poate ca nu o elimin? Mica, tie ce ti-a zis de edeme? E daca bei prea mult?
Sau poate telemeaua asta a fost prea sarata...Dar asa sa se umfle, in 4 ore?
Sint ingrijorata 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 elteka, sigur e de la telemea. Sfatul meu e s-o elimini complet din alimentatie, sau sa o desarezi total.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si  22s cu baby-boy2
 22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)