Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mirela,la manichiura n-am fost,ca sambata trecuta n-am ajuns - eram varza dupa febra prelungita a Dianei,asa ca fiind prea lungi,le-am kilarit eu la zero cred ca marti Nu le pot lasa lungi tare,ca eu cum port lentile de contact risc sa le zgarii.iar pedichiura inca rezista de la Craciun Ca nu tastez cu ea pe DC
Si eu am o freza ca s-a incretzit iar la loc ca inainte de sarcina, dar nu vreau sa merg la astea prin zona ca nu mi-a placut cum m-au tuns (am incercat vreo 4-5 individe ) asa ca o sa ma programez in centru la una care stiu ca tunde fain,desi parca vad ca acu o fi vreo 30-40 lei tunsu'.nu 10-15 ca aci

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

intradevar am un sot fffffffffff harnic.Ma ajuta la toate treburile casei si in ceea ce priveste dat cu aspiratorul e ffffffff ok. curatenia de sambata el o face toata ionclusiv spalatul wc-ului.In schimb nu gateste si nu spala vase in rest face de toate si eu cot la cot cu el.Sunt norocoasa din punctuyl aasta de vedere. Si fata o las cu el si o sapt daca e nevoie nu-mi ac griji.

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Mai hai ziceti,umbla careva dintre voi la solar? Ca aci langa noi,la cosmetica au astia si solar 6ron sedinta,sau 50ron 10 sedinte (de 6 minute) si tare ma bate gandul.Eu nu prea sunt adepta,dar sunt in asa hal de alba din proiect (de m-a intrebat aia venita din Italia acum doua saptamani daca mi-e rau ca-s palida ...)
Vara mai merge,ca ma mai prinde un pic soarele,dar iarna ... Si colac peste pupaza sunt si cu parul negru ,asa ca iese in evidenta mai tare fata alba
Ghitza zice sa merg (lui ii plac bronzatele bine - iar daca ar fi si blonde si cu bulane tzapene ar fi si mai perfect )
Tare cred ca ma enervez si ma duc daca tot am trecut acum la partea cu rasfatzu' propriu si personal

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

florina ma bucur mult pentru tine ca esti fericita, ma bucur de asemenea ca te ajuta sotul tau cu david si iti este si tie mai usor cu bb2. mie imi face mereu placere sa citesc ceea ce scrii tu asa ca...te asteptam mai des si cu drag

denisa am citi si eu de soacra ta, intr-adevar e , nu degeaba e vorba " soacra-soacra, poama acra"...dar ru gandeste-te ca in momentulasta esti cea mai fericita femeie din lume...esti sanatoasa, ai un copil frumos si cuminte, sotul te ajuta, te iubeste, e alaturi de tine, bb2 e ok, asteapta cumintel acolo...asa ca

bianca tu cate examene mai ai? tu chiar poti invata cu doi copii? FELICITARI! am incercat si eu metoda ta cu gheata in sutien..e ok, mai ales cand incep sa-mi arda, dar aseara ajunsesem cu ei pietroi, nici nu puteam sa ma intind , sa fac o miscare cu bratele...numai duluri...si am renuntat...i-am dat lui sebi tzatzica si a moflait-o toata...ma simteam asa de biiiiiine...am zis ca incerc sa-i dau doar seara....NU SE POOOOAAAAAAAAATE ALTFEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ORICATA BUNAVOINTA AS AVEA!!!!!!!!!!!

monica deci azi ai o zi numai pentru tine...de rasfat? ffff bine...dupa cat muncesti, meriti si tu RELAX TOTAL!!!

giova zici ca din februarie il duceti pe marcolino la gradi...foarte buna strategia ...pana la 12, progresiv. sunt curioasa ce-o sa faca pe acolo marco cu kinderii.

aseara i-am dat si eu ompleta cu almette deasupra s...a papat vreo trei bucatele

am observat de dimineata ca ii ies inca doi dinti de jos, deci vor fi patru jos si patru sus, plus ca ii iese si a doua masea...
asta este explicatia pentru care se trezeste noaptea tipand si il iau langa mine, il dreg cu calgel si adoarme linistit.

sebi s-a trezit azi la 10, asa ca zi sarim peste somnu' de dimineata...continuam si azi cu macarica de ieri, asa ca ....suntem prin zona

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, eu mai mergeam la solar, dar nu merg des pt ca mi-e frica sincer. Oricum tenul meu e masliniu deci...
Atatea reportaje am auzit ca solarul dauneaza pielii + ca imbatraneste mai repede. (si bronzul de soare imbatraneste).
Anul trecut am fost cand trebuia sa fiu nasa la nunta. In rest nu ma bag decat daca e necesar.
Daca vrei du-te...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bumbita, mai am vreo 5 examene parca. deabia l-am dat pe primul
Azaz, si sotul meu ajuta la toate, inainte tocmai a schimbat patul in dormitor si eu am pus hainele la spalat. Cat despre curatenie e sectorul lui 90 %a fost in armata si stie ce e aia o curatenie luna si bec Stie chair si sa coase haine mai bine ca mine. De mancare nu se atinge sa o faca ca nu stie mai nimic in afara de cartofi prajiti si nici nu mananca daca nu sunbt acasa, pe Dani il ingrijeste cat sunt plecata si se pricepe, iar de spalat vase mai spala cand nu am eu chef.
Cand mergeam la faculta si aveam ore pana seara, nu manca nimic aproape ziua ca cica ma astepta pana veneam. Sandra isi incalzea singura el nu vroia. Cred ca de lene...mai bine baga 2 mere in el si e satul
Ioi...nu am nici un chef de invatzat..., la noi e f innorat si mie tare somn
Cred ca mananca Dani si mai trag o tura de somn.
Mirela, galbenusul se freaca cu zahar nu cu miere. Mierea i-o dai seprat, chiar inainte de culcare sa ii ramana in gat ultimul lucru.Daca Dani al meu ar tusii asha, cred ca as incerca toate modalitatile numai sa scape de tuse. Saracu... daca e oul proaspat nu cred ca se intampla nimic.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA pai daca as fi maslinie ,in mod sigur n-as calca pe acolo! Si eu am fost doar odata acum cativa ani,cand trebuia sa merg la o nunta,era in iunie si eram alba ca varul,nu puteam merge cu rochia aia decoltata si cu spatele gol in asa hal! Asa ca mi-am calcat principiile (oricum destul de elastice ) si am fost de vreo 5-6 ori intai cate 5 minute,apoi cate 10 minute.Evident ca n-am ajuns neagra,dupa atat de putine sedinte,dar macar aveam un ten normal
Si eu stiu ca nu-i sanatos,mai ales ca am multe alunite,dar nu vreau sa fac exces,fii sigura ca n-o sa ajung negrotea precum Anda Adam de exemplu Si o sa merg cate 6 minute,odata la 2-3 zile,eventual,vad eu cum apuc! Adica sper sa ajung,ca luni am dentist,pe urma cine stie ce se mai iveste

Mergi la inceput

A..si mie mi-au iesit alunitze de la solar
Pai noah...daca esti alba ca branza du-te sa te mai colorezi si tu putin
Prietenele ma intreaba ca eu ce caut la solar ca si asha sunt neagra, mie nu mi se pare dar noah...
Sotul meu e alb ca branza, vara se face rosu si i se duce pielea fasii . Sandra are tenul meu, nu chiar asha inchis dar se bronzeaza foarte repede si are o culoare maslinie. Dani e mai alb, acum sunt curioasa ce pigment are, daca se bronzeaza repede, ca inca nu ne-am expus asha la soare decat cu fatza.

Craciun 2006

Mergi la inceput

M-a sunat tipu' cu masajul ca doar la 13,ajunge,numai bine,merg sa ma joc cu Diana - pe care tocmai am recuperat-o din baie,unde piscalea la deodorantul ala de WC
Ghitza a coborat dupa ziare si la cumparaturi.
Noa,ca o venit Diana la mine acum cu caciula si pulovarul iar vrea afara,pai da,ca l-a vazut pe tata-su plecand ... Aoleu,dar cred ca iar a deschis dulapul cu haine - ca astea nu erau afara Am fugit,pana nu devasteaza iar tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Dragi mamici,

Ce mai faceti?
Uite ca mai dam si noi un semn de viata...
Am avut vreo doua luni cam aiurea rau de tot, tot familionu cu viroze din astea interminabile, inclusiv Clara, mult de lucuru la serviciu, proiecte de facut pentru la scoala, mi-au furat hotii portofelulu cu actele si banii in ajunul Craciunului, alergat dupa acte, certuri cu mama, certuri cu sotul, certuri cu sefasi tot asa pana la victoria finala...am avut si niste caderi nervoase de la oboseala ...mai nou Clara a fost bolnava si cu burtica sau cu dintii, naiba stie, ca se tavalea si urla de durere, ...acum i-a trecut, facem tratament pentru stomacel...
Astazi am program de stat in casa, la PC, ...lucrez pentru job si incerc sa vad daca pot sa fac o lucrare pentru scoala, asa ca poate mai intru si eu sa vad ce mai faceti

Pupici dulci la toata lumea

poze decembrie 2006

Mergi la inceput