Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor ce diferenta este intre spirt si alcool alb?

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ADINUSH ptr hemoroizi :faci toaleta cu ceai de galbenele dupa care ungi si nu numai incecrci sa bagi inauntru crema PROCTOLOG sau HEMORZON .
Atentie mare la alimentatie ptr ca si din punctul asta de vedere trebuie sa tii un regim ptr disparitia hemoroizilor.Eu vb in cunostiinta de cauza ,mama mea avand probleme de vreun 1 an cu nenorocitii de hemoroizi.AI GRIJA SA NU TE CONSTIPI SAU SA AI SCAUN DIAREIC.

37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Spirtul e albastru
Alcoolul alb e de 70 de grade,spirtul e de obicei mai slab

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adinush pe spirtul luat recent scrie 70% alcool...ce-i drept asistentele ne-au sfatuit sa-l achizitionam din farmacii caci aici e verificat mai bine.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

loremunteanu si celelalte fete, multumim pentru urarile de La Multi Ani!
Monu, spune-mi te rog, cum de a trebuit sa nasti atat de repede? A fost din cauza placentei cu calcificari? Stiu ca te linistise al doilea control si IR-urile erau bune...
Sunt in urma cu cititul, ma opresc deocamdata aici.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut!

Felicitari mamicilor care au nascut deja! Sa va reveniti usor si sa fie bebeii sanatosi!

Eu am intrat in concediu de ieri....si asa am o senzatie ciudata ca stau acasa. Cred ca doar primele zile o sa am senzatia....apoi ma obisnuiesc eu.
Biribu...asa sunt si eu ca si tine...mai bine ma duc la servici si conduc pana acolo decat sa stau sa ma gandesc la tot felul. DAr acum e foarte binevenit concediul...se cam cere. Data trecuta am fost la servici pana la sf sapt 38 si am zis ca am 2 sapt de odihna....si am nascut supa 2 zile.
Acum am intrat in concediu la 37 sapt. Si sper sa stea bebe inauntru inca o saptamana, mai ales ca sunt inca racita. Nu imi mai trece porcaria asta de raceala!

Va pup,
, 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

oana- dureri nu am avut, decat rar in zona inghinala. dureri cauzate de scoaterea firului nici atat. contractii nedemne de luat in seama (adik intariri de burta), da, au mai fost, constant in fiecare zi.
alcoolul e mai recomandat, cica spirtul lasa loc la indoieli.
eu am uitat alcoolul la mama si in casa tot spirt am ... cand e sotul la cumparaturi niciodata nu-mi amintesc...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Oana tin pumnii sa ajungi la termenul de luni asa cum ti-ai propus.

Aiska pai daca ai deschis capitolul, cine stie ce surpriza ne-oi face...Ti-am trimis pe PM nr. mobilului meu daca vrei sa-mi trimiti SMS ca e f. ieftin pe directia Suedia-Finlanda si invers.

Belle_vue parca tu ai avut cezariana tot pentru "breech baby"? Eu parca sunt obsedata, in fiecare seara citesc info despre VBAC si ma razgindesc zilnic daca sa incerc sau sa nu...

Tie ti-au masurat cumva grosimea peretelui uterin la nivelul inciziei? Eu stau cu frica ca am doar 12 luni de la operatie si suedezii imi zic ca e okay, copilul micut, uterul puternic si eu am mai avut 2 nasteri vaginale la activ...

Fizic nu ma dranjeaza deloc operatia (am inteles ca la unele gravi din cauza intinderii pielii pot aparea prurit si intepaturi din alea cum le descii tu).

Poti sa crezi ca in USA exista femei cu 2-3 cezariene care incearca VBAC acasa si se mai intimpla sa mai si reuseasca??!!

Ivona1977 dupa operatie mie mi s-a retras burta mult mai greu decit dupa nasterile vaginale.Cred ca din cauza ca am stat citeva saptamini fara sa fac nici un efort, ridicare,nimic...
Uterul are nevoie de vreo 6 sapt. sa se retraga.Muschii abdominali au si ei nevoie de refacere.In citeva luni va arata mai bine abdomenul, nu-ti face griji.
La mine vreo 8 saptamini ramasese ca o mica portiune mai umflatica deasupra operatiei.Era f. inestetica dar s-a retras de la sine.

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare!
Am venit si noi de la dr. Bebe are deja 3440g. M-a apucat rasul cand am auzit... Dr. cica "te-apuca si pe tine rasul?" M-a masurat, m-a controlat... Concluzia e ca cica nasc usor ca asa nasc blondele... Explicatia a fost ca cica s-ar dilata mai usor. De multe ori ajung la spital cu dilatatie 7 fara sa simta durere in timp ce brunetele tipa de durere de la dilatatie mica... Ma rog... Am bazinul ok... Si de-acum asteptam momentul... Cand l-am intrebat cand ne mai vedem... " daca nu nasti pana pe 6, ne vedem pe 3".... dnp-ul e pe 6februarie... Asteptam...
N-am citit din urma... Ma duc sa pap si apoi mai scriu...

Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna seara mamici, bebici si burtici,

Lili multumesc mult ca ne-ai impartasit feeling-ul tau despre cum e bine sa te prezinti cu moralul pt. intalnirea cu beb-ul si apoi pt.cresterea lui. Sunt de acord cu tine, numai sa nu fiu prea panicoasa sau inima sa o ia inaintea mintii.
Ai mai reusit sa dormi in dupa amiaza asta? ca la nici 2 ore ai postat pe forum?

Cristiana ai asa mare dreptate. E atat de bine si linistitor sa fii lasat sa te descurci si sa primesti ajutor doar atunci cand il ceri. Pe mine ma obosesc persoanele bagacioase sau prea vorbarete. Sper sa fiu lasata singura, daca asa simt, si sa ma obisnuiesc cu mine insami in situatia respectiva.

Bravo noilor mamici! Au inceput sa reapara cunostinte mai vechi din nou pe forum. Felicitari pt.nasteri si bebei!

Aiska sunt de acord cu tine. Sa nu le inlaturam din grupul mamicilor de ian-fen. Sunt curioasa ele ce mai fac?!

Elena , mami de 36s fix
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput