Laparoscopie - 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Multumesc pentru raspuns Felicia.
Gabi mai exact pe ce data te-ai operat?
Ce a descoperit la voi in urma laparoscopiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Simi, la mine trompa dreapta a fost putin obturata, dar prin laparoscopie s-a desfundat (la testul cu albastru de metil din timpul operatiei, dr. mi-a spus ca ambele trompe sunt permeabile).

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_1001 spune:

buna fetelor
m-ar interesa si pe mine acest subiect, pentru ca as vrea sa fac si eu aceasta interventie. Toate analizele m-au iesit bine, insa la histero mi-au depistat trompele infundate. E grava interventia? Adica pot sa o fac si in craiova, sau e mai complicat si trebuie sa ma duc in alta parte?
multumesc

Mergi la inceput

Draga alexa, interventia in sine nu e dureroasa pt. ca se face sub anestezie totala. Se fac 3 gaurele, una sub buric si celelalte 2 in dreptul ovarelor. Cicatricile de dupa operatie deranjeaza putin pana se topesc firele si se vindeca, dar daca porti imbracaminte lejera, nu o sa ai probleme. Nu trebuie sa-ti fie frica, important este ca in timpul operatiei sa se rezolve problema si sa revii sanatoasa acasa. Curaj si succes la operatie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Am batut drumul degeaba pana in Debrecen, nu au vrut sa-mi zica la telefon cat costa o laparoscopie. Cand am aflat pretul 300 000 Ft, in jur de 40 milioane era sa cad jos de pe scaun. M-am decis sa o fac in tara, la Bucuresti deoarece am acolo la cine sa stau. Ce medic imi recomandati? Eu nu cunosc Bucurestiul. Si cam cu cat as iesi la pret, tinand cond ca sunt asigurata?

Mergi la inceput

Anca, de ce sa bati drumul din Oradea pana la Bucuresti? La voi nu se face? Daca nu poti sa te operezi la Oradea, nu e mai aproape Clujul? Eu la Cluj m-am operat si a fost foarte O.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Draga Felicia, as face oriunde la un medic bun. Din pacate in Oradea nu se face, iar la Cluj nu am unde sa stau si nu prea cunosc medici de acolo. Poate imi recomanzi pe cineva, eventual si cat te-a costat.

Mergi la inceput

anca, nu trebuia sa-ti faci probleme ca nu ai unde sa stai. Iti faci o programare pt. internare si vii doar in dimineata internarii, iar in ziua externarii pleci acasa. Eu m-am operat la d-na. dr. Puscas Marianala Gine 1. Tot acolo sunt medici renumiti ca dr. Muresan, Micu, Mironiuc, Stamatian etc. Trebuie doar sa-ti faci o programare la unul dintre ei, chiar telefonic (cauti in pagini aurii nr. de tel. al clinicii, suni la secretariat si ceri detalii. Ei te programeaza, iti spun cand sa vii, si vii doar in ziua internarii. Eu am dat 1 mil. la anestezist, 3 mil. la dr. si ceva maruntis la asistente. Au fost cazuri care nu au dat nimic si u fost tratate f. bine. Deci, curaj si succes la operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am facut laparo alaltaieri si m-am externat ieri.Sunt bine,rezultatul a fost super ok.Nu am avut decat niste aderente pe trompa dreapta,ramase de la apendicita.Astept sa ma recuperez dupa operatie si trec la treaba!Dr a zis ca ma vrea gravi in cel mult doua luni.Mai greu e cu balonarea asta...Nu scap de ea.Dar probabil e prea curand...Daca mai aveti intrebari,va stau la dispozitie cu amanunte despre laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Am trecut si eu de curind printr-o laparoscopie. Nu mi s-a facut clisma, tot ce am facut a fost doar sa nu maninc nimic in ziua operatiei. De fapt am baut o cana cu lapte dimineata, iar laparoscopia a fost la ora 2.

La mine s-a descoperit endometrioza, desi n-avusesem nici un simptom de asa ceva. Insa ma bucur ca trompele sint sanatoase si ca parusera infundate doar din cauza endometrizei care le strangula. Doctorul a indepartat pe cit posibil endometrioza si acum urmeaza sa incep un tratament.

Vreau sa le linistesc pe cele care vor trece prin asa ceva, laparoscopia nu e o operatie asa grea, eu mi-am revenit destul de repede, chiar daca doctorul a operat destul de mult din cauza endometriozei.

Mergi la inceput