Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie, in a cata zi poti sa-ti faci analiza sangelui pt a vedea daca esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BEBEKOM eu am facut in zi 12 dupa IA,eu nu mai fac test de singe astept inca 2 zile si fac test normal de sarcina.
Eu sunt zi 22 deci mai am dar sincer nu cred ca am reusit,nu am nici cel mai mic semn.
Sa dea DD sa fie cu noroc la tine
IRINECH asa cum ti-a spus si CATTY fiecare are diferite simptome,eu de exemplu nu am avut dureri niciodata,nici macar cind am reusit dar sarcina as oprit in evolutie.Trebuie sa speri si sa nu te lasi,eu chiar daca sunt la a 7IA nu ma las,acum vreau sa trec la FIV.
CATTY iti doresc din tot sufletul bafta,sa dea DD sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BEBEKOM, eu stiu ca beta HCG o poti face cu o zi inainte sa iti vina Cm-ul sau chiar in ziua cu CM-ul, dar nu mai devreme de z12-13 de la IA pt a fi sigur ca se elimina complet pregnylul din sange. Pregnylul contine HCG si poate da rezultate false.
AUREL CRIS, tu cum te simti?
ALI cum a fost azi?
Fetelor care asteapta zilele astea vesti bune, va tin pumnii
Pupici tuturor si seara buna

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Catty,aurel_cris multumesc! Sunt cam nerabdatoare, astazi e abia Z4 dupa IA si eu deja ma gandesc la cele doua liniute.....
Va pupacesc si sa aveti grija de voi si de burtici!
aurel_cris eu cred ca trebuie sa speri in continuare, o sa fie bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Fetelor, aveti idee daca branca ursului trebuie luata numai pana la ovulatie, sau o pot lua pana la sfarsitul lunii, pana vad daca vine ciclu (daca vine, iau in continuare, daca nu vine, ma opresc...)

Incerc sa le gasesc pe colegele naturiste, da' nu dau de linkul lor....tot ce am gasit despre ele era pe la arhiva, cu subiecte inchise...

Ati luat si voi, ce puteti sa imi spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Doinidoini, branca ursului se ia pana la ovulatie cate 3 pastile pe zi. Eu am luat si napraznic cate 3 pastile pe zi toata luna in paralel cu branca ursului. Sa stii ca pe mine m-au ajutat mult in sensul ca m-am reglat hormonal si am ovulat bine.
Ce facaeti fetelor astazi?
ALI, cum a fost ieri la IA?
AUREL CRIS, tu cum te mai simti?
BEBEKOM stai linistita ca daca DD vrea va fi bine. Nu are rost sa te stresezi.
MYCHY succes azi la eco la dr Bechir.
Pt toate fetele, fara nici o discriminare, pupici si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Neata fetelor,
Acum m-am mai linistit si eu si voi intra mai des, am vazut mai multe fete noi carora le urez bun venit si sa plece repede la odisee.
Numai sunt la curent, care cum a facut IA, dar le urez tuturor celor care au facut de curand si asteapta rezultate, multa bafta si sa iasa cu ochisori.
danotino, ali, catty, aurel_cris, bebekom
Eu astazi merg la monitorizare, sa vedem ce o mai iesi.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Buna dimineata fetelor.
Multumesc de sustinere Catty.
Am facut aseara IA si a trecut.Sanse nu stiu daca am f mari pentru ca au fost numai 18 mil de spermatozoizi iar dupa prelucrare numai 6 mil.Trebuie neaparat sa-si schimbe serviciul.Il seaca .In vara trecuta avea 35 mil( si era in scadere fata de ce a avut prin 2005) si acum ama juns la 18 mil.
Imi vine sa urlu...

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Catty, unde pot gasi pastilute de napraznic si branca ursului?Ca eu am luat ceaiuri si tinctura dar era destul de dificil cu ceaiuri pentru ca trebuia sa le prepar de seara si tot ferbeam la ele de ....m-am plictisit pana la urma!
Ali, tin pumnii stransi, stransi...poate -poate!
Miki, eu tot cred ca pana la urma vei reusi!Succes la monitorizari!
Bebekom, tinem pumnii!Asteapta si tu putintel !sa deie doamne -doamne sa vedem toate teste cu doua liniute in fata ochilor!
Va pupicesc pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Multumesc din suflet pentru incurajare, fetelor!!!
Astept cu nerabdare pina vineri, cind ar trebuii sa-mi vina problemele.
Oricum, doctorul a zis ca s-ar putea sa-mi intirzie citeva zile de la utrogestan.
Catty, "sedere" placuta in pat! Sa fii linistita, relaxata si sa ne tii "pumnii" ca sa fim si noi ca tine.
Va pup dulce pe toate. Pa.

Mergi la inceput