Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 18
XIO spune:
Am mancat azi doar 140 de grame de carne cu o felie de paine prajita , ca sunca goala nu pot manca nici sa ma bati .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Boo spune:
Salutare !
Vin si eu cu voi, de ieri am inceput cura. Prima zi nu mi s-a parut asa groaznica... dar sa vedem mai incolo.
Eu am avut duminica cand m-am cantarit 65 kg. Sper sa dau macar 5 jos.
XIO spune:
Merge bine pana acum , am introdus insa "peste program" un mar , o portocala si o banana in astea 3 zile , singura chestie care ma omoara e ca trebuie sa mananc mai mult decat mananc in mod normal.
Aseara de exemplu aveam 200 de grame de gratar , am mancat de porc pt. ca nu pap altceva . mi-am cantarit cele 2 bucati pe care le mananc in mod normal , stupoare!
120 de grame. Dupa debridare cred ca au ramas vreo 100 de grame , nu pot mai mult. Si asa simteam ca plesnesc dupa ce am terminat. Ca sa nu mai spun de sunca de ieri , am mancat doar vreo 140 de grame si azi 1 ou jumate in loc de 2....
Tin sa precizez ca mi s-a facut o pofta nebuna de clatite incat v-as manca si pe voi , si forumul si compul si tot cu niste finetti , branza dulce cu stafide , sirop de artar ...mmmmmm
Am fost la prietenul meu si vorbeam cu el si mama lui despre clatitele americanilor , m-a intrebat maica-sa cu ce le mananc daca imi face , am inceput cu siropul de artar, zahar ars , banane, crema cu nu stiu ce , ei doi au inceput sa vorbeasca de altceva si dupa 5 minute eu tot insiram sosuri , siropuri , fructe si alte cele
XIO spune:
Fetelor , v-am parasit din dieta asta !
Am fost ieri la nutritionita cu mama-mea , i-am spu ce tin mi-a recomandat sa-mi bag mintile in cap , adica sa nu tin nici o dieta , doar sa mananc sanatos.
Vreau sa spun ca e o femeie jos palaria , as fi ascultat-o ore intregi vorbind , i-a dat mamei mele ce sa manance intr-o zi , gramajul. Daca intereseaza pe cineva scriu si aici .
A spus ca va slabi maxim 4 kg pe luna si treptat organismul se va obisnui cu cantitatea respectiva , tomacul se micsoreaza si nu-ti mai trebuie altceva.
Ah , se mananca intr-o zi absolut din toate , de a dulciuri pana la cartofi , paine , alate , ulei dar cantarit.
PS: am 57 de kg!
capra cu trei iezi spune:
xio, daca se manaca si dulciuri , atunci e si de mine. da reteta, da fara clatite ca nu tine la gramaj.
grasa umple casa
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
_giulianna_ spune:
Buna fetele,
Am inceput si eu dieta de azi, dimineata am baut cafeluta si pe la 12:30 am mancat spanacul cu oua si 1 rosie. Ma simt cam plina cred ca de la apa, am baut o gramada pana acum. Asa v-ati simtit si voi? Vreau si eu o incurajare
In a doua zi cata sunca ati mancat? Ca n-o sa-mi iau la cutie, cam 200g cat naiba?
Pupici
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
_giulianna_ spune:
Am vazut cata sunca, 250 g.
In cura mea scria "1/2 cutie de sunca", abia acum m-am uitat pe prima pagina. Eu intreb eu raspund, misto asa
Pupici
- Giulianna -
_giulianna_ spune:
Tot eu
Pentru fetele care vor sa se apuce de cura. Am gasit un spanac minunat, super bun la gust si numai frunze, fara cozi.
Este la cutie, 425 g si se numeste d'aucy. Am fost cam sceptica in privinta lui pentru ca atunci cand cumpar spanac cumpar la borcan sa-l vad. Nu prea cumpar la cutie. L-am mancat fara sa-l mai prepar cumva si a fost minunat. Nu ma asteptam.
Spor la slabit, mie si voua
- Giulianna -
roxanaz spune:
Giulianna super ideea cu spanacul d'aucy, am sa il caut si eu ca vreau sa ma apuc din nou de cura de pe 7 mai. incerc marea cu degetul, adica target-ul de 52kg...
spor la dat kg jos!
Roxana
Criss75 spune:
Cat am mai cautat subiectul... Bine ca l-am gasit. Ma tenteaza sa incep din nou cura ca am avut cateva evenimente de sarbatorit si se cam vede la cantar.