** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 18

oanaclaudia spune:
oanaclaudia spune:
 A si am uitat: Motanel nu te mai da cu creme antivergeturi sau anticelulita ca pot afecta pe bebe. Inceaca lotiunile hidradante. Chiar si de la Avon sunt cele de SSS si sunt f bune.

cristinamaria spune:
cristinamaria spune:
 Am scris un mesaj si l-am pierdut 
Oana am vazut ca ai ales tot Rares pt puiul tau 
Eu ma gandeam sa facem o listuta cu cele care doresc( pot) sa vina si cu eventuale propuneri ( data, ora) ... Apoi alegem locatia...
cristina  26+
 26+

pauly spune:
pauly spune:
 andradap, elteka un  ptr voi.
 ptr voi.
cat despre pozitia de somn...si eu dorm cel mai bine pe stanga...dar din pacate nu i-mi permite sodul sa dorm prea mult in pozitia asta...ca ma doare , si i-mi amorteste.iar despre vergeturi...eu de azi port bustiera...vad ca nu conteaza kg , ca daca ii  sa apara ...apar .oricum m-am dat cu crema de la 3 luni incontinuu dar mai bine port bustiera ca sa nu am vreo surpriza.
.oricum m-am dat cu crema de la 3 luni incontinuu dar mai bine port bustiera ca sa nu am vreo surpriza.
motannel ..nu mai fi necajita.da-te cu cream de acum, incolo si poate ramai doar cu aceste mici liniute.
..nu mai fi necajita.da-te cu cream de acum, incolo si poate ramai doar cu aceste mici liniute.
cat despre intalnirea de 8 Martie...sunt super  necajita ca nu pot sa vin si eu...de la 700 km departare...as fi vrut sa va cunosc mai de aproape sa vorbim vrute sii nevrute....asta e..ma multumesc sa va am aici pe site.
 necajita ca nu pot sa vin si eu...de la 700 km departare...as fi vrut sa va cunosc mai de aproape sa vorbim vrute sii nevrute....asta e..ma multumesc sa va am aici pe site.
 20+
20+ Riana Alessya
Riana Alessya
poze

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Pauly o sa iti trimitem poze.
 o sa iti trimitem poze.
Fetelor mi-au aparut acum vreo ora cateva pete maronii pe chilotel. M-am tot sters cu un servetel alb, mi-am bagat degetelele si nu a mai iesit nimic. Bebe se tot misca, e la fel de activ ca in toate celelalte zile. Acum vad ca nu mai e nimic pe chilotel si ma intreb ce naiba o fi fost???
Mica  24+
 24+
Poze

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Poohy, personal nu cred ca e o idee buna sa ne intalnim la BabyExpo. De regula este f aglomerat de nici nu poti sa respiri.
Mai bine ne vedem la un restaurant dragutel, sau la o pizza ceva. E mai placut sa stai la vorbe cu ceva bun de papa/baut in fata.
Haideti sa ne vedem la inceputul lui martie, cum ziceai si Andradap. Eu propun ca locatie Pizza Hut-Romana si ca data 5 martie (luni-dupa-amiaza). Ce ziceti?
Mica, f bine ca ai trecut si tu la progr de 6 ore. Eu nu pot sa spun ca ma odihnesc daca ajung devreme acasa, insa macar stau cu puiul si mai fac cateva cumparaturi/preparate pt casa.
Aseara, dupa ce Matei ma zapacise cu pusul pe olita, ridicat si spalat la popou, l-am pacalit in final si ne-am uitat amandoi la National geogrphic la animale. Ii plac tare mult "cocodilul, tigul, mamutza, cip-cip" etc.  Eu zic sa nu te ingrijorezi pt petele maro. probabil in per asta ar fi trebuit sa-ti vina ciclul daca nu erai
Eu zic sa nu te ingrijorezi pt petele maro. probabil in per asta ar fi trebuit sa-ti vina ciclul daca nu erai 

elteka, nu mai pomeni de clatite ca mi-e pofta si n-are cine sa-mi faca.  Nici eu nu pot sa beau asa multe lichide... daca beau 2 l e mare lucru. Imi aduc aminte ca in materniatte dupa ce nascusem, spre disperarea mea, asistentele imi spuneau
Nici eu nu pot sa beau asa multe lichide... daca beau 2 l e mare lucru. Imi aduc aminte ca in materniatte dupa ce nascusem, spre disperarea mea, asistentele imi spuneau
ca trebuie sa beau 4 l de lichide, in special ceai de anasaon pt lactatie. Era un cosmar si cu toata stradania, tot n-am reusit... Andradap, sa porti sanatoasa salopeta!
Mmsecu, bafta cu sarcina. Daca nu te superi, iti sugerez eu trei nume care imi plac tare mult: Ileana, Ioana si Ilinca. Ce faine sunt pozele de la eco!
Motannel, draga mea, stai linistita. Uite iti spun cum se face de regula in maternitate: pe per travaliuliu sau dupa nastere ti se pune o bratara cu numele copilului si colorata in fct de dexul lui. In acelasi timp, chiar in sala de nasteri i se pune si lui BB
o bratara de aceeasi culoare cu a ta, cu numele tau scris. Deci nu ar avea cum sa se faca greseli! Eventual, poti cere sa vezi ce scrie pe bratara puiului inainte de a-l duce la neonato. Ca sa nu mai zic ca dupa ce sa naste, puiul e pus un pic pe pieptul tau si deci va puteti "vizualiza" amadoi.
Elteka, ce-i face lui BB sau tie acea masina la care stai legata pt testul de stres? Chiar n-am mai auzit de asa ceva...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si  21s cu baby-boy2
 21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)

poohy spune:
poohy spune:
 Neata burtici!
Ei, nu mai e chiar asa de dimineata :))
Liviana, Andradap, inceputul lui martie e perfect :) 
Aseara am fost la un restaurant si nici nu mi-am dat seama ca scaunele erau din lemn masiv si foarte tari. M-au apucat in 1/2 de ora niste dureri de spate si intepaturi rele de tot jos de tot (in vagin?) de m-am speriat rau. Pana la urma mi-am pus geaca sub mine si s-au linistit in 1/4 de ora...
Ma intreba sotul daca astea sunt contractii - si habar nu am avut ce sa ii spun. Burta nu ma durea, nu tresarea, bebe misca normal, si din ce am citit pe site contractiile sunt ca niste dureri menstruale (iar eu nu am avut in nici un caz asa ceva)?
pupici,
Anca  23+
 23+ 
poze
bebelusa

mihamora spune:
mihamora spune:
 Katthy - nici eu nu am fost la Dr. Carauleanu, dar tot la aceeasi "adresa" stiu si eu ca e cabinetul ei.
 Eu sunt la Cuza Voda, la Dr. Socolov Demetra, vineri sau sambata ma duc si eu la eco morfologica, la ea la cabinet (Avicena), am citit in ziar ca are si acolo 3D, dar nu sunt sigura. 
 Msemcu Despre prezenta sotului in sala de nasteri cred ca depinde f mult de medic, pt ca sapt. trecuta a nascut o prietena, tot la Cuza, cezariana, si ar fi putut fi si sotul prezent, dar nu a vrut el.
 Dr. Onofriescu am auzit ca e de acord sa fie si sotul de fata....
Eu mai mult ca sigur voi face cezariana si anestezie totala, asa ca nu prea are importanta daca e sau nu e sotul in sala
  Iar despre conditiile din spital care se afla de vre-o 3 luni in carantina aveti dreptate.Eu am stat 1 luna jumate internata si nu-i dadeau voie sotului sa vina cu mancare la mine, el venea de 2 ori pe zi, dar am descoperit o alta intrare pe unde putea sa vina fara probleme, iar in ultimele 3 saptamani deja il cunosteau toti si il lasau sa vina Il vazuse-ra atat de des incat acum o luna cand mi-am facut internare pt concediu o infirmiera l-a intrebat (pe sotul meu) "ce face , si daca nu mai lucreaza la ei"
 Il vazuse-ra atat de des incat acum o luna cand mi-am facut internare pt concediu o infirmiera l-a intrebat (pe sotul meu) "ce face , si daca nu mai lucreaza la ei"

23+
 23+ 

poohy spune:
poohy spune:
 Si mai am o problema... Cred ca hormonii mei au luat-o razna in ultimul timp. Imi vine sa plang din senin! Pana acum nu am avut asta, dar acum...
Ma sperii si eu de mine, d'apai tati lui bebe
Anca  23+
 23+ 
poze
bebelusa

vas spune:
vas spune:
 fetelor, ayi sunt foarte ocupata, nu sunt activa aici, dar am reusit sa pun pe mail bucatica cu calculul despre sexul lui bebe.
maine va spun, sper si eu ce culoare vreau la carucior.
va pup dulce, ma apuc iar de treaba, am o gramada.
tineti-ti pumni pentru azi la eco. Va ROOOOOOOOOOOOGGGGG. Am niste emotii de toata noaptea numai eco am visat.si acum ma apuca tremuratul cand ma gandesc.
pa pa, va las.
O sa fiu si eu mamica