Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 5
flisa spune:
latrishia mersi de incurajari si iti urez si tie bafta
mai este cineva care are f multe kg de dat jos? eu am cam 25 kg din care 15 luate in sarcina si cum nu pot sa alaptez am inceput aceasta cura. si de ce sa nu recunosc ca atunci cand am vazut-o pe tipa aia am ramas masca si m-am apucat iar de daneza si vad ca functioneaza chiar mai bine.
pupici
PatriciaArdeleanu spune:
Flisa, mai bine ai minca mai disociat si putin (gen Monti), nu stiu daca e bine sa tii unul dupa altul regimul si sa slabesti brusc si foarte mult. Pe termen scurt poate avea efect rapid, dar risti sa iti slabesti organismul prea mult. totusi este destul de dur.
eu azi in ziua 5 am cam simtit foamea, am si trisat putin, am adaugat putina salata linga peste, ca mi s-ar fi aplecat gol, am mai mincat un mar...si acum seara m-am infipt in citeva seminte..
Patricia si Rebecca (05.02.05)
flisa spune:
PatriciaArdeleanu ai perfecta dreptate dar se apropie botezul bebelului si vreau sa arat cat de cat uman, din cauza asta fac tumbe sa slabesc cat mai mult. Dupa aceea voi intra tot pe un fel de disociat dar pe mese, nu pe zile; cel pe zile a dat rezultate bune la mine (inainte sa raman insarcinata) dar dupa aceea am luat mult desi ma abtineam si in final am ajuns de unde am plecat, iti dai seama in sarcina sa mananc cat mai multa pizza (preferata mea) si Mc si tot asa...
anyella spune:
Precizari:pt curajoase
sotul meu a slabit 9,5 kg in timpul dietei dar: spanacul a fost fiert fara pic de sare(cel congelat,la portii parca e mai comestibil un pic,cel din conserva e...dezastru )apoi,carnea de vita se cintareste inainte de preparare-deci din 200/250 g de grm te alegi cu cca 4,5 bucatele-eu o inabuseam bine cca 2 ore la cuptor(temp 150 sau max 180 gr)cu ft putin ulei de masline(si nu din simburi de masline) si apa in castron de yena
sunca trebuie sa fie presata,eu i-am luat de campo...,stiti voi,ca dc tot se chinuia macar sa pape ceva bun cind putea ,oricum 200-250 de gr sint suficiente,chiar prea mult ca de abia o razbea!!!cele mai nasoale zile au fost cele 2 cu spanacul si telina pe care chiar am fiert-o,nu a putut sa o manince toata,dar macar nu a avut stomacul gol...si inca ceva din proprie experienta(sau ma rog )a slabit ft puternic in primele cca 4 zile...dupa aceea cca 400 sau max 600 de grm! sa va mai spun cum astepta ziua cu :o jumatate de pui!!!nu are rost,va spun decit ca nu m-a lasat sa il prepar eu si ne-am dus seara la hipermarket sa si-l aleaga el de la rotisor...si l-a mincat cu piele,cu oase...,exagerez,dar cind imi amintesc parca nu ma pot abtine
Mult succes si ambitie fetelor!
aniela
latrishia spune:
Ai dreptate anyella. Prima data cand am tinut dieta si e la fel am asteptat ziua cu juma de pui si am mancat nu gluma. Asta pt ca pe vremea aia eram chiar exagerat de grasa si aveam un stomac cat casa. Intre timp s a mai strans si de data asta nici nu s a pus problema sa mananc juma de pui, mi am facut un copanel si atat, pt ca stiam ca mai mult nu incape. Si asa in zilele cu cantitati de gen 200-250 de grame nu pot sa mananc tot si nu ma fortez ca mi se face rau.
Fetelor eu de 4 zile dau fix 400 de gr la zi.Sunt curioasa sapt a doua cum va fii. Azi e ziua doar cu apa si probabil voi papa pe la 4-5.
Oricum deja imi cad pantalonii de pe mine.
Va pup si spor la slabit!
Lori&Luanna(5.11.2005)
Criss75 spune:
Eu am slabit in primele 4 zile 2 kg, dupa care m-am oprit, acul cantarului nu se mai misca . Care sa fie oare motivul stagnarii? Am respectat aproape in totalitate dieta, nu am mancat in plus si totusi...
livia spune:
dar dieta nu se tine fara sare????poate din cauza asta nu slabiti(destul) fiindca adaugati sare si condimente,nu?!
mi-am cumparat si eu tot ce-mi trebuie pt.dieta si de maine,pe baricadeeee ,dar fara sare!sper sa reusesc!
pupicei!
latrishia spune:
Nu se tine fara sare sau fara condimente. Sunt condimente din categoria celor cu calorii negative care sunt permise. Oricum pt cine are probleme cu sarea normala exista sare potasica.
Cris eu cred ca tu esti oricum slabuta si de aia probabil te ai oprit. Daca vrei sa mai slabesti eu zic sa tii in continuare pt ca dupa ce vei trece pragul vei slabi.
Nu cred ca o persoana care are 5 kg in plus poate slabi 10 cu daneza. Pentru persoanele care au de la 15kg in sus se cam schimba datele problemei.
Lori&Luanna(5.11.2005)