Laparoscopie - 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Spt viitoare luni sunt si eu la rand ptr o Laparoscopie, nu mi-e frica de oparatia in sine cum mi-e frica de ce ciudatenii o sa mai gaseasca.Sper sa ma trezesc din anestezie si sa fie totul ok.
Oricum , va doresc un sfarsit de spt placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Hera, si eu am laparo sapataman viitoare, dar joi. Cu cine faci, tot cu Tutunaru?
Si mie mi-e frica de ce o sa gaseasca, nu de operatie in sine.
Iti doresc si tie sa fie bine, si sa reusesti sa ramai dupa operatie!!! La fel cum imi doresc si mie!
Daca faci cu Tutunaru, poate ai timp sa imi dai si mie mai multe detalii, eventual pe pm. Cum e cu banutzii pt rezidenti si alte chestii, cu analizele, cu ...... etc.
Bafta multa!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HERA, ALEXELA, numai bine sa aveti noroc sa nu gaseasca nimic rau. Sa fiti ok, sa ramaneti gravidutze cat mai repede si refacere rapida. De cand incercati sa faceti bb voi? Faceti laparoscopie diagnostica?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Multumim d eincurajare, Dananagie!
De Hera nu stiu, eu una incerc sa raman din septembrie 2006. Nu e mult, dar nici putin... Laparoscopia o fac pt ca asta e drumul pe care il urmeaza Tutunaru. Mergi mai intai la monitorizare pe ciclu natural, dup-aia pe ciclu cu stimulare ovariana, intre timp faci analizele sotului si tratamentele de rigoare, daca e nevoie, si in final, daca tot nu se intampla minunea, te programeaza pt laparo. Eu m-am programat la cerere, din timp, adica de prin martie, pt ca pur si simplu nu mai voiam sa astept. Si stiam ca la Tutunaru dureaza cel putin cateva luni pana iti vine randul, asa ca am preferat sa ma programez din timp.
Acum mi s-a facut putin frica, dupa cum spuneam, nu de operatie in sine, ci de ce o sa gaseasca. Mi-e frica sa nu descopere vreo blestemata de endometrioza, ca refacerea inteleg ca e de lunga durata...
Inca o data multumesc pt incurajari!

Mergi la inceput

Si eu iti doresc sa nu iti gaseasca nimic rau. Stii eu inainte de operatie nici nu m-am gandit ca va gasi rau. Nici nu vroiam sa ma gandesc la asa ceva. Nu-mi imaginam ca as avea probleme........dar se vede ca nu a fost asa. Am trompa stanga infundata. Asta e. Am fost atat de socata cand sotul mi-a spus ca ma uitam la el si nu stiam cum sa reactionez............

POZELE MELE

Mergi la inceput

Danangie & Alexela
Buna fetelor, eu locuiesc in Olanda si tot aici ma operez, aici din fericire nu se cunoaste ciubucul si cadoul ptr cadrele medicale.De incercat , tot incerc de vreo 6 ani si daca nu-mi faceau o histero nici pana acum nu stiam ca am trompa stanga infundata si pe cea dreapta au gasit ceva , ginecologul crede ca este Hydrosalpinx, deci naspa rau.
Pe mine ma opereaza`luni pe la ora 16.30 si sper sa nu ma tina in spital peste noapte.
In rest ce sa spun , ami dau lacrimile numai cand ma gandesc la tot felul de scenarii de groaza.
Va doresc numai bine

Mergi la inceput

HERA nu te mai gandi la prostii. Incearca sa gandesti pozitiv ca numai asa alungi raul. Deci, tu faci laparo ca speri ca poate sa-ti desfund trompa? Sunt curioasa dac reuseste , ca al meu doctor a zis ca nu reuseste. Adica a incercat prin presiune si nu a reusit. Hai lasa ca va fi bine. Sa ne " auzim " cu bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna seara

Luni am avut Laparo , in loc de jumatate de oara cat ar fi trebuit , a durat 3 ore.O gramada de intestine si organe ''lipite'' intre ele.Trompa stanga care fost infundata este permeabila si cea cu Hidrosalpyx au curtat-o cu intentia sa-i mai de-a o sansa .Dupa 3 spt tbe sa ma duc iar la control si daca se constata ca iar se umple cu lichid ma opereaza din nou ca sa o scoata.
Acum astept sa elimin tot gazul care l-au injectat si sa ami mai revin din starea de somnolenta, cica mai am de astepta cam o spt de la operatie.
in rest totul OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

neata fetelor!
ce faceti, cum va mai simtiti dupa laparo?sper ca sunteti bine si sper sa auzim de bine cat de curand.
vreau sa va intreb. Dupa laparo mai faceti ceva (monitorizari, eco, pastile...etc)?
mie dr in afara de a ma chema in ziua 9-10 la o eco, altceva nu mi-a spus..
de ce oare numai in zilele 9-10???
Luna asta, primul ciclu dupa laparo mi-a venit la 32 zile (de obicei era ceas-la 28 zile) Incepusem sa sper ca este cu ochisori, insa nu a fost sa fie.
Va pup, va doresc sanatate maxima, bebei cat de curand si poate imi raspundeti si mie.

Mergi la inceput

Fetelor, sunt si eu o proaspata laparoscopiata, joia trecuta, pe 12 iulie. rezultatul a fost ok, doar doua chistulete mici pe ovare, pe care le-a scos, si punctii facute pe ovare, pt ovulatie. Si acum am o nelamurire. Taietura de la ovarul drept mi s-a inflamat putin pe o laterala, unde e si mai tare putin, dar f putin, adica nu e umflata, e doar inflamata. Ce ziceti, ce poate fi?!?!? Sa fie de la efort?!?! Sau de la caldura?!?!?
Va rog daca vreuna din voi s-a mai confruntat cu pb asta, poate imi dati si mie un sfat. Deocamdata eu am pus galbenele peste ea, sper sa fie ok.
Va multumesc!

Mergi la inceput