Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
Florinini spune:
Azaz, mai am vazut-o pe Maria ta ce dragutica e..sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa..o vad prima data asa ca ma simt in masura sa-ti fac aceste urari.
Cat despre socrosenie...gasesti tu o solutie daca nu ...va mutati si daca nu...tragi cu pistolu ...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Florinini spune:
Hai ca am plecat la culcare am facut iarasi cota de mesaje pe o saptamana...am vorbit singura...dar nu-i bai voi sa va treziti santoase si sa aveti un we superb si cu copilasi sanatosi si mancaciosi.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
monica70 spune:
Hello,noi ne-am trezit la 10,30
Eu acum cobor ca merg la pensat,la 11 trebuie as fiu acolo,apoi la 12,30 am masaj.Intre timp,poate fug prin magazine,sa vad,ca parca e sezon de reduceri,dar nu prea stiu daca o sa am timp...
Am reusit sa va citesc in timp ce beau cafeaua
Am fugit
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Denisa, show nu gluma cu soacra ta! Dar daca e sa privesti partea buna a lucrurilor, macar va certati pe fata. Ti le-a turnat soacra, de m-ai ingrozit. Dragos stie ce gandeste ea si ce-ti spune? Eu nu prea cred. In general soacrele astea tari in gura cu norele, nu prea au tupeul sa bage si fitile. Dar si tu i le-ai servit. E bine ca stii sa pui problema. LAsa ca scapi de ei cat de curand. SI stiu ca nu te ei tu dupa gura lor. Asta cu banii e chiar buna. PAi si eu cred ca ar trebui sa-mi aud de la soacra......multe pe subiectul asta. Ca eu pe langa Radu.....Dar ai mei macar sunt ok. Nu comenteaza never ever nimic. Nici de curatenie, mancare, bani, nimic nimic. Socrella se mai minuneaza ca-s scumpe lucrurile pentru fata ( si ea mai zgarcita de felul ei), dar atat. Ba mie chiar imi spune ca nu-mi prea cumpar lucruri si se bucura cand ma vede cu ceva nou. Dar "iexista o explicatie": io-s nora nr 2. Si dupa ce a avut o nora nr 1, orice e muuuult mai bun (cu atat mai mult eu, care-s asa o fata buna ).
Mirela, saracutul Dani, a vomat d ela tuse! Nu mai poti sa-l duci la doctor?
Forinini, restaurant elegant ati vrut si v-a lecuit David de placerea asta. Io cu Anuta in restaurant, doar vara, la terasa, ca la noi in tara se cam fumeaza (cred ca la voi e interzis fumatul in restaurante, nu?)
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Neatza ...si noi ne-am trezit la 9.45niciodata nu a dormit atata
Moni, o zi placuta de desfatare feminina
Florini, ai mare dreptate cu soacrele a dracului ca a lui Denisa..Denisa, mai suport-o putin ca pleaca si nu o s-o mai vezi vreun an. Nu ii mai face chemare si o sa stea acasa Dragos pe care parte a baricadei a fost? Socrii stiu ca esti insarcinata? Ce au spus?
Florini, las ca nu ai aberat singura ca am avut ce citi de dimineata.
Azaz, cum stai cu furnicile?Au mancat sunca?
Giova, cauta prin judetele de langa tine si da o tura pana acolo.La Metro era azi vara inca o piscina cu 50 bile si costa 48 ron dar era mai mica si simpla de tot. Succes in afacere
Mirela...ce naiba in spania nu au sirop expectorant? Daca nu roaga pe cineva sa iti trimita Humex, e foarte bun pt tuse. Si incarca totusi cu ridichea aia. Sandra cand tusea ii dadeam in fiecare seara o lingurita de miere la culcare. Fa-i galbenus de ou amestecat cu zahar. Eu asha mancam cand eram mica...Of of saracu Dani
Irina,du-o pe Sabina si tu la cresa aia unde merge Anasol sa ai timp sa mai stai pe net. In tarc nu sta? Dani dimineata sta vreo 1 ora in tarc. Si daca nu e in tarc, e pe jos, pe aici pe langa mine dar eu pot scrie de el. Chiar acum e la 2 pasi de mine si se joaca cu scaunele de bar. In rest nu face prostii mari. la Sabina.
Deseara il iau socrii pe Dani la ei sa pot invatza maine ca sotul meu lucreaza maine. Luni am examen oral la Marketing.Colegii din ceilalti ani ziceau ca nu e greu examenul si sa stim ce a predat el nu tot cursul. Sper sa pot sa memorez ca stau cam rau cu memoria
Dani tocmai a mancat niste cereale cu lapte de la sotul meu(de adulti sau copii mari cum vreti sa le ziceti) si vad ca ii plac foarte mult. Cred ca azi amiaza o sa o manance pe la 1 si somnul cine stie cand... Bine ca a dormit mult de dimineata, ca am dormit si noi odata cu el.
la toata secta.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
aZaZ spune:
De unde furnici ca dupa ce m-am culcat la vreo jum de Si el sa intrebat ce cauta si de cand m-am apucat eu de mancat suncaora a aprut si ovi acasa si a gasit sunca pe masain bucSi el sa intrebat ce cauta si de cand m-am apucat eu de mancat sunca. Asa ca a stranstoata sunca din bucatarie.Si dimineata cauta furnicile. De unde sa le iei.Asa ca vedem miine dimineata
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
mirela10 spune:
AZAZ,pai s-a pus omul sa stranga ,sa nu zici ca a lasat imprastiat pe acolo.ce sot harnic ai!
MONI,ce-i ala coafor,manechiura,masaj?mai ce desfatare,la mine nu prea egzista asa ceva,daca ma vedeti parca as fi din copac...
BIANCA,am mai auzit si eu de galbenus de ou frecat cu miere,dar parca nu i-as da asa crud....
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasol spune:
bianca-nu prea citesti cu atentie,io il duc pe david la gradinita la vaslui la mama mea,iar irina e in iasi,aaa si nu e cresa e cu program prelungit si se primesc copii de la 3 ani,dar noi avem pile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
AZAZ
DENISA bine ca le-o zisesi si tu! Hai ca mai un pic si decoleaza
BEE cred ca ar fi si greu sa nu se intzeleaga vreo soacra cu tine!
Eu am terminat rapid cu pensatul si epilat mustatza ,ca restul fac acasa cu aparatul pe picioare si in rest cu lama (mi-e groaza sa trec iar la ceara ca n-am mai fost de dinainte de sarcina,dar dac vine vara iar acolo ajung )
N-am mai mers prin magazine,ca nu apucam sa ajung la 12,30 iar acasa,la masaj.Si asa luni am dentist dupaamiaza si o sa circul atunci,asta daca nu ploua
In schimb am vrut sa intru la BCR,dar e inchis,mai demult parca era deschis si sambata cateva ore,dar vad ca ciuciu Sa vad cum ajung saptamana viitoare,dar e mai nasol cu orarele astea,ca eu sunt la birou cand sunt deschise bancile.
Azi vine mami sa spele tzarcul,sa-l demontam si sa-l restituim proprietarilor.Chiar acum il foloseste iar Diana,cred ca pentru ultima data A protzapit-o Ghitza acolo,pana se usuca pe jos,ca a dat cu mopul prin zona.Vad ca a stat,boscorodeste la greu inca ...
Eu incerc sa ma destind acum,pe net si cu niste reviste,dupa aia cu masajul,ca pe urma dupamiaza si maine iar conta si conta si conta Noroc ca vine mami cu sarmale si la bucatarie nu-mi bag nasul azi.Poate maine...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
David al meu are 8 dintisori si o maselutza si ii mai iese una acum.
B-ianca-spor la invatat si bafta la examene,mie mi-e cam dor de invatat,o ascultam aseara pe cumnatamea la ce invatase ca are examen azi si tare mi-e dor sa mai invat as mai da la o facultate ceva parca sau poate master sa ma mai gandesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)