Aspirante optimiste>20 ani (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OLIVIA, la multi ani!, sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri si in curand sa ti se implineasca dorinta de a avea un bebe. Petrecere frumoasa!

Numeioana, eu am avut scurgari 5-6 zile inainte de ciclu, eram mai mereu uda si ziceam ca e de la sarcina, dar apoi fix la 14 zile de la ovulatie s-au instalat uratii. Asa a fost la mine, fiecare organism e diferit, la tine poate e sarcina!

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu, nu ma gandesc ca e semn de sarcina! N-ati inteles, fetelor! Nu are cum sa fie semn de sarcina, pentru ca e o scurgere (de fapt o pata mare de apa pe chilotei) in ziua ovulatiei. Luna asta n-am avut-o deloc... N-are cum sa fie semn de sarcina in ziua ovulatiei, nu??
Am tot citit pe net si cica scurgerea apoasa e semn de ceva infectie. La mine nu are cum sa fie infectie, ca e mai mult o pata, exact in aceeasi zi, lunar. Am mai gasit pe DC fete care au avut asa si acum sunt mamici, asa ca m-am mai linistit putin.
Albus de ou am din Z10 pana in Z12... Luna asta am prestat la greu...


bebe?!



Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana si eu am tot prestat si mai am inca doua saptamani de prestat zi de zi! Cred ca-mi fuge sotul de acasa, pana la urma! Io tot il "incurajez" ca dupa ce raman, gata...no more sex...dar nu-i convine nici asa O sa-mi fie frica, oricum, in timpul unei eventuale sarcini sa am relatii, ca am cezariana (de mai putin de un an) si mi-e teama sa nu patesc ceva....asa ca tre sa profite acu', nu?


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laurici, sa stii ca si sotul meu a cam fugit de mine luna asta. De fapt a incercat sa fuga dar nu i-a iesit. Dupa ce am terminat cu prestatul cica... "Acum gata...ti-ai facut treaba cu mine si nu mai primesc sex un an!"...

Cum de prestati asa de mult?! Asta e reteta de facut bebei?


bebe?!



Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Numeioana, sper sa se prinda un la tine in burtica, secretiile pe care le avem in jurul ovulatiei sunt lubrifieri ale vaginului care ajuta gigeii sa ajunga mai usor in uter si de acolo sa urce in trompe spre ovul.

http://tt.lilypie.com/zDTIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Buna dimineata,fetelor...
Olivia, " LA MULTI ANI" fericiti,sanatosi, plini de iubire si cu multe impliniri...Scuze ca nu ti-am raspuns ieri la mesaj, dar n-am mai intrat...
Raportez si eu Z3 - joi fac o HSG sa vedem permeabilitatea trompelor.Nu stiu inca cat o sa ma coste ,dar cum aflu va spun...dupa va dau mai multe amanunte
Aaaa, fetele cu dureri de mijloc(deasupra fundului)si eu sunt patita, m-a durut mult cand am ramas si am pierdut sarcina la 6S,iar dupa aceea m-a mai durut timp de vreo 2 luni...acum au revenit si chiar le simt ca pe niste dureri surde, dar le simt si nu stiu cat e de normal.Imi aduc aminte ca si Nushulica a patit la fel cand a pierdut sarcina(o data cu mine).Oricum nu-s ca mi-am facut test si a venit chiar la 14 DPO ca de fiecare data ,indiferent cat de lung a fost ciclul

S-aveti zile frumoase, nu stiu daca mai reusesc sa intru pana luni, poate doar asa sa trag cu ochiul

http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

PS. Parca trebuia sa vedem niste liniute azi sau...ma insel??!!

http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png
http://by.lilypie.com/z5p0p2.png
http://lilypie.com/pic/070127/vwzx.jpg
Cea mica e finuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana cred ca sotii nostri se fac ca fug, dar se impiedica La noi asa a functionat, de fiecare data: prestam aproape in fiecare zi si ramaneam insarcinata (nu din prima, dar mergea). Luna trecuta am sarit cateva zile si am luna asta am pus piciorul in prag Fara scuze, fara nimic Oricum ne place la amandoi, ca altfeeeel....era mai nasol!


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

LA MULTI ANI OLIVIA!!! Neata' fetelor! Cred ca ma apropii de ov. ca ma simt mai uda. Sa auzim vesti bune! Cam ar fi timpul sa mai apara o sau mai multe! Va tin pumnii fetelor!!!

http://tt.lilypie.com/4klIp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade7928 spune:

La Multi Ani, Olivia! Sa-ti dea DD ce-tzi doreshti tu cel mai tare!

http://tt.lilypie.com/LfVBp4.png

http://by.lilypie.com/cpaSp4.png

http://lilypie.com/pic/070119/HdFY.jpg

Mergi la inceput