Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
anasol spune:
daniela si irina,super copii aveti sa va traisca,si mario nu mi se pare deloc asa de rau,sau creca am si io baiet la fel de rau si nu-mi dau seama.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
BIANCA distractie placuta!
Si eu am
DANIELA apropo de parteneri,ce mai stii de Vladimir? PUFUMIC tot fara PC?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
VAi ce zi am avut azi! Ana mea e la socrii si trebuie sa mergem s-o luam. Am trimis-o de dimineata de pe la 11 si inca e la ei. Am tot stat pe telefon sa vad ce face fata si din auzite e ok. A crescut si ea si e mai cuminte si mai cooperanta. Am fost cu RAdu la shopping in Unirii si am stat si am stat.....cred ca vreo 5 ore, cu statul la o bere cu viitorii fini. Cred ca n-am mai belit atat ochii in vitrine de vreo 2 ani, dinainte sa raman gravida. Concluzia? Sotul: sacou, eu: camasa+ fusta.
Bianca, minunata poza lui DAni cu tatal lui! Din ciclul pozelor de le-a pus si Moni cu Dia+ Ghita. FAin de tot. Sunt extaziata de asemenea poze.
VAzut si intalnirea de la Eforie. Taaare frumusei cu totii.
Azaz, carucior ca al nostru! MAi incape fata in el? Ca noi am cedat nervos. Cand o infofolim nu mai incape in carut. De fapt e si prea lunga pt el! SI cea micuta are acelasi stil de dans cu Ana mea. Trebuie sa le mai invatam figuri noi.
In rest? Cu somnul. EU n-ash rezista sa o culc pe Ana dupa ora 10. Am vazut ca indiferent de ora la care o culc, la 7 maxim 8 e in picioare. Plus ca somnul de pana pe la 2 noaptea e cel mai profund. Dupa aceea incepe distractia. Nici nu mai stiu daca-s zombie sau nu. O iau intre noi, candva intre 2 si 3, cand urla si n-o pot potoli. Apoi se foieste, adoarme, se scoala, adoarme, tipa in somn, etc. Deci e cam nasol. EU ma culc dupa 1, la 2 incepe fata cu distractia, la 7 trec in sufragerie si dorm lemn inca o ora jumate (singurul somn neintrerupt si atat de dulce!). Acum e simplu de Radu, ca dimineata macar se da Ana jos singura din pat, inainte sa se trezeasca el. Nu mai cade ca o placinta. Ziua doarme in general o singura data, dupa ora 14 vreo 2 ore.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasol spune:
bee-si noi stam tare rau cu somnul noaptea,adik exact ca la voi prima parte de la 23 la 2 e k ,doarme rupt,apoi incepe maraiala si mersul in patru labe prin pat si face ture prin pat pana dim cam la 8 si cam asta de un an si,asta e.Dar poate om dormi si noi odata calumea,io mai sper inca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
marchplayer spune:
Anasol tot asa arunca in cine o fi cu ce o fi??? baietii astia!!!
Moni, m-am intalnit in Tom cu Pufumic il hranea pe Vladimir. Mi-a comunicat in fuga ca ne cam insala Vladimir cu niste gagicute de la bloc. Nu-i bai. lasa-l sa fie experimentat ca nu ne plac virginii, din pacate tot fata calculator. se plange si ea la fel ca tine ca-i prea slaba, chiar nu gaseste haine in magazine numarul ei. Vladimir un frumusel si un cumintel mi-a parut, dar nu ma mai iau dupa prima vista.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
dana_ene spune:
Buna, fetelor!
Eu am racit, ma simt nasol, ma doare capul si in gat. Si mi-e teribil de teama sa nu le dau si fetelor raceala.
Azi am avut si noi zi de colindat prin magazine, am comandat niste corpuri de mobilier pentru sufragerie si am obosit.
Am pus si eu cateva poze noi (facute astazi): http://www.dropshots.com/danae
(pentru cine vrea sa imi vada printesele).
Nu am reusit sa vad pozele de la marea intalnire dobrogeana, dar incerc acum.
Am vazut in schimb pe Dia si tati si pe Dani cu tati al lui. Doamne, ce poze reusite .
Am citit parca si ca e bolnavioara Clarita de Spania. Imi pare tare rau. Sanatate multa, multa ii doresc si putere pentru mami .
Bianca, parca tu intrebai de noi.
Roxanica merge din ce in ce mai bine. Ne trezim cu ea dintr-o camera in alta. Desigur mai si cade, dar eu sunt tare multumita.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
marchplayer spune:
vad ca v-ati pus pe pozat taticii, nu vine si tati nostru...sa vedeti cate poze facem. frumoasa poza Bianca, la fel si a voastra Moni.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
sim0 spune:
OFFFF...
Clara are din nou febra...nu inteleg de la ce poate sa fie...am mers de 2 ori saptamana asta cu ea la doctor...intr-o prima faza i-a dat tratament pt viroza, apoi, pentru ca a facut diaree, i-a dat tratament pt stomac..debridat si inca ceva...acum de la ce-o mai fi febra...tocmai cand credeam si eu ca s-a insanatosit copilul
poze decembrie 2006
dana_ene spune:
Sim, ce rau imi pare. Va doresc multa sanatate.
Bee, sa purtati sanatosi noile achizitii.
Ma duc sa o adorm pe Roxanica, vad ca e foarte agitata. Dintii, batu-i-ar vina!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Daniela ma bucur ca sunt ok Pufumic si Vladimir (ar fi si greu sa nu fie gagicar la ce sexy e )
Cat despre faptul ca nu-si gaseste haine ... cam ciudat ... pai nu-s si numere mici ? 34,36,38??? Eu port 38,din nou.Dupa ce am nascut nu mai intram in fuste/pantalon si imi trebuiau marimea 40 (la sacou era ok si 38) dar acum vad ca am ajuns la loc ... Eu sincer sunt multumita cu marimea 38,doar la pulpe si bratze vreau sa le am mai solide,dar nu mi se arata Si cat am fost gravida ,cred ca ce aveam la pulpe era doar apa ,ca s-a topit de parca nu ar fi fost
BEE sa purtati sanatosi hainele,las ca macar v-ati mai relaxat si voi.
Si Ghitza a aparut de la meciul de baschet parca ,era la sala Polivalenta,unde el ani de zile a fost colacborator,dupa orele de program ... la taiat bilete la intrare si alte cele (montat/demontat scena etc.)la meciuri,spectacole sau la singura discoteca din oras pe vremea aia,ca acolo se tinea.Ii placea la nebunie,ca e ahtiat de lumea sportiva si a vedetelor Pe vremea aia mai erau si vedete,acum mai multe sunt pseudo-vedete
Si cum n-a mai fost de un car de ani,azi s-a intalnit cu o multime din vechii colegi,il dadusera disparut.Pe vremuri nu rata nici un eveniment din oras,in orice domeniu
Cand ma gandesc pe la cate kg de spectacole m-a carat si pe mine prin tineretile noastre Si la cinema,evident
Acum iesim mai mult vara pe strand,sau la evenimentele din oras,gen Zilele Aradului,Festivalul berii ,etc. Atunci umblam la teatru,spectacole,cinema,meciuri (eu mai putin) ... Fost-ai lele Eu nici nu prea mai am cehf,sincer,e clar ca imbatranesc M-as duce in schimb la inot,trebuie sa vorbesc cu o prietena care umbla,sa merg cu ea!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"