Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 18
Marusca spune:
Catty. Imi pare foarte bine pentru tine
Felicitari.
Dupa cum vedeti nu mai este nici o regula. Toata lumea spune sa nu ne stresam, ceea ce nu putem spune despre Catty
Fetelor, urmam si noi... ca parca prea s-au inmultit reusitele
Marusca
Marusca spune:
Fetelor. Am uitat sa va spun. Am vorbit cu cineva care aduce teste de sarcina. Nu va spun care , ca ati spus ca sunt cele mai proaste de pe piata , dar mi-a spus ca nu au avut reclamatii si oricum, la testul de sarcina a doua liniuta este mai slaba decat cea de control. Asa ca important este sa aveti 2 liniute,chiar daca a doua este mai slaba, mai ales cum facem noi ca disperatate in a 28 a zi. (numai sa nu faceti ceva tratament care le poate influenta.._
Marusca
ali spune:
Catty iti spun si aici:ma bucur tare mult pentru tine.Vin cu o rectificare:marti fac IA.
Iazmin, imi pare rau ca ti-a venit ciclul.Capul sus insa, a inceput o luna noua cu noi sperante.
ali
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, eu stau linistita acum.Trei luni trebuie sa nu mai fac nimic(dupa 2 luni consecutiv de menogon),din cauza endometrului subtire nu am putut face IA.Dar va citesc zilnic si ma bucur/ma intristez alaturi de voi.
Azi am luat Maca.Spuneti-mi si mie cum se ia.Ca nu are niciun prospect(cate pe zi si in ce perioada a CM).
marrina spune:
Dragele mele eu sunt ziua 1. Maine merg la Giulesti sa vorbesc cu prof.Marinescu de FIV. Sa-mi tineti pumnii va rog ca am niste emotii de mor.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
doinidoini spune:
Catty: Nu pot sa zic decat atat:
UUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
aurel_cris spune:
OF MARRINA,iti tin pumni si inteleg prin ce treci.Vad ca te-ai hotarit sa sti ca asta voi face si eu,sa vad ce se intimpla acum,oricum cum imi vine ma duc la analize pt FIV.
dia_dida spune:
Am stiut ca va fi bine Catty,FELICIRARI iti doresc o sarcina usoara , ne dai si noua sperante celor ce incercam sa avem bb-ul. mult asteptat.
Iazmin imi pare foarte rau nu-ti pierde increderea esti puternica si dupa suferinta vine bucuria mult asteptata.
Fetelor eu am fost azi la medic si miercuri voi face inseminarea am un folicul de 20mm la ovarul stang.(voi un singur folicul ati avut sau mai multi ,e suficient unul????)si mi-a mai dat sa fac pregnil, voi la fel ati facut?
Va doamne ajuta!
corinuk spune:
Catty FELICITARIIII(acum chiar am tipat dar de bucurie)ptr Catalina ptr ca stim cu toate cat a suferit!Vezi ...de cate ori ti-am zis sa stai linistita ca ai bb acolo in burtik si il superi si pe el?Nu ma ascultai...Acum te rog sa ai grija de tine si de bb si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
P.S ptr ca incerc sa scriu cu litere mari de tot si rosii si nu reusesc te rog sa iei in considerare lucrul asta!
Acum Catty te asteptam la BUcuresti sa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos