Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 3
Criss75 spune:
Azi dimineata aveam 65 kg, sper sa mearga la fel de bine si pe mai departe. Bine, la inceput intotdeauna e mai usor, pt. ca se elimina apa din organism, dar chiar si asa, e mai bine ca am scapat de 1 kg.
Nici mie nu-mi place ca nu se pot manca fructe, si eu sunt o maaaare amatoare de banane...Asta e, dupa dieta....
olim spune:
eu m-am lasat ca incerc sa tin postul, macar miercurea si vinerea, dar parca m-as apuca dinou de ea si la mine a mers destul de bine, ma mai gandesc orium.
felicitari tuturor celor care au pierdut din kilesi bafta in continuare
J G spune:
Buna fetelor,
As incerca si eu cura aceasta. Eu in general sunt adepta Monti dar in ultima vreme sunt obosita asa ca nu ma pot concentra sa fiu atenta la ce mananc (pt ca am atatea posibilitati la Monti scap repede la nepermise). Asa ca ma tenteaza o dieta clara, stricta, mananci aia si gata.
Am cateva intrebari (sunt sigura ca ati mai raspuns la ele, scuze!)
Spanacul este gatit normal, cu usturoi, ulei, ceapa, bulion?
Cum preparati friptura de vita? (eu stiu sa o fac numai la cuptor).
Cantariti carnea inainte sau dupa ce o gatiti?
Sunca este presata sau Praga?
Cu ce se poate inlocui mielul? (nu pun gura).
Astept raspunsurile voastre ca sa ma duc sa fac aprovizionarea. Eu acum am 57 kg la 162cm, 77cm in talie. Trebuie sa ajung la 50kg ca sa intru in haine.
Multumesc mult,
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
lunna27 spune:
JG astept si eu sa vad ce/ti raspund fetele,ca si pe mine ma bate gandul sa incep cura.Eu ar trebui sa dau jos vreo 5-6 kg...
Dana
latrishia spune:
Buna J
O sa incerc eu sa ti raspund cum stiu eu de data trecuta.
Spanacul este gatit normal, cu usturoi, ulei, ceapa, fara bulion eu asa il fac.
Cum preparati friptura de vita? Eu nu pap vita si fac piept de pui la tigaie de teflon
Cantariti carnea inainte sau dupa ce o gatiti? O cantaresc inainte dar oricum nu pot sa mananc atata, mereu mai ramane.
Sunca este presata sau Praga? Praga
Cu ce se poate inlocui mielul? Cred ca cu porc ar merge, muschiulet ceva, nici eu nu pun gura pe oaie si nici porc nu ma omor.
Eu azi dimineata aveam cu 1.4 kg mai putin ca ieri. Cam mult dupa doar o zi.
Spor la slabit!!!
Lori&Luanna(5.11.2005)
J G spune:
Multumesc Lori pt raspuns. Si eu as prefera sa mananc pui in loc de vita (nu mai zic ca e mai rapid de preparat!) dar sigur e ok?
Felicitari pentru cat ai slabit deja si succes in continuare!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Criss75 spune:
Am trecut cu bine peste a doua zi, dar cu o mica abatere. Fiind foarte racita, mi-am facut un suc, am pus in blender o portocala, o mandarina, un kiwi si jumatate de banana. In rest dieta merge bine, eu stiu ca spanacul trebuie doar fiert in apa cu sare si se mananca ca atare. Stiu ca e oribil, dar asa scrie in dieta. De asemeni, eu in loc de vita mi-am facut si aseara si acum un file merlucius, pe care l-am prajit in tigaia de teflon. Nu pot sa mananc vita si nici macar puiul doar cu salata verde cu lamaie si ulei, dar peste mai merge. Oricum, merita efortul, peste cateva zile o sa fim mult mai suple.
latrishia spune:
Criss despre spanac pot sa ti spun ca anul trecut l am facut asa cum spui tu si n am putut inghiti mai mult de 2 linguri si drept urmare am murit de foame.Am jurat ca pe asa ceva nu mai pun gura. Acum l am preparat cu putina ceapa intr o lingura de ulei, apa sare si usturoi si am mancat pe saturate iar rezultatul la cantar a fost mai mult decat multumitor.
J mai sunt fete care au tinut cu piept de pui si au avut rezultate de aceea m am hotarat sa tin asa. Daca as manca vita iar as face foamea pt ca mi e scarba numai de miros.Ceea ce nu e ok. Trebuie sa mancam ce ne prieste, eu asa zic.
Dupa a doua zi, am 82.9kg deci eu zic ca merge foarte bine cu piept de pui si spanac gatit comestibil.
Va pup
Lori&Luanna(5.11.2005)
doroty spune:
Pe tot parcursul dietei eu am inlocuit carnea de vita cu piept de pui ca v-am spus ca tin cont de recomandarile pt grupa A2.
Nici nu trebuie sa va ganditi la ulei pt gatit daca nu se precizeaza. E o bomba de calorii. Si mai e si toxic uleiul de floarea soarelui incins. In privinta asta sau pus de acord toti nutritionistii.Mai bine puneti cateva picaturi de ulei de masline in portia de spanac daca nu se poate altfel.
M-am amuzat cand am vazut la Metro ulei de masline extravirgin sub forma de spray. Si scria pe eticheta si cate calorii are o pulverizare.
De vreo 3 ani eu nu mai folosesc ulei la gatit.Inabus ceapa in suc propriu, la foc foarte mic, cu capac si dupa ce o sarez ca sa lase mai multa zeama.Daca pun direct apa, mancarea iese cu gust mai rau.
Ideal ar fi sa am niste vase Zepter dar sunt asa scumpeeeee.
Carnea o prepar numai pe gratar si o cantaresc dupa .
Pestele nu imi iese bine pe gratar asa ca il fierb. Il arun congelat direct in apa clocotita si se face imediat.
Bulionul inseamna rosii deci nu v-as sfatui sa adaugati,mai ales ca ala din comert are si amidon si nu mai stiu ce.
Mai adaug ,totusi, peste mancare condimente si chiar pasta de chili cu usturoi.Ma uit bine pe toate etichetele produselor sa nu cumva sa scrie ca au ulei, faina, amidon din cartofi,etc.
Sa aveti succes si vointa!
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
Criss75 spune:
Telina fiarta de azi mi s-a parut absolut oribila .
Ma intreb cu ce s-ar putea inlocui?