Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

cattyFelicitari!!!! Am bagat la cap reteta.

aurel_cris Tin pumnii pentru IA dubla de azi!

doinidoini Imi pare rau pentru nereusita. Putere ca sa o iei de la capat!

Micky2007 Eu inca mai sper ca esti si nu va mai fi nevoie de IA dubla.

nikunikalai Iti tin pumnii! Esti inaintea mea cu 2 zile.

iazminn Temperatura bazala se ia in fiecare zi la aceeasi ora tocmai ca sa poti face comparatii. Din experienta mea, cu cat o iei la o ora mai tarzie cu atat e mai mare. Dar ai masurat-o vaginal, da?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marrina esti o draguta, dar azi sunt Z2, numai am cum sa fiu , as vrea eu.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Catty, ce bucurie! Sunt foarte fericita pentru tine si-ti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si dupa 9 luni sa-ti strangi in brate puiutul sanatos si frumos! Felicitari!

Nu prea inteleg de ce primesti rezultatul la beta-HCG abia peste o saptamana, la Victor Babes si nu numai, ti-l dau in aceeasi zi!

Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Felicitari Katy
Am intrat si eu la voi, pentru ca eram curioasa sa vad de cati gigiei avem nevoie pentru IA noi nu avem decat 600.000. Sunt suficienti ? Noua ni s-a spus ca nu putem face decat FIV + ICSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Catty felicitari, ma bucur din toata inima pentru tine!

Iti urez o sarcina usoara! si un puiut sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MIRAMAR, GABITZU, multumesc de urari fetelor.
GABITZU, la noi in Pitesti intr-un sigur loc se face Beta HCG si trimit proba la Bucuresti. Dr meu nu vrea sa ma plimbe pe drumuri aiurea mai ales in primele 12 sapt asa ca a trebuit sa fac analiza aici, Am reusit sa ma programez miercuri la noi la eco pt ca numai cu rezultatul de la eco ma pot duce la medicul meu de familie sa ma ia in evidenta si sa imi dea tratamentul compensat.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Catty felicitari sa ai parte de o sarcina usoara si bbicu sa fie sanatos pe tot parcursul a 9 luni si inainte!!!
Ma bucur nespus de mult ca ai reusit, dupa cite am inteles iesti la a doua IA cu succes de data aceasta!!! Sa ti DD putere, incredere si multa sanatate!!!

Eu pe 01.02 merg la dr sa vedem cum stam cu foliculii si daca o sa fie cazul chiar si prima Ia o sa o fac!! Doamne ajuta-ma!
eu as avea citeva intrevari la tine, ce alte probleme de sanatate ai mai avut de nu ati reusit natural adica fara dr?
cum ai procedat, care au fost pregatirile inainte si dupa IA?
Iti multumesc din suflet pu raspuns!!
e-mail meu este marryan1982@yahoo.com
as vrea sa mi trimiti rugaciunile pe email daca nu te derajnjeaza!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Micky2007 imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva?
Dar te rog fii tare, nu te lasa lupata cu incredere inainte si roaga-l pe DD sa iti aduca in dar cit mai repede mult astepatul bb!!!
Sincera sa fiu si eu sunt acum atit de jos cazuta, dar nustiu de unde mai am putere de incurajare!!!
Am fost o ora in urma la Biserica SF Pantelimon, si mam rugat am plins mi-am usurat sufletul si am venit la birou sa incep lucru.
nu fii trista desi imi dau seama ca este foarte greu sa treci prin asa momente de dezamagiri, numai noi care trecem prin ele ne putem intelege durerea si in aceleas timp sa sa o alinam!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRYAN, ti-am trimis rugaciunea.
Pai eu am reusit la a doua IA, iar problemele de sanatate au fost cam asa: am avut ovarele polichistice si o operatie clasica acum cativa ani si sot cu oligospermie. Inainte de IA nu am avut nici un "ritual" anume, doar abstinenta de 4 zile. Cum am procedat dupa IA am scris la pagina anterioara. Sa ai succes la IA si DD sa te ajute.
Fetelor care ati facut IA, ia spuneti cat mai aveti de asteptat? Lianuta, parca tu erai prima mama, nu?
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Catty, m-am lamurit. Pacat ca nu poti primi mai repede rezultatul dar e clar ca medicul tau are dreptate, mai bine astepti decat sa faci plimbari acum intre Pitesti si Bucuresti. Tin pumnii sa iasa totul foarte bine.

toate fetele si sa dea DD sa deveniti gravidutze cat mai curand.

Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput