Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BEBEKOM eu am avut 1f=15,8OD
1f=14,3OS,ENDO=7,8
Asa arata la mine la Z11,iar IA am facut la 2 zile si inca nu se sparsese nimic si asa am facut-o dubla.Eu am facut tot simbata si lunea.Bafta miine
NIKUNIKALAI te inteleg,fir-ar sa fie,trebuie sa reusim odata si odata
MICKY sper ca totul este bine acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Buna fetelor.
La ultima consultatie i-am spus doctorului ca vreau sa-mi maresc sansele de a ramane insarcinata adica sa fac inseminare artificiala.Mi-a raspuns cu un NU raspicat de m-a facut sa cred ca l-am deranjat cu ideia mea.Mi-a spus ca IA fac numai cuplurile in care sotul are probleme.
La voi cum este?
Sunt asa de suparat pe el pentru acest refuz incat imi vine sa shimb medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, va pup pe toate.
catty, stai cumntica in pat, o sa fie bine.
micky, ce s-a intamplat? tu esti bine? cum merge stimularea? cand te duci la prima eco, ca sunt batrana si am uitat.
aurel cris, iti tin pumnii stransi de tot. sper sa pot
face si eu una dubla luna asta. ai facut stimulare? cu ce si in ce cantitate? eu iau 1/2 ovamit , 5 zile din ziua 2... sper sa am 3 foliculi.nu mai am rabdare pana pe 9.
nikunnikalai, sa fie cu ochisori.
iazmin, cum esti?
bebekom, bafta azi si sa vii cu vesti.
marrina, dida, hai sa lungim lista de garavi.
eu azi sunt la munca, am si cursuri, o sa ma primul examen din sesiune pe 17... n-am niciun chef de invatat, dar o sa ma organizez.
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

simi77-dupa parerea mea e o timpenie ce spune dr tau. Eu ma chinui de 13 ani natural si fara probleme la sot.asa ca sunt o cretina ca nu am incercat mai demult sa fac IA sau FIV dar pe vremea aia nici nu-mi permiteam si nici nu erau atitea clinici .si aveau experienta zero.
nu mai pierde timpul ca o sa imbatrinesti ca mine(39) daca stai dupa ei.Dar incearca undeva unde au traditie in asa ceva,nu la incepatori.

In rest la toate fetele, fara exceptie gravidute sau in pregatiri .O sa vin si eu aici dar mai incolo, ca acum avem probleme.toxo poz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Buna fetelor!
Am facut astazi IA cu dr Matei (numai cu ea ) la CFR2. A fost o draguta. Nu m-a durut foarte tare, insa.... sunt dezamagita, sunt deprimata... M-a tinut o jumatate de ora intinsa dupa IA si in tot acest timp nu m-am gandit decat ca e tare nedrept ce ni se intampla. ............. Nici nu mai am cuvinte. Mi-a gasit o rana pe col de toata frumusetea si m-a certat ca nu am facut mai multe investigatii inainte. Maine dimineata o sa ma duc la monitorizare sa vad daca s-a spart foliculul de 22 sau este defapt un chist.
Asta e tot. Va pup pe fiecare dintre voi si va doresc tot binele din lume, sa va ajute Doamne Doamne sa aveti fiecare cate un bebe frumos si sanatos!!!!!!! Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Catty tin pumnii!Mikky, imi pare rau pentru z1, tuturor va urez succes si va pupacesc!Nu am mai avut dispozitia necesara de a scrie dupa deziluzia de acum o saptamana dar va cetesc zilinic si ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

lorelai, cum stai cu planurile, in ce perioada esti ? nu mai fi suparata, pana la urma vom reusi toate, un exemplu bun e Liana.
bebekom, sa fie cu noroc, hai nu mai fi deprimata, gandeste-te ca sunt fete care nici macar nu ajung sa faca o IA din diverse motive, nu au foliculi, nu au endometru, etc. Mult succes.
nikunikalaicat a costat IA la cab.Moisa cu totul? spune-mi te rog care este programul dansei la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

fetelor!Imi pre rau dar nu am avut de unde sa stiu ca daca folosesc majuscule tip....iar voi trebuie sa stiti ca in nici un caz nu as putea face una ca asta aici!Oricum sa trecem peste...urez mult succes tuturor care au facut deja IA si asteptam vesti bune peste cateva zile!
Catty abia astept sa imi zici de bbe maine!
Eu numar zilele...azi z5,nu mai am rabdare si ma tot intreb...exista vreo sansa ,daca suntem amandoi ok sa ma gandesc ar putea iesii din prima?Sunt cu nervii la pamant,nu mai suport testele cu o liniutza...sunt intr-o grava depresie!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikunikalai spune:

brunaeta, trebuie sa o suni... in general ziua de marti e zi de cabinet, dar daca e pt o IA, vine si in oricare alta zi,numai sa nu fie de garda... iti dau si nr in caz ca...0722563166! succes!
korinuk...iubita.. menajeaza-te cu stresul asta,,, si eu am sperat sa se intample din prima cand ne-am hotarat sa facem bb(acu vreo 2 ani), iar din prima cand am inlaturat o anexita, iar din prima cand am facut IA... adevarul e ca se intampla cand vrea Doamne doamne... Capu` sus!! Cat mai ai pana faci test?
Eu sunt in ziua 2 sau 3 sau 4.. nici nu stiu... se socoteste exact del aprima picatura??? oricum, incep pregatirile pt o noua IA.. o sa o sun si eu pe dr sa vad daca luna asta fac vreo stimulare, desi nu prea cred, ca dansa nu prea e adepta fortarii organismului, iar eu am demonstrat ca pot ovula fff frumos si natural... sa vedem...
va pup si va doresc sa vi se indeplineasca toate dorintele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

nikunikalai speranta moare ultima!Normal dar ajungi la un prag cand nu stii incotro sa o iei...eu sunt z5,de maine intr-o sapt ma duc la monitorizare z 12...parca nu mai am rabdare!
Mai am si eu o intrebare...ce inseaman o inseminare dubla si cum se face?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput