Laparoscopie - 7
Raspunsuri - Pagina 16
noname spune:
Buna fetelor! Pupicei. Ce mai faceti? Am si eu o intrebare pentru voi: m-am operat cam acum o luna si acum la operatia din stanga si cea de jos mi s-a intarit. Este vreo problema? Vi s-a intamplat ceva asemanator? Si inca ceva nu mi-au venit uratzii nici acum. Voua l a cat timp v-a venit?( cand mi-am facut interventia eram in ziua 14) si amm o luna de la interventie
Multumesc si pupicei multi si Bbei si mai multi
felicia20 spune:
noname, cum adica operatia din stanga si cea de jos? Mie mi-a facut una sub buric, una in dreptul ovarului stang si una in dreptul ovarului drept. La mine cicatricile sunt putin mai tari decat restul pielii, dar cred ca in timp, pielea isi revine. Ciclul poate intarzia cateva zile, nu trebuie sa-ti faci probleme. Mie mi-a venit la fix dar am o prietena careia i-a intarziat 12 zile dupa laparo. Succes!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
noname spune:
Felicia, pai eu am o operatie sub buric, una in partea stanga a ovarului si cealalta paralela cu cea de la buric.
Si referitor la uratzi mie mi-a intarziat pana acum 12 zile.
Am inceput sa iau deja duphaston ca mi-am sunat medicul si asa mi-a zis ca este mai bine.
Nu stiu ce o fi mai bine ,dar ma rog.... sper din tot sufletul sa fie bine ca mi-a zis ca in maxim 3 luni ar trebui sa ma prezint la el pentru eco de graviduta.
Sa dea Doamne Doamne sa fie asa si iti doresc si tie acelasi lucru.
Pupici multi!!!
break_fast9 spune:
referitor la faptul ca s-a intarit putin "gaurica" facuta in dreptul ovarelor....mi-a spus dr ca asa se intampla...zicea sa folosesc un antiinflamator...crema sau unguent!
si la mine e la fel mai ales seara am observat eu...asta poate ca in timpul zilei ma tot agit!
ggrama spune:
Buna Lavinia, buna fetelor
sunt noua pe acest forum, ma confrunt cu endometrioza, ca si unele dintre voi am fost operata laparo la Gine1 in Cluj anul trecut de chist endometriozic iar acum cateva zile mi-a recidivat, la echo apare din nou un chist de 4.5 cm pe acelasi ovar...
as dori sa te intreb Lavinia cat a costat laparo la clinica particulara la care ai mers?
s-a platit la inceput? la sfarsit? mai trebuie "dat" ceva pe langa taxa respectiva? cate ati fost in rezerva? doctorul care te-a operat te-a supravegheat post operator pana la externare? sau era cineva de garda (medic) non stop in caz de probl/ complicatii? sau erai doar cu asistentele?
multumesc anticipat pt raspuns
r33a spune:
Buna fetelor ! Vreau si eu sa vb cu voi despre laparoscopie sper k ma primiti in discutia voastra ! pe data de 13 mai 2007 m-am operat laparoscopie pentru k am avut trompele infundate ... totul a decurs bine am plecat acasa ... pe data de 8 iunie am facut o eco.endovaginala sa vada dr. mea ovulatia aveam niste fuliculi de 7-8 pe OS si unu de 13 pe OD ... in concluzie aveam inceputul ovulatiei ... am plecat la mare doar noi 2 ( eu si sotul meu ) si am stat singuri 2 zile timp in care ne-am gandit k vom concepe si noi copilul mult dorit ... culmea pe data de 11 cand am venit iar evo dr. mi-a spus k am avut ovulatie pe 10 iar noi in ziua aia facusem dragoste ... acum eu m-am gandit k am ramas sigur insarcinata odata ce noi am facut-o cand am avut ovulatia exact in ziua aia eram foarte fericita deja imi faceam planuri .. pana ieri dimineata cand mi-a venit CM ...... asta inseamna k nu aprins nimik ... vreau sa ma ajutati si pe mine va rog dupa cat timp pot ramane k noi ne chinium si ne dorim din tot sufletul un copil de 5 ani il asteptam si nu stiam de ce nu vine acum dupa operatie astepat si mai nerabdatori sa apara ... voi dupa cat timp a-ti ramas insarcinate ?? va mai zic si k eu am CM din 21 in 21 de zile si uter retrovers
MS !! ASTEPT RASPUNSURI DE LA VOI !!
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
floarea de colt spune:
draga r33a ,ti-ai pus prea multe sperante in aceasta operatie si mai ales in incercarea de a ramane in prima luna de dupa operatie...
aveti rabdare...incearca sa faci monitorizari ale ovulatiei in fiecare luna de acum incolo ,cel putin 6 luni , si presteaza cum iti indica doctorita dupa monitorizare...daca dupa 6 luni de la op.nu ramai , mai incearca si altceva...o inseminare artificiala..nu stiu depinde si de ce ti-a spus doctorul dupa laparo si deasemeni depinde si de situatia sotului , spermograma...
daca e si uterul retrovers , e posibil sa ramai putin mai greu insarcinata ,dar nu e imposibil...asa incat ,inarmati-va cu rabdare si faceti dragoste luna de luna , pana la urma o sa fie bine..
totul e sa nu pierdeti lunile degeaba...spor la bebe...
pupici...
si asteptam vesti cu doua liniute....
r33a spune:
off !! floare de colt pot sa spun k sunt foarte dezamagita acum dupa ce am citit mesajul tau ... sermograma sotului e super ( oricand poate face gemeni ) valorile normle sunt intre 20-120 si el are 250 deci la el nu e nici o problema ..! adevarat imi este monitorizata ovulatia de la operatie in coace .. eu tin si calendar pt. CM deci pot sa imi dau seama si cand am ovulatie dar tu daca zici k abia dupa 6 luni .... . doctora mi-a spus k sa ma astept k de acum in colo voi ramane dar cand nu ... tu asa zici k abia dupa 6 luni ???? nu imi vine sa cred .. offf daca ai stii cat de dezamagita sunt .. chiar k s-au dus toate sperantele mele ... dragoste facem pot sa spun k destul de des ...
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
ysa26 spune:
r33a nu te descuraja.Multe fete au ramas imediat dupa laparo, chiar de curand o fata de pe forum a ramas dupa 2 luni, asa k tin pumnii sa vi cat mai curand cu II.Din cate stiu eu, sanse mai mari sunt in primele luni de la laparo, k totul e curatat acolo si e un mediu mai propice pt o sarcina.
OanaMar spune:
Buna seara fetelor. Daca ma primiti si pe mine in discutie.
am facut laparo marti, miercuri am venit acasa, ma simt binisor..astept poate un bebe cat de curand. Daca vreti sa ma intrebati ceva, va raspund cu placere. Eu am facut la Elias, dr zice ca aveam trompele infundate, le-a desfundat si mi-a stimulat ovulatia.
pup