Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Am pus si eu un filmuletz cu Ana tocmai facutwww.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20070201&ctime=200616" target="_blank">aici, am purtat o discutie cu ea .

Mai OTILIA... da a fost un adevarat interviu... la vorbareatza mica...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

e tare dragutzica ana, cum a inteles ea fenomenele
vine ploaia topeste moshulvine zapada...facem altul
mai dar vorbareatza mai este

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, noi suntem virusati.
Nu tuseste , nu muceste, dar are rosu in gat si ne-a dat tratament.Sper sa scapam fara antibiotic, deocamdata nu ne-a bagat pe antibiotic si sper ca datorita faptului ca am luat-o din pripa sa nu se complice.
Pupici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

sanatate si pupici lui roli sa se faca bine repejor

acum sa ma laud si eu cu ruxi a mea...nu stiu cum Dumnezeu a facut de a cazut direct in cap, mai precis in frunte, are un ditai cucuiul pe frunte, spre lateral dreapta, a plans si s-a vaicarit de mama focului vreo 5 minute dupa care jumate de ceas mi-a zis incontinuu ca ea sarea in patul ei si a cazut in capbuuuunnnn...dupa care ca sa se potoleasca zic eu sa-i dau un pic de apa, ii pun apa in canutza ei de plastic si ea nu si nu ca vrea "acid" adica sa-i dau putin suc cu acid...ma prefac ca-i pun 'acid' si-i pun tot apa dar intr-un pahar de sticla greseala mea)ea cand a gustat si a vazut ca nu e "acid" a aruncat paharul de nervi pe jos si s-a facut tzandari tzandarele in zeci de mii de bucateleimi venea sa o bat mar...cred ca chiar merita dar cand m-am uitat la ea si am vazut ditai cucuiul in frunte nu i-am mai dat si eu alta pedeapsa...cred ca alta jumate de ora mi-a luat sa strang toate ciobuletzele de pe jos si ea tot zicea...aha acid, aha acidsi radea...
ce sa mai zic...bine ca nu are prea mare lucru la cap...cred ca o sa se invineteasca putin...si cand ma gandesc ca 10 cm daca cadea mai incolo cadea pe covor nu pe linoleum

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Fetelor, noi suntem virusati.
Nu tuseste , nu muceste, dar are rosu in gat si ne-a dat tratament.Sper sa scapam fara antibiotic, deocamdata nu ne-a bagat pe antibiotic si sper ca datorita faptului ca am luat-o din pripa sa nu se complice.
Pupici.

MIAG... insanatosire grabnica si sa scapati fara antibiotic

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
acum sa ma laud si eu cu ruxi a mea...nu stiu cum Dumnezeu a facut de a cazut direct in cap, mai precis in frunte, are un ditai cucuiul pe frunte, spre lateral dreapta, a plans si s-a vaicarit de mama focului vreo 5 minute dupa care jumate de ceas mi-a zis incontinuu ca ea sarea in patul ei si a cazut in capbuuuunnnn...

offff... mai Ruxi... pupici pe cucui

Mergi la inceput

felissi voua...nu a avut si nu mai are nimik(doar cucuiul aferent)...dar cand am vazut-o intinsa acolo jos cu mana la cap...mi-a cam stat ceasul

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Dana, imi pare rau pentru surioara ta, dar vorba cuiva, a pierdut o batalie nu razboiul. Conteaza acum tare mult sprijinul vostru moral.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Ce mai ziceti?... Suntem si noi pe aici si va pupacim...

Cum se mai simt bolnaviorii?.... Paxela, Onitza, Roland, Damiana... etc... sper ca sunteti bine azi

MONICA... te cred ca te-ai speriat... normal... Ce mai face cucuiul?... Se mai vede?

ROSERB... cum a mai dormit Mihnea?...

TRY... ce mai fac baietii?

BITS... tu cum te mai descurci?... Tot asa mult suge Amon?... Kenzo s-a obisnuit cu bb?

MIKI.... pofta buna... da nu ai zis pe cand intalneala... ne-ai agitat si atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Am reaparut si eu in scris ca de citit citesc tot timpul si ma uit la poze dar imi fac mai greu vant sa scriu.
Va doresc o zi buna si sanatate multa!

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput