Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 19
corinuk spune:
Io am facut pagina asa?Nu am vrut
Vroiam si eu sa mai intreb...ca nu prea stiu ...luna trecuta
la ovulatie z 12 OD-2 foliculi de 15,5
OS-1 folicul de 16
z 15 OD-1 FOLICUL DE 17,5
OS- folicul eclatat,lama de lichid in fundul de sac Douglas!Am facut monitorizare numai in zilele acestea ptr ca 13,14 au cazut in week-end!Monitorizarile mi-le-a facut Dr. Niculescu
Iar in z 13 am facut o fiola de Pregnyl!Stimulare am facut 5 zile cu Clostylbegit!
Acum fac stimulare la fel cu toate ca dr.Moisa nu mi-a dat nimic..dar preventiv!ca sa iasa ceva cu ochi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Micky2007 spune:
buna seara fetelor
va pup pe toate fara exceptie.
Eu am programare la monitorizare miercuri dar nu la d-na dr. ci la dr. Bechir. Nu am gasit loc la Cezara, asa ca ma voi duce la Bechir.
Si probabil IA voi face joi.
Sa ne "vedem" gravidute cat mai curand.
Micky
criss_bbc spune:
Lorelai, si eu iau Maca de aproape doua luni. Se iau 3 pastile pe zi, nu stiu insa cum e mai bine, intre mese sau imediat dupa ce mananci. Poate stiu fetele mai bine.Sper sa-ti faca bine. Criss
lorelai_lorelai spune:
Criss_bbc, este vreo modificare de cand iei maca?Citisem pe DC ca e posibil sa te ingrasi!?
Eu ma gandeam sa iau o pauza si sa trec pe naturiste...poate-poate ca vrea doamne-doamne sa ma ajute!
catty spune:
Buna dragelor,
ALI, multumesc si succes azi la IA. Iti tin pumnii sa fie bine.
LORELAI, eu nu am luat Maca pana acum, dar intra la fetele de la Naturiste si homeopate ca te lamuresc ele. Sper ca Maca sa te regleze si sa nu mai iei atatia hormoni.
MARRINA, succes azi. Daca vrei neaparat sa incepi procedurile pt FIV nu imi ramane decat sa iti tin pumnii.
DIA-DIDA folicului tau este mare si bun de inseminat. Endometrul cat este?
CORINUK, multumesc de urari. Ai avut dreptate. Ca sa ai sanse mai mari ia totusi stimulare, dar ai grija sa nu afecteze prea tare endometrul.
MYCHY, succes la eco de maine. Vezi ca dna Cocei e in concediu si tot Bechir va prepara sperma la IA.
Eu am facut de dimineata un test Barza din ala banda pt ca de la el a inceput totul. De cum a inceput sa reactioneze, a aparut a doua liniuta, palida dar e acolo. Nu imi ramane dacat sa ii rog pe DD si Fecioara Maria ca beta HCG de vineri sa aiba valoare mai mare semn ca bb se dezvolta.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
criss_bbc spune:
Lorelai, eu nu m-am ingrasat deloc de la Maca, nici macar pofta de mancare nu mi-a facut. Doar ca mi-a cam scurtat CM cu 2 zile, cantitatea nu e deloc mai mare, poate chiar mai mica decat inainte. Efectul bun pe care l-am vazut a fost ca mi-a dat multa energie, nu ma simt deloc obosita desi sunt unele zile cand lucrez mult, pana tarziu, nu ma mai simt obosita de dimineata asa cum ma simteam inainte. Am citit undeva ca Maca are si efectul asta, si pot spune cu siguranta ca eu l-am simtit. In rest... voi vedea zilele urmatoare cum stau, fiindca voi merge la o eco vaginala in ziua 10, si sunt curioasa ce se va vedea, mai ales ca nu am mai facut eco de cand iau Maca. Criss
irinach spune:
Buna fetelor.Sunt noua aici, dar va urmaresc de jumatate de an cu regularitate si cu "sufletul la gura" poate mai aflu ceva nou legat de aparitia unui BB in viata mea.
Eu am facut in sept. 2006 HSG unde mi-a iesit trompa dr. infundata, stinga inflamata (pr. care am facut trat.) si sinechie uterina.
Am facut histeroscopie in oct. (unde mi-am rezolvat sinechia), 2 instilatii pt. trompa dreapta, iar in ianuarie IA. Acum astept rezultatul(vineri ar trebui sa-mi vina problemele).
La IA am simtit o presiune in partea dreapta (o durere mai bine zis) cind mi-a injectat sperma.E de bine sau de rau? Ati avut si voi simptome asemanatoare?
Mai simt si niste crampe in burta ca atunci cind ar trebui sa-mi vina ciclu. Sa mai sper la o minune sau sa ma resemnez? Exista vreo una dintre voi care a avut aceleasi simptome si totusi a ramas insarcinata? Va rog dati-mi un raspuns daca stiti.
Pupici tuturos si mult succes.
catty spune:
IRInACH, iubita si eu am avut la prima IA facuta in noiembrie simptome ca si tine, dar atunci nu a fost sa fie, dar si la IA din ianuarie in urma careia cred ca am ramas am avut dureri tot timpul si inca mai am. Din cauza asta stau in pat de saptamana trecuta. Si in ianuarie puteam jura ca nu am ramas, dar uite ca m-am cam inselat, desi piticul meu a inceput sa faca de pe acum pe importantul si eu ma stresez la greu. Fiecare organism reactioneaza diferit pt ca noi suntem diferite. "Legea" pe la noi este sa nu iti pierzi speranta pana nu vezi roshu in fata ochilor. Cand ai facut IA si cand ar trebui sa iti vina?
Eu iti doresc sa iasa din prima, si daca nu, fruntea sus ca incepe o noua luna cu o noua batalie.
Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva da-mi un PM sau un mail.
Fetelor, ce e linistea asta pe aici? Unde ati disparut toate? Sper ca sunteti bine.
Pupici si succes tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
bebekom spune:
irinach eu am facu prima IA pe 3 februarie. Am avut aceleasi simptome ca si tine. Nu am sangerat, cateterul a intrat foarte usor insa am simtit acea presiune despre care vorbesti tu la nivelul ovarelor. In prima zi m-a durut mai tot timpul, apoi intensitatea durerii a inceput sa scada. Eu sper in continuare, desi am facut aceasta IA fara sa-mi fi controlat permeabilitatea trompelor. Iti doresc din suflet ca in cateva zile sa aflii minunata veste ca esti purtatoare de bebic .
aurel_cris sa stii ca eu astept vestea cea mare de la tine. Mai ai mult de asteptat?
Catty stai in continuare in patut pentru ca bebe sa se prinda bine, bine. Peste vreo 8 luni si jumatate sper ca vei afisa primele poze cu bebicul mult asteptat ca sa ne bucuram si noi pt tine.
Danotino pe 9 faci IA? iti tin pumnii de pe acum .
Iazminn, marrina sunt sigura ca veti gasi puterea de a merge mai departe. Nu trebuie sa renuntati la visul vostru de a avea un ; pana la urma se va implini.
corinuk ce inseamna OS- folicul eclatat,lama de lichid in fundul de sac Douglas? Te intreb pt ca nu inteleg chestia cu fundul de sac. Inteleg ca foliculul s-a spart, dar... restul? Eu am facut IA in Z12 dupa ce in Z11 am avut 1 folicul de 22, unul de 15, iar restul de 13,.... In Z13, cand am fost la monitorizare, mi-a spus ca am ovulat, dar atat... As fi vrut sa ma asigure ca totul va fi bine... Ce-i drept ca si eu am fost foarte emotionata si tacuta, el ma intreba de bebe si eu zambeam prosteste.
Gata, va pup, ca am incept sa bat campii... cu gratie