Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Fetelor, m-am intors! Incep si eu de astazi dieta, again ca alta nu prea da roade la mine. Voi vedea dupa a treia serie cum va fi.
Bafta la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, succes!

XIO si flisa, spuneti-mi de la cate kg incepeti .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De la 59 de kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ok. Am modificat. In loc de spanac eu as manca o salata verde cu lamaie .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Asta mi-am luat
Acum mi-a facut bunica-mea saata verde cu bucatele de spanac si o rosie...abia astept sa mananc ouale
M-am mirat ca nu m-a chinuit cafeaua aia de dimineata , n-am mai baut pana acum ...na , ce sa zic , sper sa nu mor de foame , vreau sa dau jos vreo 3 kg, macar pana duminica savad ceva rezultate.

Mergi la inceput

Mai am o intrebare: ceai nu pot bea? Ca sunt obisnuita sa eau cam 1L/zi ....
Sa ma pui te rog cu 60 de kg , ca ma cantaresc dupa cantarul meu defect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata..
va citesc de ceva vreme si tot imi fac curaj sa va scriu.
ma bate gandul sa incerc aceasta dieta minune. cred ca e singura pe care nu am tinut-o nicioadata.
in rest..am tinut aproape orice..ambitia mi-a lipsit totdeauna dupa ce m-am vazut cu sacii in caruta..si uite asa am ajuns iar la 66 kg..
va rog mult sa ma treceti si pe mine in tabel.
am 1.68 si 66 kg. azi merg sa-mi fac aprovizionarea si de maine incep.

va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu niste amanunte.
1. ce fel de spanac pot cumpara? la punga din cel congelat? si cum il cantaresc? inainte sau dupa preparare? am voie sa adaug sare cand il fierb?

2. cata salata verde avem voie sa mancam? ca nu vad sa scrie undeva gramajul.

3. am citit pe undeva ca ati precizat ca folositi sunca de praga? nu e prea multa? in fine...daca regimul cere..o sa ma sacrific

4. ce fel de iaurt folositi?

5. acum citesc si ma ingrozesc de ziua 3 si 4..cred ca voi muri de foame atunci..daca nu voi mai scrie in perioada aia...e clar ca voi fi undeva in aer....si pana la urma ce e cu zeama aia de fructe? imi fac pur si simplu un suc de fructe? de care sa folosesc? nu adaug si pulpa de fructe, nu?

.6 de unde gasesc peste cod?

7. la telina fiarta pot adauga si sare?

8. cotletul de miel cu cel pot inlocui?

9. vad ca in ziua 6 scrie 1/2 pui..ce inseamna asta in grame?

va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsurile, ca sa pot sa-mi fac aprovizionarea.Abia apoi ma pot alatura grupului de suport .
Va multumesc anticipat
o zi minunata va doresc si fara inspite culinare
va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inuta12

Buna dimineata..
1. ce fel de spanac pot cumpara? la punga din cel congelat? si cum il cantaresc? inainte sau dupa preparare? am voie sa adaug sare cand il fierb?

3. am citit pe undeva ca ati precizat ca folositi sunca de praga? nu e prea multa? in fine...daca regimul cere..o sa ma sacrific

5. acum citesc si ma ingrozesc de ziua 3 si 4..cred ca voi muri de foame atunci..daca nu voi mai scrie in perioada aia...e clar ca voi fi undeva in aer....si pana la urma ce e cu zeama aia de fructe? imi fac pur si simplu un suc de fructe? de care sa folosesc? nu adaug si pulpa de fructe, nu?

7. la telina fiarta pot adauga si sare?

8. cotletul de miel cu cel pot inlocui?

va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsurile, ca sa pot sa-mi fac aprovizionarea.Abia apoi ma pot alatura grupului de suport .
Va multumesc anticipat
o zi minunata va doresc si fara inspite culinare
va pup

Desi sunt total pe langa , incerc sa raspund la cateva intrebari
--Cod poti gasi si la Selgros parca , stiu ca a luat bunica-miu , dar sa nu-l faci la cuptor gol ca e extrem de uscat , nici nu se poate manca. Oricum scrie acolo ca-l poti inlocui cu pastrav.
--spanacul eu nu l-am putut manca decat crud impreuna cu salata verde , urasc spanacul gatit, nu pot inghiti nici macar un varf de furculita , dar mai 400 de grame!!!!
--Azi sunt la ziua de sunca , nu stiu daca sa mananc sunca d casa sau de Praga....aia de Praga ma enerveaza ca are bucatele de ceva ciudat in ea aa ca voi opta pt. cea de casa.
--iaurtul scrie acolo ca trebuie sa fie natural, fara fructe sau altceva , deci implu.Nu am inteles cat iaurt , pot sa mananc un pahar mare?
--jumatate de pui inseamna...jumatate de pui , mananci o aripioara , o pulpa si jumate de piept si ce-ti mai place. Puiul poate fi facut la grill oare?
---nici eu nu mananc miel si vita asa c voi inlocui cu porc slab,pui sau peste.

Si vreau sa pun ca daca imi e foame sau beau apa , sau mananc un fruct ca vreau sa am o dieta echilibrata , nu cand o termin sa fiu semilesinata. mai bine slabesc 3 kg si cand o termin mananc mai ordonat , vreau sa fie o trecere subtila de la dieta la un nou til de viata Wish me luck!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:

spanac congelat la punga ca are fix 400g sau proaspat din piata. il faci cu sare, eu i-am pus si lapte, crede-ma ca nu se vede diferenta.
quote:

cata incape. mai mult de una iti garantez ca nu o sa poti
quote:

eu am mancat pastrama de pui sau sunca de pui, daca nu poti nu mananci 200 de grame

quote:

am luat la nimereala oricare iaurt natural cu mai putina grasime - milli, brenac, zuzu.

quote:

zeama de fructe inseamna suc de fructe proaspat stors. incearca portocale si mere, super gustos. nu mori de foame

quote:

din orice magazin mare, la produse congelate. sau pastrav file din hipermarket-uri sau metro.

quote:
Originally posted by inuta127. la telina fiarta pot adauga si sare?
da

quote:
Originally posted by inuta128. cotletul de miel cu cel pot inlocui?
la dieta zice "cu nimic". daca nu poti inghiti miel fa-ti jumatate de piept de pui la gratar.
quote:
habar nu am, dar in orice caz nu vei putea manca jumatate de pui. eu am luat unul la rotisor, super frumos, si am reusit sa mananc doar jumatate de piept si un copan.

XIO, eu am baut cel putin 3l de apa pe zi, asa ca poti bea ceai. neindulcit bineinteles.

spor mult
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

multumesc tare mult
o sa merg la cumparaturi..
sper sa dea rezultate

Mergi la inceput