Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap

mai..sa nu va mai aud ca aveti bunici de ajutor!..eu nu am pe nimeni,in afara de bona care pleaca cand apar eu..Bunicii sunt la Pitesti..sunt dispusi sa o las la ei..chiar ma roaga.dar mama nebuna din mine..nu pot sta fara ea 1 saptamana intreaga.Asa cateva ore sa pot merge undeva la film,teatru sau pur si simplu la cumparaturi fara sa alerg dupa zgubi prin magazine,as vrea...dar asa nu se poate.
Asa ca,vb Roxanei,servici,casa,servici,casa..uneori,mai ales in we un Plazza unde se joaca la 'bile',chiar un bar sau restaurant ptr.ca,neasteptat,sta cuminte..in rest,nimic.
Ref.la cresa,gradinita etc la 2 ani...si eu sunt 'impotriva'.pana la 4 ani nu prea vreau sa o dau.Mi-e mila sa o trezesc dis de dimineata,apoi diverse boli pe care le va 'colectiona' mult mai usor.si cand e bolnava si nu o duc..cu cine sta?asa ca,inca 1 an si ceva,acasa.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

ANDREAP... pai eu chiar nu am cu cine sa il las pe Mihai... Macar tu ai putea sa o lasi la Pitesti...
ROSERB...servici-casa servici e, cred, general valabil...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danette

Fetelor eu sunt tare trista...
credeam c-o sa fiu matusha... dar azi a avut sora mea un avort spontan... si..si... era in 2 luni.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

DANETTE... imi pare tare rau... Of... da cum de s-a intamplat?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Danetteimi pare rau pentru sora ta, sa dea Dumnezeu sa isi revina si sa sa muult mai bine la viitoarea sarcina.
Miki sarcina usoara. si felicitari!

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Ziua buna!

V-am citit repede-repede ca am fost prinsa rau la birou.Nici acum nu stau foarte bine cu timpul asa ca voi fi destul de 'zgarcita' azi la vorba.
Danette, imi pare tare rau pentru sora ta.
Onitza, poate ca este mai buna decizia de a nu il mai duce pe Paulica la cresa.Sanatate multa si pupici.

Pupici la toata lumea.
Sper diseara sa ma eliberez la birou, ca azi stau pana tarziu, si mai bag un ochi aici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, multumesc de gandurile si vorbele voastre bune.

Felis, nu stie nici ea ce s-a intamplat de fapt. Acum vreo 3 zile a avut o mica sangerare care s-a oprit repede. Iar azi dimineatza s-a trezit cu dureri mari abdominale a simtit ca ceva nu e in regula la baie a constatat ca avea scurgeri abundente.. altfel decat cele obisnuite la un ciclu.
Acum e la dr. ei.

E nasol fiindca de un an jumate' incearca sa faca bb.
Da' a fost de la inceput suspicioasa cu sarcina... parca nu putea sa se bucure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am vorbit cu doctor asi nu vrea sa-mi dea antibiotic la viroza. De fapt, nici nu vroiam, dar daca am vazut ca face febra am intrebat si eu...

Mi-a dat schema asta:

Nurofen alternativ cu Panadol
Novalmin la 12 ore
10 pic. x3/zi vit. C
4 pic. x2/zi Tinctura de usturoi
3 lingurite x3/zi Sirop din muguri de pin
Ketof 1 lingurita seara

Acuma sper sa-i fie mai bine! De jucat si de mancat n-am probleme, iar sus de porticale cu miere bea fara probleme.

Fara febra vreau eu s-o vad!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTE - Imi pare tare rau pentru sora ta! Mai cu seama ca doarea si familia copilasul, sigur, acuma sentimentul de pierdere e mai puternic. Dar daca sunteti langa ea o sa fie bine si, poate, data viitoare cu noroc!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danette, imi pare tare rau pentru sora taso Doamne ajuta sa fie bine data viitoare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME

DANA imi pare rau de sora ta! sanatate multa!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus si eu un filmuletz cu Ana tocmai facut www.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20070201&ctime=200616" target="_blank">aici, am purtat o discutie cu ea .

Dana, imi pare rau, a pierdut o batalie nu si razboiul. Sunt convinsa ca va rasari soarele pe strada ei, trebuie doar sa aibe puterea sa o ia de la capat. Stiu ca la Aspirante este un subiect deschis de fete care au trecut prin asa ceva.
Carmen, bine ai revenit!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput