Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

latrisha, la 1,61 inaltime si 64 kg nu sunt tocmai slabuta, dar merci oricum, esti draguta. Sigur, ma straduiesc in continuare, vreau neaparat sa ajung macar la 58.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Cris esti oricum din categoria celor cu cateva kg in plus.Intotdeauna se slabeste mai greu cu cat te apropii mai mult de tinta. Dar cu vointa se poate si tu vei reusi
Eu mai am ceva cale de strabatut, la 1.70 ar trebui sa am maxim 68kg, dar ma multumesc si cu 70. Sa ajung eu acolo.
In continuare vad ca dau 400g la zi.Sa vadem cum merge saptamana asta ca mi e o foame de lesin, abia astept pranzul.

Spor la slabit va doresc!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor, ma lasati sa bantui singura pe aici? Nu mai ziceti nimic sau v ati lasat?

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Fetelor sunt suparata ca dupa cele 5 kg date jos in prima saptamana, acul cantarului a intepenit. Dar tot e bine si continui dieta. Cred ca fetele sunt ocupate de nu mai trec pe aici.
Bafta!

Mergi la inceput

nu chiar atat de ocupate, pe cat de suparate
Cel putin eu, pt. ca am slabit 2,5 kg si cam atat. Speram la mai mult, oricum voi continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Vreau si eu sa o incep de luni.
Am mai tinut-o acum ceva timp, dar nu prea am slabit. Insa dieta mea de atunci nu mentiona si cantitatile.
Imi va fi tare greu, ca m-am cam obisnuit cu dulciurelele
Insa nu-mi mai pot permite sa fac nazuri, ca o sa ajung de 1 tona!!!

Am vreo 30 kg de dat jos.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Cris nu fii supi, tu oricum arati bine si asa, dar ai tu ambitie.Uite un buchet si un sa ti treaca supararea.

Flisa pun pariu ca cel putin 2kg o sa mai dai saptamana asta.

Eu am dat 4.7kg si daca pana la sfarsitul saptamanii se mai duc doua, ma declar fericita.

Mikim cu cantitatiele e cam controversata problema. Unele zic sa cantarim carnea inainte de a o praji, altele dupa. Eu cand am tinut dieta prima data am cantarit inainte si mi au iesit cateva bucatele de carne, drept urmare am murit de foame si tot in jur de 7kg am slabit.
De data asta am cantarit friptura dupa, si nici n am putut sa mananc tot, deci am papat pe saturate, rezultatele la cantar fiind aceleasi.
Sfatul meu e sa mananci cat poti, sa te saturi fara sa te umfli.

Bafta in continuare fetelor!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

ladies,
am inceput dieta de astazi, cum va anuntasem. Din pacate nu am cantar ca sa stiu exact cat cantaresc.
Vroiam sa va intreb ceva important: ce se intampla daca nu mananci un lucru din dieta sau nu mananci tot? Eu de pilda azi dimineata am pus in virtutea inertiei indulcitor in cafea in loc de zahar iar sotul meu nu a putut sa manance tot spanacul (nu-l suporta de fel).

Spanacul l-am pregatit asa: fiert in apa cu sare apoi am adaugat piper si putin praf de usturoi si o lingurita de ulei. Am pisat in el ouale fierte tare si a fost comestibil (pentru mine ca sotul nu a reusit sa manance )

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Bun venit J si mult succes tie si sotului.
Cafeaua si eu o beau cu indulcitor pt ca asa m am obsinuit, chiar beau 2 cafele pe zi.Nu se intampla nimic, stai linistita.Chestia cu sa nu mesteci o guma ca nu mai are efect dieta e de a dreptul rasuflata, cum e si faptul ca ar schimba metabolismul pt x ani.
Se slabeste relativ repede pt ca e vb de renuntarea aproape totala la carbohidrati(paine,dulciuri, unele fructe si legume) si dupa 2 sapt de dieta organismul e relativ dezobisnuit de ei, nu le mai ducem dorul iar cu o alimentatie sanatoasa pe viitor reusim sa slabim surplusul de kg. E aberant sa credem ca daca inlocuim salata verde cu un castravete, dieta nu mai are efect.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by latrishia

Cris nu fii supi, tu oricum arati bine si asa, dar ai tu ambitie.Uite un buchet si un sa ti treaca supararea.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Merci ,esti o dulce

Mergi la inceput