Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

felicitari oana si sim, laura+ gaby

Cred ca am ratat cu felicitarile, pe mamicile din ultima saptamana!

maria

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Felicitari proaspetelor mamici, tatici si bebici!!!

Si incepem galeria pentru burticile care se pregatesc de nastere! Tinem pumnii pentru nasteri usoare si bebei SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI!!!

pupici,
wanna & bebe din burtika_38w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mama mama ce de nasteri ; felicitari oana , sim , laura
maria facem galerie nastere usoara
adinush arati super

fetele cu cezariana voi la cat timp ati facut dus ? eu imi tot pansez operatia si ma spal pe portiuni mi-e frica sa fac dus complet ; era o tipa la spital si dupa o luna facea baie tot pe portiuni ( aveam dus in salon )
am auzit ca sunt ceva pansamente rezistente la apa a folosit careva asa ceva ?

va pupaceste adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu am disparut, nu am nascut, nu am noutati, doar ca sunt tot mai obosita si stau pe net doar cateva minute pe zi.

incerc sa pastrez ritmul cu voi, sa citesc ce faceti, dar de scris apuc tare rar!

nu am aflat citind din urma ce fac MESSA SI LIUDAsi bebelusele lor !!!

am ajuns si eu la vorba voastra: vreau sa naaaaaaaaasc odataaaaaa!!!

e misto rau si sa fiu graviduta, mai ales ca acum, in ultima luna, am avut o multime de avantaje pe seama burticii, DAR a inceput sa ma doara simfiza pubiana rau de tot, merg tinandu-ma de pasarica prin casa , pe afara pot merge doar pe distante scurte de tot si eventual oprindu-m atot mai des. peste noapte imi ies ochii din cap de durere cand ma intorc de pe o parte pe alta. in plus sunt tare, tare nerabdatoare sa il cunosc pe bebelusul cel mic si scump din burtica..

joi am fost la control..la 37 de sapt avem 3300g (eu sper sa fie cu o eroare in plus de macar vreo 200-300 de grame), colul e scurtat, moale si intredeschis, da cica nu e musai semn ca o sa nasc mai devreme; placenta inca nu are gradul 3, lichid e destul..

la serviciu mai merg saptamana asta si gata! azi am intrat in sapt 38...nu prea imi vine sa cred, pe cuvant!!

multi pupici intrgii gasti si mai ales proapetelor mamici!!

maria, se apropie clipa cea mare!!!! curaaaaj!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

meg, din pacate partea cu simfiza pubiana dureroasa e valabila inca si acum. nu m-a deranjat epiziotomia, stau in fund bine mersi, cel putin de cand mi-a scos firele nu mai am nici o jena, insa durerea respectiva e tot acolo. de ieri s-a mai diminuat, dar pana ieri a fost dezastru. in spital cel putin luam picioarele cu mana si le dadeam jos de pe faimoasa masa...sper sa treaca in curand.

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

aventura eu am colul scurt si moale de o luna de zile , si cand am implinit 40s
mi-a spus la fel .........am incercat de toate pana si utza-utza ca l-am pacalit
pe sot pana la urma ......hihihi si nimic .........poate maine

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

megbeng..off..parca ai descris starea mea - exact aceleasi dureri si aceeasi "oboseala": nu mai am chef de nimeni si nimic, mi-e rau si mi-e greu sa merg, sa ma intorc noaptea, sa stau sus sau jos, mi-e greatza, nu stiu nici eu ce-mi mai e! Exact aceleasi dureri si aceeasi nerabdare de a naste...
Oare astea sunt semne ca se apropie nasterea? Oare mai dureaza o saptamana sau 2?
pupici,
wanna&bebe din burtika_38w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, am presimtit eu ca nu te ascunzi de noi degeaba! Felicitari proaspetilor parinti, viata lunga si sanatate lui Teodor si voua!

SIM, LAURA, sa va traiasca bebeii!

Tuturor proaspetelor mamici le doresc recuparare rapida si intoarcere acasa cu comorile voastre!

MARIA, nastere usoara iti doresc!

Se naste la greu azi, nu?

Ma duc sa fac baita bebeului, revin sa vad ce ati mai facut.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk merci..am luat .nu mergeeeeee..offf

Gio
, dr obstretician a zis ca nu e nevoie de analiza laptelui, pt ca n-am puroi.E o mastita ,fir-ar sa fie intretinuta de rana de pe sfarc.rana e exact pe unde ar trebuii sa iasa laptele, adica pe acolo curge oricum lapte..dar rana nu prea are cum sa se inchida curand.sange nu curge.

M-am incapatanat in lupta asta..sper s-o castig, chit ca pretul inseamna durere zi si noapte..

Felicitari fetelor acre au nascut!!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt obosita ffffffffffff tare..asa ca scuze pt greseli..sunt din tastaura ca nu mai nimerresc.

Cu Iarina am acceasi problema, e constipata, de 9 zile a facut doar cu supozitorul sau termometrul.De 2 zile ii dau baby drink , ceai de musetel 10ml, si tot n-a facut...off
Banuiesc ca e din acuza medicamentelor mele..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput