Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adriana, si eu zic ca e mai bine cu copiii la tara, e bine ca parintii tai sunt dispusi sa aiba grija de ei (eu am parte de bunici mai "mofturosi", dar bine ca sunt ). Cu bunicii ai certitudinea ca sunt bine ingrijiti, au parte de aer curat si nu mai intra in contact de mici cu toate porcariile de virusi de la cresa. Sigur ca tie iti e mai greu, dar priveste partea buna a lucrurilor, mai ai si momente de respiro. Eu cateodata ma gandesc ca nu mai avem timp deloc pentru noi,totul se limiteaza la servici-copii.
Mi-am propus ca de luna asta sa mai incepem sa iesim un pic, macar o piesa de teatru, un film, ca de plecat singuri cateva zile e cam greu, nu se ofera nimeni voluntar sa stea cu amandoi simultan, asa ca mai asteptam vreun an sa creasca Mihnea, ca sa-i putem lasa.

Si Bianca se scula uneori urland , cred ca tot asa , in jur de 2 ani si ceva, abia o potoleam, parca era pe alta lume, nu reuseam sa comunic cu ea in momentele alea. Saracutii, probabil viseaza urat si ei.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA

MIKI FELICITARI!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Sanatate multa la copilasi, fetelor...vedeti, ca ati sarit la mine cand am zis de gradi ca-s mici si bla...bla...asa e...cum zice Adriana, mai mult bolnavi decat "educati"...da parca nici vremea asta nu tine cu noi, numa cu virusii
La noi e o vreme de kko, ieri Vladu a fost ff fericit, a fost la "apada" si s-a jucat de-a dormit 3 ore neintors, ma gandeam ca azi va fi dezamagit, da de unde cica a zis doar "unii apada?" si gata...a trecut la ale lui...
Cookie, mey greu va mai vede omu' fatza...sanatate multa mey la Bulinutza si aveti grija ce ce-i pe acolo , si noi am sunat mereu la "Tatatzi" (Galati in vocabularul vladutzesc ) sa vedem ce ne fac rubedeniile mey
Adriana, s-a notat, ca e bine de stiut...Bon Apetit...eu am mai zis si va zic din nou ca suntem la tura 2 de oua de prepelita, stiu ca o sa sariti pe mine, da eu mi-am intrebat dr si cum prima data a mers ok...am reluat dupa 3 luni cura, pofta de manacare substantial crescuta, nu tu raceala, in conditiile in care iarna a fost cum a fost...suntem multumiti...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roxana parintii mei sunt in culmea fericirii ca ii las acolo pe pitici. tare mare noroc am cu ei.
aime de ce sa sarim in sus legat de ouale de prepelita? eu stiam ca sunt bune, chiar nu m-am interesat de un tratament pt. copii...sau nu se dau la copii asa mici?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

roxana parintii mei sunt in culmea fericirii ca ii las acolo pe pitici. tare mare noroc am cu ei.

Esti o fericita!
La mine, fiecare bunic trebuie sa "presteze" timp limitat, tata lucreaza deci nu se pune, mama are tabieturile ei si o ia pe Bianca de la gradinita 4 zile pe saptamana, o duce la ea, de unde o recuperez eu cand ma intorc de la servici, soacra o ia pe Bianca 1 zi pe saptamana de la gradi si o aduce acasa, in rest creste un "nepotel" mic de 10 ani, deci avem niste invarteli in toata regula ,dar asta e, ma bucur ca exista ca oricum ma ajuta atata cat se poate.
Aime, ma gandeam sa cumpar si eu oua de prepelita se le fac fierte copiilor asa, de nostimada (crude nu imi vine sa le dau), si vroiam sa te intreb cum sunt, bune au ba, ca sa cu cumpar degeaba!

Cecilia, Jasmine, voi ce mai faceti?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai..sa nu va mai aud ca aveti bunici de ajutor!..eu nu am pe nimeni,in afara de bona care pleaca cand apar eu..Bunicii sunt la Pitesti..sunt dispusi sa o las la ei..chiar ma roaga.dar mama nebuna din mine..nu pot sta fara ea 1 saptamana intreaga.Asa cateva ore sa pot merge undeva la film,teatru sau pur si simplu la cumparaturi fara sa alerg dupa zgubi prin magazine,as vrea...dar asa nu se poate.
Asa ca,vb Roxanei,servici,casa,servici,casa..uneori,mai ales in we un Plazza unde se joaca la 'bile',chiar un bar sau restaurant ptr.ca,neasteptat,sta cuminte..in rest,nimic.
Ref.la cresa,gradinita etc la 2 ani...si eu sunt 'impotriva'.pana la 4 ani nu prea vreau sa o dau.Mi-e mila sa o trezesc dis de dimineata,apoi diverse boli pe care le va 'colectiona' mult mai usor.si cand e bolnava si nu o duc..cu cine sta?asa ca,inca 1 an si ceva,acasa.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Roxana,sunt identice si la fel,ca si gust cu cele de gaina...doar ca-s mult mai sanatoase (nu mai zic de ce, ca toata lumea stie).Da-le linistita.
Adriana,daca-ti spun ca eu ii dau deja tura 2...se dau,daca ai incredere (in metoda si in oua desigur),eu le iau de la supermarket,sa fiu sigura.Daca vrei detalii,scriu PM.
Stiu ca multa lume e contra acestor oua crude,dar acestea chiar au prop terapeutice.

Mergi la inceput

Revin sa va zic ca sunteti niste norocoase,voi cele cu bunici disponibili (chiar si cu program ) ...va zice "mandea" care tot servici-casa-servici-casa stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor eu sunt tare trista...
credeam c-o sa fiu matusha... dar azi a avut sora mea un avort spontan... si..si... era in 2 luni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Ref.la cresa,gradinita etc la 2 ani...si eu sunt 'impotriva'.pana la 4 ani nu prea vreau sa o dau.Mi-e mila sa o trezesc dis de dimineata,apoi diverse boli pe care le va 'colectiona' mult mai usor.si cand e bolnava si nu o duc..cu cine sta?asa ca,inca 1 an si ceva,acasa.

Si eu sunt impotriva de la 2 ani, dar de la 3 sunt pentru.
Si , cand o sa raceasca la gradi dupa 4 ani, tot trebuie sa stea cineva cu ea acasa, nu? (adica iti dai seama ca in primul an de gredinita tot incaseaza virusi in lant , fie ca are 2,3 sau 4 ani)
Apropo, poate mai treceti si voi pe la noi (cand veniti la Plaza!)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput