** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 10
andradap spune:
Fetelor, eu ma retrag putin de la activitatea "forumiceasca" pentru ca trebuie sa fac cumparaturi... Nu de alta dar nu mai am ce sa-i dau catzelului sa manance si vad ca deja incepe sa-mi "manance urechile"!!! 
V-am pupat!!! 
PS: ELTEKA, sper ca ai reusit sa iei melodia!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Ce activitate e astazi aici.
Si eu ma gandeam sa il iau pe tati in sala de nastere. Vom vedea insa ce zice si dr.
Imi povestea saptamana trecuta cineva care a nascut de ceva vreme ca i-a spus dr in timpul contractiilor sa impinga mai tare, asa cum face cand face caca. "Ca uite caca vad ca poti sa faci". Va dati seama ce ar insemna asta pentru sotii nostrii???![]()
![]()
Mica
24+
Poze
DidiAlex spune:
Ce ar insemna?
.
Sacrificiu sa aduci un pui mik si scump pe lume.
p.s. daca nu iti fac clisma cam la toate nasterile se intampla asta pt ca se apasa pe colon, nu iti controlezi nimik. E normal si nu trebuie sa exista urma de jena.
petit_ange spune:
Chiar ca e activitate azi !!! sper ca am trimis parola de mail pe PM la toti care mi-au cerut-o. daca cumva am uitat pe cineva, sa ma trageti de maneca.
Si eu as vrea sa vina sotul cu mine la nastere dar nu stiu daca o sa se poata, mai vedem.
O zi buna in continuare.
18+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
pauly spune:
eu vreau neaparat sa stea sotul cu mine cand nasc bebita...si el i-si doreste mult lucrul acesta ptr ca stie ca prind putere cand ma tine de mana, cand ma pupa ....cuvintele lui de imbarbatare fac mai mult decat orice, si bineneteles vrea sa vada bebita cand se naste si sa auda primul ei plans.nu as avea curajul sa nasc fara el...
, se si poate sa stea langa mine...am intrebat deja.![]()
vas sigur nu are legatura bustiera cu vergeturile...
iar despre treaba cu inaltimea si modul de nastere ...eu nu am auzit sa aiba vreo legatura.
pupici,
19+
Riana Alessya
poze
ELTEKA spune:
DidiAlex, frumos raspuns! Eu mi-a luat sotul in focuri imediat (il acasa acum, ca e seara). A facut niste ochi mari, albastri, cica: draga mea, dar nici n-am zis ca nu vin! Va sa zica eu ma infierbintasem de pe forum, dar discutia cu el a fost asa, hodoronc-tronc 
Dar acum ca ziceti de clisma...In lista mea de la spital zice ca aici nu se rade si nu se face clisma...
Ma rog, poate ma descurc eu cu un supozitor daca apuc...Dar astea in general dau si GAZE... Nu stiu daca atunci te gindesti la e ce e penibil si ce nu, dar acum cind ma gindesc la asta...Inteleg perfect ce a zis Mica...Doctorita mea n-o sa zica nimic de caca, ca si asa ea nu prea stie engleza...
Dar nu stiu daca muzica clasica pe care se lauda spitalul meu ca o pun in sala de nastere reuseste sa acopere "zgomotele de fond"...
Mai am de pregatit la sotul meu
!
Apropo, multumesc ca mi-ati urat ieri La multi ani pentru el!
Dar sa stiti ca eu nu prea m-am distrat...E cam aiurea sa mergi cu un grup, toti beau si se simt bine numai tu mesteci in paharul cu apa plata si mai ai si arsuri de la el...Plus ca eu numai la bebe ma gindesc...Toti imi spun ca o sa ma satur de schimbat scutece si ca o sa pling dupa perioada de libertate...Dar asta nu imi aduce chef de "chef"...V-am zis eu ca am imbatrinit...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
corap spune:
vreau si eu pe pm adresa de yahoo & parola. si eu sunt de parere ca numai acolo sa ne dam telefoanele si alte chestii prea personale.
cat despre participarea tatalui la nastere - eu nu mi-as dori sa vina gabi - nu din motive de jena, ci pentru ca n-as suporta sa duc in spate si alte emotii decat ale mele. cand nasc imi doresc sa fiu SINGURA si LINISTITA. asa ca la mine nu se pune problema.
cat despre "accidente fiziologice" pe masa de nasteri - astea se intampla oricum, numai ca nu le constientizezi, din cauza ca esti preocupata in alta directie. iar eu sunt total impotriva clismei - obicei barbar si oricum OMS-ul nu agreeaza asa ceva, din cauza ca distruge flora din colon. oricum, chiar daca la maternitate se utilizeaza, ai dreptul sa refuzi. la giulesti nu se practica.
andrada, ce sa-ti zic, eu am nimerit moasa ca lumea cand am nascut. aia din tura anterioara era cam scarboasa - asa ca feriti-va de moasa nutzi !.
imi place la giulesti ca dak nu sunt pb iti dau drumul repede sa pleci acasa. mizeria e rezonabila - adica n-am vazut gandaci, n-am luat infectii, n-am auzit pe nimeni care sa se pricopseasca cu vreo bola din spital (spre deosebire de municipal, de ex, care pare foarte curat dar... )
asistentele sunt maximum de nesuferenie si ingalare. cel putin pe alea de la lauze nici nu le-am vazut 3 zile cat am stat in spital. adica nu trec prin salon nici sa zica "buna ziua".
alea de la copii sunt niste dezastre, cel putin una cu fata de nazi si care pute a tutun - e imbibata cu miros, si are niste unghii galbene tot de la tutun 
la elias nu-mi place regimul de semi-detentie. prefer mizeria de la giulesti.
eu o sa nasc cu dr. ion. dar nu ti l-as putea recomanda, din cauza ca nu primeste gravide decat pana la sf. primului trimestru de sarcina.
fug sa ma culc, ca mi se inchid ochii
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
vas spune:
Haideti ca maine pun pe mail tot ce trebuie. Nu cred ca le voi putea scana dar voi copia cu mare atentie sa nu-mi scape nimic, dar doar maine, ca acasa nu am calc.De pus le pun dar invatati-ma si pe mine cum sa-mi iau parola sa ma pot uita si eu pe mail.
De ce ma dezamagiti cu vergeturile. eu eram convinsa ca de la bustiera. Dar asta e. lasa sa fie bebe sanatos ca e mai important.
de asistat la nastere, la noi la spital nici nu se pune problema, deci nici nu m-am gandit. Nu stiu ce as face.
O sa fiu si eu mamica